Н У Х Т

Стартував активний профорієнтаційний марафон від викладачів НУХТ

07 лютого 2024

Стартував активний профорієнтаційний марафон від викладачів НУХТ

5 та 6 лютого 2024 року викладачі університету: доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв, доцентка Юлія Запорожець та асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський провели виїзні профорієнтаційні івенти для учнів 10-11 класів ліцею №303 суспільно-природничого профілю (м. Київ) та НВК «Потенціал» (м. Київ).

Під час заходів Олена Подобій познайомила присутніх зі структурою університету, можливостями реалізації свого потенціалу під час навчання в НУХТ (освітніми, культурними, спортивними), практичною підготовкою та перспективами майбутнього працевлаштування за обраною спеціальністю.

Юлія Запорожець розповіла про реєстрацію до НМТ та основні умови вступу до НУХТ у 2024 році, про Підготовчі курси та Всеукраїнські олімпіади НУХТ, а також запросила старшокласників долучитися до OPEN DAY BTEC, який відбудеться, вже цієї суботи, 10 лютого об 11 годині за допомогою застосунку ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/78414981175?pwd=2AbaU512kIafHtdvDoe9HgX73wqf3A.1

Також спікерка запросила учнів долучитися до комунікаційних каналів Приймальної комісії НУХТ https://t.me/vstup_nuft та Вступник НУХТ-2024 https://t.me/vstup_nuft2024

Артем Ущаповський надав детальну інформацію про спеціальності та освітні програми, за якими в університеті здійснюється підготовка висококваліфікованих спеціалістів. А також звернув увагу на нові спеціальності, за якими розпочнеться підготовка у 2024 році: 017 Фізична культура і спорт, освітня програма «Фізична рекреація та оздоровлення людини»; 035 Філологія, освітня програма «Мовнокомунікативні студії в кіберпросторі» та 053 Психологія, освітня програма «Психологія бізнесу та управління».

Після закінчення виступів наші викладачі охоче відповіли на різноманітні питання щодо умов навчання та майбутнього працевлаштування випускників НУХТ.

Щиро вдячні адміністраціям і колективам ліцею №303 та НВК «Потенціал» за співпрацю, а учнів чекаємо в НУХТ для детального ознайомлення з перспективами навчання!

Опублікований: 07-02-2024
Читайте також:
Великі враження від Великого Гетсбі – тема для обговорення на черговому засіданні Moovie Club

«Стриманість у судженнях – запорука невичерпної надії» – одна з найзворушливіших цитат фільму «Великий Гетсбі» режисера База Лурманна. І саме цей фільм обговорювали студенти груп ГС-2-4 та ГС-2-7 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою, й були аж зовсім не стриманими у своїх судженнях. Кожний мав зм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великі враження від Великого Гетсбі – тема для обговорення на черговому засіданні Moovie Club 18 грудня 2020

Команда Навчально-наукового інституту економіки і управління перемогла в загальноуніверситетському турнірі з баскетболу

23 травня 2018 року в приміщенні спортивного комплексу Національного університету харчових технологій відбулися змагання серед студентів з баскетболу 3*3 (чоловіки), присвячені Дню охорони праці.У турнірі взяли участь команди всіх навчально-наукових  інститутів і факультетів НУХТ.На спортивному майданчику гравці продемонстрували вищий клас гри у ба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда Навчально-наукового інституту економіки і управління перемогла в загальноуніверситетському турнірі з баскетболу 24 травня 2018

Дистанційні технології приходять на допомогу у проведенні засідань кафедри

Відбулося засідання кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських  виробів у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. Під час засідання було розглянуте питання щодо результатів захисту звітів із переддипломної практики здобувачами 4 курсу та підготовку до виконання бакалаврських кваліфікаційних робіт. Також значну увагу при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційні технології приходять на допомогу у проведенні засідань кафедри 06 травня 2020

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів

21 лютого на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» зі спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства». Роботи студентів оцінювала Державна екзаменаційна комісія (ДЕК) у складі: провідного наукового співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти дипломних проектів заочників-виноробів 22 лютого 2017