Н У Х Т

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 грудня 2024

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Сьогодні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції у онлайн-форматі відбувся День гостинності кафедри, на який завітали старшокурсники Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ і старшокласники Васильківського професійного ліцею.

Здобувачі освіти та викладачі обох закладів освіти скористались нагодою поставити запитання стосовно вступу до нашого університету, на які фахівці кафедри, доцентки Людмила Мамченко, Ірина Корецька, Ірина Силка та старші викладачі Раїса Матюшенко і Володимир Польовик надали вичерпні відповіді. Наприкінці зустрічі вони запросили гостей на День вступника НУХТ, що відбудеться вже завтра.

Опублікований: 13-12-2024
Читайте також:
Науковий підхід до технологічного обладнання

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування працює підсекція «Технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування» секції «Обладнання харчових, біотехнологічних та фармацевтичних виробництв 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий підхід до технологічного обладнання 29 квітня 2022

Реалізація дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування

Організація навчального процесу за дуальною формою здобуття освіти набуває все більшої популярності серед закладів вищої освіти України. Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування не стоїть осторонь освітніх інновацій, тому співпрацює з різними підприємствами з метою організації навчання здобувачів за дуальною формою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалізація дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування 09 червня 2023

Не лише для навчального процесу користується онлайн-технологіями колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

14 квітня відбулося чергове засідання кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, яке проходило на платформі Zoom. У порядку денному засідання були питання щодо стану наповнення навчальних курсів на платформі дистанційного навчання, у тому числі і силабусів дисциплін; про підсумки екзаменаційної сесії у с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише для навчального процесу користується онлайн-технологіями колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 15 квітня 2020

Плідна робота секції «Організація готельного та туристичного обслуговування»

4 квітня 2023 року працювала секція «Організація готельного та туристичного обслуговування» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». Роботу секції відкрила завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Ірина Мельн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна робота секції «Організація готельного та туристичного обслуговування» 05 квітня 2023