Н У Х Т

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

28 січня 2025

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

Голова студентського самоврядування нашого університету, здобувач 3 курсу бакалаврського ступеня вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» Ярослав Вдовенко (група ТБ-3-7) увійшов до складу Ради з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти при Міністерстві освіти і науки України. Відповідний наказ МОН був виданий 17 січня 2025 року.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України створило Раду з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти наприкінці минулого року. Її основними завданнями є представлення в МОН та інших органах державної влади позиції органів студентського самоврядування та сприяння взаємодії Міністерства й органів студентського самоврядування вишів з питань формування та реалізації державної політики у сфері освіти і науки України. Також у Раді працюватимуть над розробленням пропозицій до проєктів рішень МОН або проєктів нормативно-правових актів з питань реалізації права на студентське самоврядування.

Вітаємо нашого студентського лідера з цим вагомим досягненням! Це – велика честь, яка дозволить представляти наш університет на високому рівні, і відповідальність, що дає можливість робити вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування по всій країні. Бажаємо Ярославу натхнення, нових цікавих ідей та успіхів у всіх ініціативах!

Опублікований: 28-01-2025
Читайте також:
Потужне наукове представництво на Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

23 травня 2023 року в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», організована кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів. Конференція з міжнародною участю працювала в змішаному форматі та об’єднала понад трьохсот учасників із різних регіонів України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужне наукове представництво на Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» 29 травня 2023

На кафедрі процесів і апаратів харчових виробництв побувала делегація Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості

19 червня кафедра процесів і апаратів харчових виробництв приймала гостей з Китайської Народної Республіки – делегацію Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості у складі доктора Wang Deliang, доктора Luan Chunguang, доктора Hao Feike і доктора Han Xinglin. Заступник завідувача кафедри, професор Володимир Зав’яло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі процесів і апаратів харчових виробництв побувала делегація Китайського національного науково-дослідного інституту харчової промисловості 19 червня 2018

Ще два аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертації

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Есьми Халікової і Юлії Звягінцевої-Семенець. Дисертаційна робота Есьми Халікової «Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще два аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертації 01 лютого 2019