Н У Х Т

Виїзний івент з майстер-класом від колективу кафедри готельно-ресторанної справи

20 грудня 2024

Виїзний івент з майстер-класом від колективу кафедри готельно-ресторанної справи

До ліцею № 101 Шевченківського району м. Києва завітав профорієнтаційний квартет викладачів кафедри готельно-ресторанної справи: старшої викладачки Аліни Ковтун, доцентки Асьят Абрамової, асистента і відповідального за профорієнтаційну роботу кафедри Андрія Собіна, старшої викладачки і заступниці декана факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка по роботі зі студентами Олени Тищенко.

У програмі заходу для ліцеїстів – знайомство зі структурними підрозділами і освітньою діяльністю НУХТ, особливостями вступу і ефективними способами підготовки до НМТ у нашому університеті, майстер-клас зі складання серветок для святкового столу, інтерактивний квест для знайомства з індустрією гостинності.

Учні двох 10-х та 11-х класів із захопленням долучилися до майстер-класу і активно брали участь у квесті, а переможці отримали приємні подарунки.

Профорієнтаційна команда запросила ліцеїстів долучатися до профорієнтаційних заходів університету і слідкувати за анонсами у комунікаційних каналах для вступників.

Колектив кафедри щиро вдячний директорці ліцею №101 Ірині Піщанській і вчителям Маргариті Ткачук і Андрію Ткачуку за синергію у професійній орієнтації учнівської молоді та сподівається на наступну плідну співпрацю!

Опублікований: 20-12-2024
Читайте також:
На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалися захисти магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології». Першопрохідцями виступили студенти освітнього напряму «Технології в ресторанному господарстві». На розсуд членів екзаменаційної комісії були представлені дипломні проекти: Лесі Волинської («Проект ресторану в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2019

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Зв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН 16 листопада 2023

Магістранти серед переможців міжнародного навчального курсу з Design Thinking  від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко разом із командою успішно представила спільний стартап-проєкт на Demo Day навчального курсу з Design Thinking і виборола можливість проведення акселерації про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти серед переможців міжнародного навчального курсу з Design Thinking від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine 20 листопада 2023

Надзвичайні враження харківських ліцеїстів у НУХТ

За надзвичайними враженнями та зарядом бадьорості учні 7 класу Харківського наукового ліцею «Обдарованість» на осінніх канікулах приїхали до столиці. Серед заходів, що складали програму візиту, було передбачено знайомство з нашим університетом. Ряд профорієнтаційних заходів і безпосереднє спілкування з гостями здійснювали викладачі кафедри техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надзвичайні враження харківських ліцеїстів у НУХТ 05 листопада 2024