Н У Х Т

НУХТ – асоційований член Громадської спілки «Холодильна асоціація України»

02 серпня 2021

НУХТ – асоційований член Громадської спілки «Холодильна асоціація України»

Минулого тижня наш університет підписав меморандум про співпрацю з Громадською спілкою «Холодильна асоціація України».

30 липня 2021 р. на черговому зібранні Асоціації в урочистій обстановці представник університету, доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Олексій Пилипенко отримав Свідоцтво про асоційоване членство НУХТ в ГС «ХАУ».

Підчас вітального слова нашого викладача були порушені питання про співпрацю з Асоціацією та її членами у сферах: покращення освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування», дуальної освіти працівників фірм-членів ГС «ХАУ», сертифікатних курсів, що викладаються кафедрою теплоенергетики та холодильної техніки, практичної підготовки здобувачів кафедри, проведення конкурсу професійної майстерності. Всі зазначені питання зустріли жвавий інтерес із боку присутніх.

Колектив НУХТ висловлює подяку Громадській спілці «Холодильна асоціація України» та її голові Сергію Анашкіну за теплий прийом і сподівається на плідну співпрацю! 

Опублікований: 02-08-2021
Читайте також:
Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу

13 лютого 2024 року бакалаври і магістранти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Менеджмент персоналу», стали активними учасниками вебінару «Як підкорити соцмережі з АІ», який провів автор курсу Роман Кирилович. Він є експертом у сфері штучного інтелекту (Artificial Intelligence, AI), франчайзингу та масштабування бізнесу з 20-річним ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу 14 лютого 2024

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини

24 вересня доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук працювала в рамках другого воркшопу swot-аналізу харчової промисловості Київської області та стратегічного бачення смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво іноваційних харчових продуктів з  удосконаленими споживчими якостями (функціональна їжа)» до 2030 року. Основні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету продовжують працювати над визначенням смарт-спеціалізації Київщини 27 вересня 2021

Зважений вибір сьогодні – успішне завтра!

Зважено підходять до вибору майбутньої професії учні Опорного закладу освіти «Червонослобідський ліцей» Макарівської селищної ради Бучанського району. Сьогодні дев’ятикласники ліцею мали цікаву та профорієнтаційно цінну онлайн-зустріч із доценткою кафедри вищої математики ім. проф. Можара В.І. Юлією Васютинською. Майбутні випускники отримали ґрунт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зважений вибір сьогодні – успішне завтра! 22 травня 2024

English grammar club для першокурсників

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування вперше відбувся English grammar club на тему: «Present Simple and Present Continuous», який провела доцента кафедри Ольга Нежива із здобувачами вищої освіти групи БТ-1-2. Захід був спрямований на ознайомлення здобувачів із граматичними часами та їх конструкціями у цікавому та веселому форматі, що д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English grammar club для першокурсників 18 жовтня 2024