Н У Х Т

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 грудня 2024

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Сьогодні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у онлайн-форматі відбувся День гостинності кафедри, на який завітали старшокурсники Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ і старшокласники Васильківського професійного ліцею.

Здобувачі освіти та викладачі обох закладів освіти скористались нагодою поставити запитання стосовно вступу до нашого університету, на які фахівці кафедри, доцентки Людмила Мамченко, Ірина Корецька, Ірина Силка та старші викладачі Раїса Матюшенко і Володимир Польовик надали вичерпні відповіді. Наприкінці зустрічі вони запросили гостей на День вступника НУХТ, що відбудеться вже завтра.

Опублікований: 13-12-2024
Читайте також:
На кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття

13 березня 2018 року на кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Основи охорони праці», яке провела старший викладач Аліна Сірик для студентів четвертого курсу напряму підготовки «Хімічна технологія» факультету біотехнології та екологічного контролю. На лекції були присутні в.о. завідувача кафедри Наталія Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі безпеки життєдіяльності відбулося відкрите лекційне заняття 14 березня 2018

Засідання хімічного лекторію для вступників

Хоч на вулиці сніжно та морозно, але для цьогорічних вступників настають спекотні дні. Так багато треба встигнути до сесії ЗНО 2021 року! Тому для допомоги майбутнім вступникам, кафедра харчової хімії нашого університету вже традиційно продовжує серію хімічних лекторіїв. Чергове засідання цього цікавого, пізнавального заходу відбулося 13 лютого. Ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання хімічного лекторію для вступників 15 лютого 2021

Навички ефективного спілкування в команді опанувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Наші викладачі не втрачають нагоди дізнатися щось нове та отримати корисні навички. Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва пройшла навчання у Київській Академії жіночого лідерства за програмою «Навички ефективних комунікацій в громадському секторі». Разом із фаховими тренерками Іветтою Делікатною та Оленою Лобовою, щ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички ефективного спілкування в команді опанувала доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу 15 серпня 2024

Лекція від стейкхолдера для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Кафедра експертизи харчових продуктів залучає зовнішніх стейкхолдерів до проведення аудиторних занять для здобувачів вищої освіти. 29 березня гостьову лекцію «Сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів» прочитав фахівець-практик, провідний аудитор ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна» Сергій Плічко. Лекція читалась у рамках в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від стейкхолдера для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 30 березня 2021