Н У Х Т

Маркетологи серед переможців студентських конкурсів…

30 червня 2020

Маркетологи серед переможців студентських конкурсів…

Випускники кафедри маркетингу активно беруть участь у студентських науково-практичних заходах, квізах, тренінгах, конкурсах, щоб підвищувати свою професійну підготовку. Творча активність здобувачів освіти – це особлива форма самовираження майбутніх фахівців, розкриття креативного потенціалу, лідерських якостей.

Цього року Валентина Стельмах разом зі своїм науковим керівником, доцентом Тетяною Бєловою подали своє дослідження на ІV Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг», що проходив у Хмельницькому національному університеті. Рішенням конкурсної комісії відзначено, що наукова робота виконана на високому рівні, а Валентина нагороджена Дипломом І ступеня.

Високий рівень підготовки дипломної роботи також відзначений на  Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт вищих закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг» 2019-2020 н.р., що відбувся на базі Тернопільського національного економічного університету. Валентина нагороджена Дипломом ІІІ ступеня.

«Я впевнено можу сказати, що мені дійсно пощастило, – поділилася своїми думками здобувачка, – разом зі своїм керівником Тетяною Геннадіївною обрали цікаву та актуальну тему «Обґрунтування інструментів дослідження маркетингової активності підприємства на ринку». Я неабияк захопилася дослідженнями по цій тематиці та пропозиціями для підприємств, як покращити маркетингову активність на ринку в сучасних умовах. І ось прийшли результати, яким ми відверто зраділи! Хочу привітати всіх, хто цього року захистив кваліфікаційні роботи на отримання ступенів «бакалавр» і «магістр» та побажати нових перемог. Вірте в свої сили та впевнено рухайтесь до своїх цілей!».

Опублікований: 30-06-2020
Читайте також:
Зворушливо й тепло попрощалися з випускниками на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1 березня у актовій залі університету панувала тепла, сповнена радості й світлого суму атмосфера – згуртована дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу виряджала у самостійне професійне життя своїх магістрів. Це по-справжньому сімейне свято традиційно зібрало разом керівництво факультету, завідувачів кафедр, викладачів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зворушливо й тепло попрощалися з випускниками на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 01 березня 2018

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Днями для студентів молодших курсів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого старшим викладачем кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н. Анастасією Деренівською була організована поїздка на завод «Coca-Cola Beverages Ukraine». Спочатку студенти познайомились з історією, структурою, особливостями та вим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 10 жовтня 2018

Святковий ярмарок у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Щороку, традиційно Смілянський коледж харчових технологій НУХТ відзначає День працівників харчової промисловості ярмарком. Святкування цього року розпочалося зі слів привітання від адміністрації коледжу та викладачів комісії технологічного циклу. Учасники ярмарку запропонували студентам і працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий ярмарок у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 19 жовтня 2018

ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії!

Сьогодні відбувся успішний захист дисертації «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням активних стабілізаторів м’ясних систем» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» випускником аспірантури кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії! 29 серпня 2025