Н У Х Т

Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації

11 вересня 2023

Leaders Day від UGEN демонструє студентські таланти та інновації

Здобувачка четвертого курсу спеціальності «Теплоенергетика» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого Софія Бойко взяла участь у Leaders Day від UGEN – престижному заході, який об'єднує студентську молодь і провідних роботодавців з усієї України.

Цього року захід зібрав 50 студентських активістів, які об'єднали зусилля з провідними роботодавцями, щоб дослідити різні аспекти лідерства та інновацій.

Захід мав ключові цілі: вивчення лайфхаків для особистої та командної ефективності від провідних спікерів; обговорення ідеального воркспейс для сучасних молодих лідерів; cпільна робота над створенням інноваційних рішень для України, пітчинг ідей та боротьба за цінні призи.

Софія Бойко та її команда представили цікавий проєкт для розвитку комунікативних навичок та інших soft skills після тривалої дистанційки. Були розглянуті виклики, пов'язані з переходом на комунікаційні онлайн-платформи, оскільки студенти стали більше покладатися на Zoom, ніж на особисте спілкування з однолітками. Розвиток здатності ефективно функціонувати в згуртованій команді та успішно реалізовувати ініціативи онлайн став ключовим фокусом проєкту.

Оцінювали студентські проєкти представники роботодавців, відповідальних за розвиток молодих талантів у своїх організаціях. Проєкт нашої здобувачки та її команди отримав високу оцінку і зайняв друге місце. Крім того, він став фаворитом компанії «Миронівський хлібопродукт», яка нагородила Софію Бойко та її команду цінними подарунками.

Опублікований: 11-09-2023
Читайте також:
Лекторій-нетворкінг від успішної випускниці кафедри готельно-ресторанної справи

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» здобувачі-бакалаври четвертого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» обговорили сучасні тренди в організації івент-заходів із засновницею й власницею проєкту Yashta Events, успішною випускницею кафедри готельно-ресторанної справи Олександрою Яштою. Олександра под...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій-нетворкінг від успішної випускниці кафедри готельно-ресторанної справи 18 лютого 2025

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Із подовженням в Україні карантинних заходів, продовжується і робота викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у дистанційній формі. 28 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри на платформі zoom-конференції, яке провів завідувач Василь Пасічний. Разом із колективом розглянули та обговорили наступні питання: 1. Організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 квітня 2020

Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології підвищують професійну кваліфікацію

Наприкінці березня компанія Європейський науковий центр «Біомаркери» (ESCBM) організувала тренінг-конференцію для молодих вчених, де вони мали змогу прослухати лекції досвідчених науковців з країн Європейського Союзу та дослідників з країн Східного партнерства, Центральної Азії, Росії та Азії. Асистент кафедри біотехнології і мікробіології Христина...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології і мікробіології підвищують професійну кваліфікацію 04 квітня 2018