Н У Х Т

Стартував активний профорієнтаційний марафон від викладачів НУХТ

07 лютого 2024

Стартував активний профорієнтаційний марафон від викладачів НУХТ

5 та 6 лютого 2024 року викладачі університету: доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв, доцентка Юлія Запорожець та асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський провели виїзні профорієнтаційні івенти для учнів 10-11 класів ліцею №303 суспільно-природничого профілю (м. Київ) та НВК «Потенціал» (м. Київ).

Під час заходів Олена Подобій познайомила присутніх зі структурою університету, можливостями реалізації свого потенціалу під час навчання в НУХТ (освітніми, культурними, спортивними), практичною підготовкою та перспективами майбутнього працевлаштування за обраною спеціальністю.

Юлія Запорожець розповіла про реєстрацію до НМТ та основні умови вступу до НУХТ у 2024 році, про Підготовчі курси та Всеукраїнські олімпіади НУХТ, а також запросила старшокласників долучитися до OPEN DAY BTEC, який відбудеться, вже цієї суботи, 10 лютого об 11 годині за допомогою застосунку ZOOM: https://us04web.zoom.us/j/78414981175?pwd=2AbaU512kIafHtdvDoe9HgX73wqf3A.1

Також спікерка запросила учнів долучитися до комунікаційних каналів Приймальної комісії НУХТ https://t.me/vstup_nuft та Вступник НУХТ-2024 https://t.me/vstup_nuft2024

Артем Ущаповський надав детальну інформацію про спеціальності та освітні програми, за якими в університеті здійснюється підготовка висококваліфікованих спеціалістів. А також звернув увагу на нові спеціальності, за якими розпочнеться підготовка у 2024 році: 017 Фізична культура і спорт, освітня програма «Фізична рекреація та оздоровлення людини»; 035 Філологія, освітня програма «Мовнокомунікативні студії в кіберпросторі» та 053 Психологія, освітня програма «Психологія бізнесу та управління».

Після закінчення виступів наші викладачі охоче відповіли на різноманітні питання щодо умов навчання та майбутнього працевлаштування випускників НУХТ.

Щиро вдячні адміністраціям і колективам ліцею №303 та НВК «Потенціал» за співпрацю, а учнів чекаємо в НУХТ для детального ознайомлення з перспективами навчання!

Опублікований: 07-02-2024
Читайте також:
Розширення партнерства з професійними асоціаціями

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом Асоціації кулінарів України, що об'єднує профі ресторанного бізнесу нашої країни та входить до Всесвітньої асоціації кулінарів світу (World Association of Culinary Societies). У рамках партнерства викладачі кафедри мають можливість відвідувати різноманітні заходи, що організовуються п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширення партнерства з професійними асоціаціями 14 квітня 2023

Професійна посвята менеджерів персоналу

Першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» тренують професійні навики вже з перших тижнів навчання. У центрі «Всі. Свої D12» відбулася головна подія року для HR-спеціалістів України – міжнародна конференція «HR TRENDS 2020». В якості волонтерів-координаторів новачки спільно з колегами зі старших курсів пройшли дводенний інтенсив: день...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна посвята менеджерів персоналу 09 жовтня 2020

У ТОП-10 команд Європи!

Викладач кафедри фізичного виховання нашого університету Дмитро Гирич представляв Україну у складі збірної з пляжного тенісу на Чемпіонаті Європи, що відбувся на острові Кріт. Пляжний теніс активно розвивається у Києві та Одесі. В Україні регулярно проводяться чемпіонати, зростає кількість гравців і досягнення команд. Спорт, який тільки нещодавно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У ТОП-10 команд Європи! 03 жовтня 2025

Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021»

Науковиці Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021», яка відбулася у Києві 4 листопада. Заступниця директорки інституту Анастасія Пухляк і доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Уляна Кузьмик виступили з доповідями щодо сучасних трендів молочної галузі. Присутні д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиці НУХТ взяли участь у конференції «Dairy Industry Conference-2021» 08 листопада 2021