Н У Х Т

Триває І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології»

18 березня 2025

Триває І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології»

У 2024/2025 навчальному році в нашому університеті проходить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології», участь у якому беруть здобувачі освіти закладів вищої освіти з різних міст України: Державного біотехнологічного університету (Харків) – 2 роботи; Миколаївського національного аграрного університету (Миколаїв) – 5 робіт; Національного університету біоресурсів і природокористування України (Київ) – 6 робіт; Вінницького національного аграрного університету (Вінниця) – 1 робота; Національного університету «Львівська політехніка» (Львів) – 5 робіт; Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова (Одеса) – 1 робота; Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького (Львів) – 1 робота; Національного аерокосмічного університету ім. М.Е. Жуковського (Харків) – 1 робота; Одеського державного аграрного університету (Одеса) – 1 робота; Львівського національного університету ім. І. Франка (Львів) – 3 роботи; Національного фармацевтичного університету (Харків) – 1 робота; Дніпровського національного університету ім. О. Гончара (Дніпро) – 1 робота; Українського державного університету науки і технологій (Дніпро) – 1 робота; Національного університету харчових технологій (Київ) – 10 робіт.

Загалом до конкурсної комісії надійшли 39 наукових робіт за напрямами «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія», «Промислова та екологічна біотехнологія», «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія». Подані роботи вирізняються своєю різноманітністю та актуальністю, зосереджуючись на розв’язанні важливих проблем у сферах екології, біоенергетики, медицини, харчової промисловості та сільського господарства.

Наразі триває І етап конкурсу – рецензування наукових робіт. Перед експертами стоїть нелегке завдання – визначити найкращі роботи серед цікавих, змістовних, актуальних робіт конкурсантів. За підсумками оцінювання автори найкращих робіт отримають можливість презентувати свої дослідження на підсумковій науково-практичній конференції, яка відбудеться 9-10 квітня. Бажаємо учасникам успіху!

Опублікований: 18-03-2025
Читайте також:
Актуальна тема на гостьовій лекції асистентки кафедри експертизи харчових продуктів

10 грудня 2024 року асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анна Логінова прочитала гостьову лекцію для студентів груп 107-МН, 115-ІПЗ, 125-КБ фахового коледжу інженерії, управління та землевпорядкування Державного некомерційного підприємства «Державний університет «Київський авіаційний інститут». Захід відбувся за сприяння викладачки біол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальна тема на гостьовій лекції асистентки кафедри експертизи харчових продуктів 11 грудня 2024

Розширюємо коло академічних партнерів

У жовтні 2022 року за ініціативи ректора нашого університету Олександра Шевченка та в.о. ректора Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Оксани Чернеги укладений договір про співробітництво у галузі науки і освіти з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Співробітництво передбачаєтьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо коло академічних партнерів 13 жовтня 2022

Якість освіти обговорили на кафедрі міжнародної економіки

Тема Другого Всеукраїнського конкурсу «Якість освіти очима здобувача освіти» – дуже актуальна і важлива, особливо зараз, в умовах воєнного часу. Це підтвердили переможці-доповідачі круглого столу за підсумками конкурсу з різних регіонів нашої країни. Зауважимо, що деякі учасники вже вдруге взяли участь у конкурсі. Були чудові доповіді, цікаві запи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість освіти обговорили на кафедрі міжнародної економіки 15 листопада 2024

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві

Навчання в магістратурі за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – це можливість проходити практику в найрізноманітніших сферах, зокрема на косметичному, харчовому, фармацевтичному, хімічному виробництвах. Магістрант Іван Маркушин (керівник – доцент Володимир Бахмач) отримав незабутні враження т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика магістра-хімтехнолога на кондитерському виробництві 28 жовтня 2019