Н У Х Т

Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації

11 вересня 2023

Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації

Здобувачка четвертого курсу спеціальності «Теплоенергетика» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого Софія Бойко взяла участь у Leaders Day від UGEN – престижному заході, який об'єднує студентську молодь і провідних роботодавців з усієї України.

Цього року захід зібрав 50 студентських активістів, які об'єднали зусилля з провідними роботодавцями, щоб дослідити різні аспекти лідерства та інновацій.

Захід мав ключові цілі: вивчення лайфхаків для особистої та командної ефективності від провідних спікерів; обговорення ідеального воркспейс для сучасних молодих лідерів; cпільна робота над створенням інноваційних рішень для України, пітчинг ідей та боротьба за цінні призи.

Софія Бойко та її команда представили цікавий проєкт для розвитку комунікативних навичок та інших soft skills після тривалої дистанційки. Були розглянуті виклики, пов'язані з переходом на комунікаційні онлайн-платформи, оскільки студенти стали більше покладатися на Zoom, ніж на особисте спілкування з однолітками. Розвиток здатності ефективно функціонувати в згуртованій команді та успішно реалізовувати ініціативи онлайн став ключовим фокусом проєкту.

Оцінювали студентські проєкти представники роботодавців, відповідальних за розвиток молодих талантів у своїх організаціях. Проєкт нашої здобувачки та її команди отримав високу оцінку і зайняв друге місце. Крім того, він став фаворитом компанії «Миронівський хлібопродукт», яка нагородила Софію Бойко та її команду цінними подарунками.

Опублікований: 11-09-2023
Читайте також:
Можливість оцінити свої знання і навички отримали четвертокурсники-біотехнологи

Практика – маленьке слово з безмежним значенням для допитливого студента. Саме в цей час відбувається поєднання теоретичних знань, отриманих під час навчання в університеті, з їх застосуванням. Студентам четвертого курсу – Валерії Потапенко та Мирославу Хоньківу випала можливість зануритися у практику на виробництві бактеріальних заквасок у Державн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливість оцінити свої знання і навички отримали четвертокурсники-біотехнологи 28 лютого 2019

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи – це нові гостьові візити та виїзні івенти з майстер-класами та інтерактивними квізами в освітніх закладах, заходи на базі підприємств гостинності для школярів, посилена робота у рамках договорів про співробітництво. У постійному фокусі випускової кафедри – пошук нових ефективних форм і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний грудень кафедри готельно-ресторанної справи 24 грудня 2024

Затверджені рішення про присудження наукових ступенів

Незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію й карантинні обмеження, пов’язані з нею, протягом навчального року, що минув, плідно працювали спеціалізовані вчені ради університету, де захищали свої дисертаційні дослідження на здобуття наукових степенів доктора наук і кандидата наук, як науковці НУХТ і його відокремлених структурних підрозділів, та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджені рішення про присудження наукових ступенів 12 липня 2021

Досвід міжнародного співробітництва

Після довготривалого проходження виробничої практики у Болгарії повернулися студенти груп кулінарного та готельного-ресторанного напряму підготовки Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету. Практика проходить у рамках програми міжнародного співробітництва між готельно-ресторанними комплексами Болгарії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід міжнародного співробітництва 13 жовтня 2021