Н У Х Т

Святковий профорієнтаційний майстер-клас для київських школярів від кафедри готельно-ресторанної справи

26 квітня 2019

Святковий профорієнтаційний майстер-клас для київських школярів від кафедри готельно-ресторанної справи

Напередодні травневих свят кафедра готельно-ресторанної справи активно проводить профорієнтаційні заходи.

Доцент кафедри Тетяна Сильчук зі студентами-першокурсниками спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Ольгою Петровською, Анастасією Денисенко, Давидом Асатряном і Артемом Вельховецьким відвідали гімназію №59 імені Бойченка міста Києва. Для учнів школи був проведений інтерактивний майстер-клас зі складання полотняних серветок, що є важливим елементом тематичного оформлення столу у закладах ресторанного господарства. Школярі з ентузіазмом опановували такі способи складання серветок, як лілія, королівська мантія, свічка, тіара, а набуті навички зможуть використати для оформлення святкового великоднього столу.

Під час майстер-класу Тетяна Сильчук розповіла учням про спеціальності, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а першокурсники поділилися своїми враженнями про навчання і активне студентське життя. Тетяна Сильчук разом зі студентами запросили школярів на День відкритих дверей НУХТ, який відбудеться 11 травня 2019 року.

Дякуємо Тетяні Сильчук та нашим студентам за активну профорієнтацію та ініціативність і чекаємо на нову зустріч із майбутніми вступниками на Дні відкритих дверей.

Опублікований: 26-04-2019
Читайте також:
Надані роз’яснення щодо блоку НМТ з української мови

7 квітня 2022 року команда Українського центру оцінювання якості освіти оприлюднила роз’яснення про зміст, структуру й оцінювання блоку національного мультипредметного тестування (НМТ) з української мови. Протягом наступних двох тижнів з’являться роз'яснення про блоки з математики та історії України, а наприкінці квітня можна буде ознайомитися з д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надані роз’яснення щодо блоку НМТ з української мови 08 квітня 2022

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора

21 грудня 2020 р. здобувачі вищої освіти кафедри туристичного та готельного бізнесу дізнавалися, хто такий підприємець і чим він займається, у рамках цікавого вебінару американського професора Даніела Сема. Зокрема, під час спілкування наголошувалося на ключових рисах справжнього підприємця, серед яких: відсутність страху невдач; відкритість до кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ключові риси справжнього підприємця дізналися наші здобувачі на вебінарі американського професора 22 грудня 2020

Експерти продовжують розроблення проекту нової моделі управління закладом вищої освіти

Відбулося чергове засідання робочої групи по підготовці комплексного законопроекту про внесення змін до чинного Закону України «Про вищу освіту», у якому взяли участь близько 40 експертів освітньої та наукової сфери. Темою засідання виступило обговорення нової статті 34-2 під назвою «Фінансовий директор», якою пропонується доповнити чинний Закон У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти продовжують розроблення проекту нової моделі управління закладом вищої освіти 02 лютого 2018

Розкриваємо кулінарні таємниці

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують цикл пізнавальних фахових лекцій для старшокурсників відокремлених структурних підрозділів університету. Так, 7 травня старший викладач Володимир Польовик прочитав гостьову лекцію «Розкриваємо кулінарні таємниці : знайомтесь – «Котлета по-київські» для четвертокурсників с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розкриваємо кулінарні таємниці 08 травня 2025