Н У Х Т

Студенти університету-переможці хакатона Student Agritech Challenge знайомляться з індустрією інновацій Ізраїлю

05 липня 2018

Студенти університету-переможці хакатона Student Agritech Challenge знайомляться з індустрією інновацій Ізраїлю

У травні цього року студенти нашого університету – Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Іван Глущенко та Володимир Десюк,  Навчально-наукового інституту харчових технологій Христина Наливайко і факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олексій Дібров та Євген Бондаренко стали переможцями хакатона агроінновацій Student Agritech Challenge, організованого для студентів агро- і технічних спеціальностей агрохолдингом МХП спільно з Radar Tech і AgroHub. За умовами конкурсу головний приз для команди-переможця – поїздка до одного з інноваційних технологічних парків Ізраїлю.

Щойно завершився навчальний рік, як наші переможці отримали свій приз – 1 липня команда «Unity» вирушила на інтенсивний освітній курс до Ізраїлю. Їм підготували чотирьохденну програму, насичену активною й натхненною роботою: зустрічі з представниками місцевого технологічного ринку, лекції та практичні воркшопи.

Global Israeli Initiative спільно з Embassy of Ukraine in the State of Israel, а також Асоціація «Ізраїль і країни СНД» гостинно прийняли візитерів. Першого ж дня наші студенти побували у The Center for Israeli Innovation, де познайомилися з передовими ізраїльськими технологіями, зустрілися та поспілкувалися з місцевими підприємцями.  А вже за кілька годин застосовували теорію на практиці у Campus Tel Aviv - A Google Space на воркшопі ізраїльського інвестора, який ділився таємницями продажу свого продукту. Наступного дня група відвідала загадковий, але не менш інноваційний Єрусалим.

Ізраїль – одна з найбільш технологічно розвинених країн світу. Тож побувати в самому серці її індустрії інновацій – неоціненний досвід. Сподіваємося, ця поїздка стане поштовхом для наших студентів й далі розвивати власні ідеї.

Опублікований: 05-07-2018
Читайте також:
Профорієнтаційна подорож столичними освітніми закладами

Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко відвідала навчальні заклади Деснянського району міста Києва, де зустрілася з заступниками директорів з виховної роботи гімназій «Троєщина», «Козацька» та шкіл № 276, 277, 301, 306, 307. Під час зустрічей викладачка ознайомила керівництво освітніх закладів із іст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна подорож столичними освітніми закладами 15 травня 2023

Екологічний тиждень на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Щорічно березень багатий на різноманітні події, які закликають до збереження довкілля. Логічно, адже природа прокидається від зими і потребує оновлення та очищення. Зазвичай студенти факультету біотехнології та екологічного контролю не залишаються осторонь від загальносвітових і всеукраїнських акцій екологічного напряму. Тому тиждень розпочався з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологічний тиждень на факультеті біотехнології та екологічного контролю 30 березня 2019

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна взяли участь у семінарі-практикумі «Якість і безпека зерна-2018»

Завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко та викладачі кафедри Тетяна Янюк, Андрій Шаран і Тетяна Тракало відвідали семінар-практикум «Якість і безпека зерна-2018», організований Асоціацією «Борошномели України» і журналом «Зберігання і переробка зерна» за підтримки FАО і ТОВ «СТОЛИЧНИЙ МЛИН». Із доповіддю «Контрол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна взяли участь у семінарі-практикумі «Якість і безпека зерна-2018» 23 квітня 2018

Більшість рекомендацій вступники отримали за заявами з найвищою пріоритетністю

Триває відповідальний етап вступної кампанії до бакалаврату – підтвердження вибору місця навчання вступниками, які отримали рекомендації до зарахування на бюджет або на контракт за заявами з пріоритетністю. У нашому університеті 85% із загальної кількості вступників на бакалавра отримали рекомендації на навчання за своїм першим пріоритетом, і 93% ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Більшість рекомендацій вступники отримали за заявами з найвищою пріоритетністю 07 серпня 2025