Н У Х Т

Вітаємо знавців хімічної науки НУХТ!

19 лютого 2021

Вітаємо знавців хімічної науки НУХТ!

Знання хімії є невід’ємною складовою якісної фахової підготовки майбутніх інженерів-технологів. Проведення кафедрою харчової хімії олімпіади серед здобувачів нашого університету вже стало доброю традицією, яку цього року підтримали 15 студентів Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІХТ) і факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК).

Незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію та насичене навчальними завданнями студентське життя, 18 лютого юні хіміки вступили у чесну боротьбу за призові місця Студентської хімічної олімпіади НУХТ. Змагання відбувалося в дистанційному форматі з використанням відеоконференції ZOOM. Організаторам приємно було бачити минулорічних переможців і призерів! Також вони були раді зацікавленості першокурсників, які тільки почали опановувати всі тонкощі хімії!

Але на кафедрі завжди керуються олімпійським принципом – усі учасники в рівних умовах! І «першачки», і старшокурсники вирішували складні завдання, яке підготувало прискіпливе журі у складі завідувачки кафедри харчової хімії Світлани Бондаренко, доцентів Наталії Сімурової та Веніаміна Фоменка.

У результаті запеклого інтелектуального бою впевнену перемогу вибороли здобувачі ННІХТ. Але й досвідчені «олімпійці» факультету БТЕК не здали свої позиції та стали призерами!

І місце – Артем Литвиненко (група ХТ-2-8) і Олександр Кармашов (група ХЕ-3-10)
ІІ місце – Олексій Атаманенко (група БТ-1-1)
ІІІ місце – Анастасія Охмакевич (група БТ-2-1) і Михайло Галецький (група БТ-1-1).

Вітаємо призерів, бажаємо величезного наукового натхнення, успіхів у навчанні та нових перемог! Пишаємося вами!

Опублікований: 19-02-2021
Читайте також:
Онлайн-лекторій від випускниці з Польщі для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

За сприяння завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександри Нєміріч та асистенток Владлени Михайленко і Марини Гулеватої для магістрів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» в межах вивчення дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» відбувся онлайн-лекторій від випускниці 2019 року ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекторій від випускниці з Польщі для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» 21 вересня 2021

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва

Уже почався останній семестр шкільного життя випускників та їх батьків, яких все більше хвилює питання вступу до закладу вищої освіти. Щоб допомогти з вибором спеціальності та скоординувати дії старшокласників для 10-11 класів Технічного ліцею м. Києва доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Володченкова, В'ячеслав Харченко та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас «Екологічна безпека води» для старшокласників Технічного ліцею м. Києва 30 січня 2019

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів визначили переможців конкурсу на звання кращого техніка-технолога серед студентів коледжів НУХТ

Завершився конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який традиційно щороку проводиться кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій, ректорату НУХТ та керівництва цеху № 7 ПАТ «Київхліб». Конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів визначили переможців конкурсу на звання кращого техніка-технолога серед студентів коледжів НУХТ 24 травня 2018

Інтелектуальна гра на факультеті біотехнології та екологічного контролю зібрала від першокурсників до четвертокурсників

Як сказав Алі ібн Абу Таліб: «Найбільше багатство – розум». 24 жовтня в студентському клубі університету відбулася подія для усіх знавців і любителів інтелектуальних ігор факультету біотехнології та екологічного контролю – гра «Що? Де? Коли?». Харизматичний ведучий Мирослав Хоньків своїми запитаннями змушував команди відчувати себе школярами. У гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальна гра на факультеті біотехнології та екологічного контролю зібрала від першокурсників до четвертокурсників 25 жовтня 2018