Н У Х Т

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

28 січня 2025

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

Голова студентського самоврядування нашого університету, здобувач 3 курсу бакалаврського ступеня вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» Ярослав Вдовенко (група ТБ-3-7) увійшов до складу Ради з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти при Міністерстві освіти і науки України. Відповідний наказ МОН був виданий 17 січня 2025 року.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України створило Раду з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти наприкінці минулого року. Її основними завданнями є представлення в МОН та інших органах державної влади позиції органів студентського самоврядування та сприяння взаємодії Міністерства й органів студентського самоврядування вишів з питань формування та реалізації державної політики у сфері освіти і науки України. Також у Раді працюватимуть над розробленням пропозицій до проєктів рішень МОН або проєктів нормативно-правових актів з питань реалізації права на студентське самоврядування.

Вітаємо нашого студентського лідера з цим вагомим досягненням! Це – велика честь, яка дозволить представляти наш університет на високому рівні, і відповідальність, що дає можливість робити вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування по всій країні. Бажаємо Ярославу натхнення, нових цікавих ідей та успіхів у всіх ініціативах!

Опублікований: 28-01-2025
Читайте також:
Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені  за наукові досягнення

За досягнення високих результатів  у науковій діяльності та активну участь у 87 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», згідно з наказом ректора № 54 від 29 квітня 2021 року понад 200 аспірантів і студентів нашого університету нагороджую...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені за наукові досягнення 30 квітня 2021

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style»

Компанія «Leko Style» є провідною із надання  косметичних інгредієнтів на ринку України. Окрім постачання сировини, компанія проводить різноманітні тренінги, майстер-класи, консультації, а також розробляє інноваційні косметичні засоби. Цього року компанія започаткувала серію семінарів, які проводила у різних регіонах України. Завершальний семінар ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style» 12 листопада 2018

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту!

18 лютого 2025 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся міжкафедральний науковий семінар щодо попереднього розгляду дисертаційної роботи на тему «Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки насіння конопель» здобувачки освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» Марії Блаже...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна здобувачка ступеня «Доктор філософії» готова до захисту! 19 лютого 2025

До роботи цікавої наукової конференції долучилися викладачки кафедри гуманітарних дисциплін

4-5 березня 2021 р. фахівчині кафедри гуманітарних дисциплін Надія Левицька, Оксана Силка, Олена Пивоваренко, Ольга Коцюбанська взяли участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Алкоголь і тверезість: минуле та сучасність», що проводилася в режимі онлайн Історичним факультетом Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До роботи цікавої наукової конференції долучилися викладачки кафедри гуманітарних дисциплін 05 березня 2021