Н У Х Т

Вітаємо знавців хімічної науки НУХТ!

19 лютого 2021

Вітаємо знавців хімічної науки НУХТ!

Знання хімії є невід’ємною складовою якісної фахової підготовки майбутніх інженерів-технологів. Проведення кафедрою харчової хімії олімпіади серед здобувачів нашого університету вже стало доброю традицією, яку цього року підтримали 15 студентів Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІХТ) і факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК).

Незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію та насичене навчальними завданнями студентське життя, 18 лютого юні хіміки вступили у чесну боротьбу за призові місця Студентської хімічної олімпіади НУХТ. Змагання відбувалося в дистанційному форматі з використанням відеоконференції ZOOM. Організаторам приємно було бачити минулорічних переможців і призерів! Також вони були раді зацікавленості першокурсників, які тільки почали опановувати всі тонкощі хімії!

Але на кафедрі завжди керуються олімпійським принципом – усі учасники в рівних умовах! І «першачки», і старшокурсники вирішували складні завдання, яке підготувало прискіпливе журі у складі завідувачки кафедри харчової хімії Світлани Бондаренко, доцентів Наталії Сімурової та Веніаміна Фоменка.

У результаті запеклого інтелектуального бою впевнену перемогу вибороли здобувачі ННІХТ. Але й досвідчені «олімпійці» факультету БТЕК не здали свої позиції та стали призерами!

І місце – Артем Литвиненко (група ХТ-2-8) і Олександр Кармашов (група ХЕ-3-10)
ІІ місце – Олексій Атаманенко (група БТ-1-1)
ІІІ місце – Анастасія Охмакевич (група БТ-2-1) і Михайло Галецький (група БТ-1-1).

Вітаємо призерів, бажаємо величезного наукового натхнення, успіхів у навчанні та нових перемог! Пишаємося вами!

Опублікований: 19-02-2021
Читайте також:
Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю – надійна опора здобувачів

Початок нового, 2022 року мав стати поштовхом до нових звершень і втілення в життя багатьох ідей. Але життя вирішило інакше. 24 лютого зламало усі плани… Та попри це члени студради факультету біотехнології та екологічного контрою (БТЕК) встигли реалізувати до цього багато своїх ідей, і навіть після початку війни ніхто з них не покинув свій пост і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю – надійна опора здобувачів 03 червня 2022

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Лідія Вольська, Олександра Довбуш, Леся Ющак і завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак зі студентами груп БВ-3, БВ-4 (спеціальність «Бродильне виробництво і виноробство») та ЕР-4 (спеціальність ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На підприємстві Групи «Т.В. Frut» побували студенти Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 23 жовтня 2018

Освітні пропозиції НУХТ користуються сталим попитом на Днях кар’єри Київщини

9 та 10 жовтня 2019 року в містах Васильків, Переяслав-Хмельницький та Миронівка відбулися Дні кар’єри, які пройшли в міськрайонних центрах зайнятості. У заходах взяли участь учні випускних класів. Під час виставки школярі отримали оновлені матеріали про університет, його структурні підрозділи, спеціальності, освітні програми, підготовчі курси. Фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітні пропозиції НУХТ користуються сталим попитом на Днях кар’єри Київщини 10 жовтня 2019

Дистанційне навчання – шлях до самовдосконалення

Навчання в умовах карантину – виклик сьогодення, який прийшлося подолати  студентам і викладачам в усьому світі. Для когось це стало справжнім випробуванням, а хтось сприйняв це, як цікаве завдання. Студенти  спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Волинського фахового коледжу нашого університету не лише прийняли цей виклик, а й довели, що вмію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційне навчання – шлях до самовдосконалення 04 червня 2020