Н У Х Т

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

28 січня 2025

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

Голова студентського самоврядування нашого університету, здобувач 3 курсу бакалаврського ступеня вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» Ярослав Вдовенко (група ТБ-3-7) увійшов до складу Ради з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти при Міністерстві освіти і науки України. Відповідний наказ МОН був виданий 17 січня 2025 року.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки України створило Раду з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти наприкінці минулого року. Її основними завданнями є представлення в МОН та інших органах державної влади позиції органів студентського самоврядування та сприяння взаємодії Міністерства й органів студентського самоврядування вишів з питань формування та реалізації державної політики у сфері освіти і науки України. Також у Раді працюватимуть над розробленням пропозицій до проєктів рішень МОН або проєктів нормативно-правових актів з питань реалізації права на студентське самоврядування.

Вітаємо нашого студентського лідера з цим вагомим досягненням! Це – велика честь, яка дозволить представляти наш університет на високому рівні, і відповідальність, що дає можливість робити вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування по всій країні. Бажаємо Ярославу натхнення, нових цікавих ідей та успіхів у всіх ініціативах!

Опублікований: 28-01-2025
Читайте також:
Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі освіти та викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зустрілись із представниками компанії «Дельта Вільмар». Прес-секретарка компанії Ірина Семенова презентувала історію створення компанії, її виробничу політику та кращі практики, програми стажування та соціальну політику.  Вона розпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня 2023

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій

Завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Цього року дипломи отримали 7 здобувачів-заочників першого (бакалаврського) рівня освіти та 17 здобувачів другого (магістерського) рівня. Екзаменаційні комісії працювали у складі: по захистах першого (бакалаврського) рівня – професорки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій 23 лютого 2023

Студенти на один день: «Таємниці генетичного коду» та «Експерт з біобезпеки»

Весь минулий тиждень кафедра біотехнології і мікробіології радо вітала всіх, хто бажав відчути себе студентом-біотехнологом під час осінніх канікул. І п’ятниця, 1 листопада, не стала винятком. У цей день школярів з їх вчителями та родичами приймали почергово відразу на двох майстер-класах. Можливістю відчути себе студентами кафедри виявили бажання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти на один день: «Таємниці генетичного коду» та «Експерт з біобезпеки» 05 листопада 2019

Свято студентської науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

15-16 квітня 2021 року на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбулося свято студентської науки – плідно працювала секція «Хімічні технології» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято студентської науки на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 19 квітня 2021