Н У Х Т

Магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» підсумували проходження переддипломної практики

18 жовтня 2021

Магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» підсумували проходження переддипломної практики

Згідно з навчальним планом з 29 вересня по 12 жовтня 2021 року здобувачі другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання проходили переддипломну практику у провідних закладах столиці та України.

Переддипломна практика здобувачів вищої освіти є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців у сфері гостинності. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Під час переддипломної практики здобувачі удосконалили свій рівень загальної, теоретичної і спеціальної практичної підготовки, виявили знання загальнотеоретичних, загальноекономічних, професійно орієнтованих і спеціальних дисциплін, які розкривають теоретичні основи та практичні питання ресторанного господарства; аналізували процеси та явища у сфері ресторанного бізнесу, встановлювали значимі фактори та причинно-наслідкові зв’язки при виявленні проблем конкретного підприємства, формулювали конкретні пропозиції щодо вдосконалення управління реальним досліджуваним об’єктом; готували управлінські рішення та брали участь у їх реалізації.

Етапом завершення практики є звітування здобувачами щодо набутих умінь, підтверджених теоретичних знань, закріплених на практиці.

Захист переддипломної практики відбувся за участю керівників від кафедри у складі комісій в онлайн-режимі.

За результатами захистів звітів усі здобувачі другого рівня вищої освіти отримали позитивні оцінки.

Проходження переддипломної практики було важливою складовою удосконалення професійної підготовки, підвищення рівня професійних знань, умінь і навичок здобувачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та підготовкою до написання кваліфікаційних робіт.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх здобувачів із успішним проходженням і захистом переддипломної практики! За організацію практики та її захист щиро дякує асистентці Ганні Березовій. 

Опублікований: 18-10-2021
Читайте також:
Як реалізувати себе в HR-сфері у 2022 році – поради від HR-експертки

29 листопада 2021 року відбулася гостьова лекція «Як реалізувати себе в сфері HR у 2022 році» від експертки у сфері HR-консалтингу Катерини Негрій. Лекція охопила серйозні питання для здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу», пов’язані з пошуком роботи, стратегією індивідуального розв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як реалізувати себе в HR-сфері у 2022 році – поради від HR-експертки 30 листопада 2021

Триває переведення вступників до бакалаврату на вільні місця держбюджету

Вступники до бакалаврату, зараховані за кошти фізичних і юридичних осіб на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції, що належать до пільгових категорій, можуть подати документи про переведення на вільні бюджетні місця. Таке переведення здійснюється на місця у рейтингових списках, право вступу на які не використано рекомендованими до зарахування н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває переведення вступників до бакалаврату на вільні місця держбюджету 15 серпня 2024

Антологія «...Тому, що ти – поет»: до цього інтелектуального свята ми теж причетні!

Унікальну антологію лірики українських поетів-науковців «…Тому, що ти – поет» презентовано в Мистецькому салоні Київського національного університету імені Тараса Шевченка 10 квітня 2025 року. «Поезія становить собою один із найцінніших дарів Духа людини, щоб утішити її в клопотах, понурості і в темноті матеріального існування». Вірогідно, що ці с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Антологія «...Тому, що ти – поет»: до цього інтелектуального свята ми теж причетні! 15 квітня 2025