Н У Х Т

Свято прощального дзвоника відбулося у Свалявському технічному коледжі НУХТ

12 лютого 2018

Свято прощального дзвоника відбулося у Свалявському технічному коледжі НУХТ

Свято прощального дзвоника 9 лютого відбулося у актовій залі Свалявського технічного коледжу НУХТ.

З вітальними словами до колишніх студентів звернулись директор коледжу Василь Йовбак, завідувач кафедри готельно-ресторанного господарства, завідувач Центру зайнятості, власниця мережі готелів Закарпаття,  а також куратори груп ДВ-141 – Світлана Григаш, ДВХ-142 – Світлана Сорокопуд і ДТГ-145 – Михайло Станкович.

Наставники вручили довгоочікувані дипломи випускникам і побажали, перш за все, стати справжніми людьми та досягти кар’єрного росту у вибраній професії і ніколи не забувати рідний коледж.

Поетичними рядками випускників привітали студенти-першокурсники Катерина Штецо, Олександр Супп, Віолетта Шестак, Жанна Чорній, Емма  Ковбінь, Ангеліна Сегеді. Музичні вітання підготували студенти Іван Ливч, Ольга Гвоздьова, Надія Лазар та Інга Тейфел.

Опублікований: 12-02-2018
Читайте також:
Експерти продовжують розроблення проекту нової моделі управління закладом вищої освіти

Відбулося чергове засідання робочої групи по підготовці комплексного законопроекту про внесення змін до чинного Закону України «Про вищу освіту», у якому взяли участь близько 40 експертів освітньої та наукової сфери. Темою засідання виступило обговорення нової статті 34-2 під назвою «Фінансовий директор», якою пропонується доповнити чинний Закон У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти продовжують розроблення проекту нової моделі управління закладом вищої освіти 02 лютого 2018

Рекомендації щодо перероблення борошна з низькими хлібопекарськими властивостями отримали четвертокурсники

Професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 4 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій спеціальності 181 «Харчові технології» з дисципліни «Технології хлібобулочних  виробів». Згідно з програмою на лекції була розглянута тема «Особливості приготува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендації щодо перероблення борошна з низькими хлібопекарськими властивостями отримали четвертокурсники 17 листопада 2020

У традиціях – сила нації!

Уже традиційно до світлого свята Великодня факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка організовує Digital-Великдень. У непрості часи таке тепле та сімейне свято, як Великдень, може об’єднати всю родину за святковим столом, приготуванням паски чи розписом писанок. Попри те, що більшість родин розділені кілометр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У традиціях – сила нації! 28 квітня 2025

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії

Наші майбутні студенти – учні випускових класів, вже неодноразово мали змогу поєднати підготовку до ЗНО з цікавими лекціями з хімічних дисциплін на кафедрі харчової хімії. Про це свідчить неабияка популярність зимових хімічних лекторіїв, де майбутні вступники розглядали складні завдання, знайомилися з новітніми харчовими технологіями, куштували сма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняний хімічний лекторій на кафедрі харчової хімії 12 квітня 2019