Н У Х Т

Другокурсники-заочники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ успішно складають іспити

02 липня 2020

Другокурсники-заочники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ успішно складають іспити

Дистанційне навчання внесло свої корективи, тому студенти 2-го курсу заочної форми навчання спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету складали  державний іспит з іноземної мови в онлайн-режимі, з використанням сучасних технологій. Складання іспиту відбувалося на платформі Classroom, Meet.

Голова Державної кваліфікаційної комісії, доцент кафедри іноземних мов Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат філологічних наук Наталя Івасів відзначила, що студенти, відповідаючи на запитання білетів, показали достатній рівень знань.

Заступник  голови Державної кваліфікаційної комісії, директор коледжу Михайло Григорців відзначив  високий рівень знання іноземної мови студентами Юрієм Лишаком, Катериною Майстренко та Тетяною Ритвій.

Викладачі вітають студентів із успішним складанням іспиту. Нехай набуті в коледжі знання дадуть їм можливість реалізувати себе у майбутній професії.

Опублікований: 02-07-2020
Читайте також:
«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології  новий шейкер-інкубатор

Нещодавно матеріально-технічна база кафедри біотехнології і мікробіології поповнилася новеньким унікальним обладнанням – шейкер-інкубатором, люб’язно подарованим Корпорацією «Артеріум». Обладнання призначене для використання в мікробіологічних і  технологічних лабораторіях. Шейкер використовують для культивування клітин мікроорганізмів, рослин і, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Артеріум» передав кафедрі біотехнології і мікробіології новий шейкер-інкубатор 20 березня 2023

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

День матері – одне з найзворушливіших свят. У ці складні для всієї країни часи здобувачі вищої освіти груп ТІ-1-6, ТІ-2-5, ТХ-3-4, ТХ-3-5+ск, наставницями яких є доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Лариса Михонік, Олена Кохан, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко, не забули привітати своїх матусь і бабусь з Днем матері. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День матері на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 травня 2022

Вітаємо юних знавців біології – переможців І туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ!

На засіданні предметно-методичної комісії Всеукраїнської олімпіади НУХТ з біології відбулося підбиття підсумків першого (дистанційного) туру Олімпіади. Щиро вітаємо переможців, які впоралися зі складними завданнями і вийшли до другого туру. Побачити себе у списку переможців можна тут. Сподіваємось, що другий тур Всеукраїнської олімпіади Національ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо юних знавців біології – переможців І туру Всеукраїнської олімпіади НУХТ! 18 березня 2020

Синергія практик та ідей

Учасники міжгалузевого хабу «Крафт. Індустрія. Освіта: синергія практик та ідей» продовжили живий діалог між наукою та бізнесом у ході низки візитів на підприємства. Спочатку наші науковці здійснили змістовну екскурсію на підприємство «Молокія». Метою цієї поїздки стало розширення досвіду та розвиток нових партнерських зв’язків між університетом і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія практик та ідей 24 вересня 2025