Н У Х Т

Маркетологи серед переможців студентських конкурсів…

30 червня 2020

Маркетологи серед переможців студентських конкурсів…

Випускники кафедри маркетингу активно беруть участь у студентських науково-практичних заходах, квізах, тренінгах, конкурсах, щоб підвищувати свою професійну підготовку. Творча активність здобувачів освіти – це особлива форма самовираження майбутніх фахівців, розкриття креативного потенціалу, лідерських якостей.

Цього року Валентина Стельмах разом зі своїм науковим керівником, доцентом Тетяною Бєловою подали своє дослідження на ІV Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг», що проходив у Хмельницькому національному університеті. Рішенням конкурсної комісії відзначено, що наукова робота виконана на високому рівні, а Валентина нагороджена Дипломом І ступеня.

Високий рівень підготовки дипломної роботи також відзначений на  Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт вищих закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг» 2019-2020 н.р., що відбувся на базі Тернопільського національного економічного університету. Валентина нагороджена Дипломом ІІІ ступеня.

«Я впевнено можу сказати, що мені дійсно пощастило, – поділилася своїми думками здобувачка, – разом зі своїм керівником Тетяною Геннадіївною обрали цікаву та актуальну тему «Обґрунтування інструментів дослідження маркетингової активності підприємства на ринку». Я неабияк захопилася дослідженнями по цій тематиці та пропозиціями для підприємств, як покращити маркетингову активність на ринку в сучасних умовах. І ось прийшли результати, яким ми відверто зраділи! Хочу привітати всіх, хто цього року захистив кваліфікаційні роботи на отримання ступенів «бакалавр» і «магістр» та побажати нових перемог. Вірте в свої сили та впевнено рухайтесь до своїх цілей!».

Опублікований: 30-06-2020
Читайте також:
Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці

У рамках лабораторного заняття здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технології харчування»  з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся майстер-клас «healthy sweets» випускниці кафедри Жанни Коробченко за участю викладачок, доценток Наталії Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці 10 вересня 2021

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман»

18 квітня 2018 р. розпочався курс лекцій від ТОВ «Торговий дім «Інкерман» у рамках договору про творчу співпрацю між НУХТ і цим підприємством. Тематика курсу включає направлення з маркетингу у виноробстві, особливостей дегустації вин та формування органолептичних показників у процесі реалізації технологій. Лекції розраховані на студентів 3-4 курс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман» 19 квітня 2018

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології на попередньому захисті

Цього тижня на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ), не зважаючи на мінус за вікном, було спекотно – відбувся черговий етап підготовки здобувачів до захисту кваліфікаційних магістерських робіт – попередній захист. У вигляді Zoom-конференцій були організовані засідання чотирьох комісій у складі висококваліфікованих викладачів кафедри, на розс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології на попередньому захисті 04 лютого 2022

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів

На кафедру хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів завітав дуже цікавий гість,  приватний підприємець та фахівець з багатим досвідом Денис Мохнев. Як людина сучасна та освічена він сам запропонував поділитися своїми знаннями та баченням проблем косметології, насамперед механізмів старіння шкіри та підходів до відновлення епідерм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів 19 квітня 2018