Н У Х Т

Магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» підсумували проходження переддипломної практики

18 жовтня 2021

Магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» підсумували проходження переддипломної практики

Згідно з навчальним планом з 29 вересня по 12 жовтня 2021 року здобувачі другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання проходили переддипломну практику у провідних закладах столиці та України.

Переддипломна практика здобувачів вищої освіти є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців у сфері гостинності. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Під час переддипломної практики здобувачі удосконалили свій рівень загальної, теоретичної і спеціальної практичної підготовки, виявили знання загальнотеоретичних, загальноекономічних, професійно орієнтованих і спеціальних дисциплін, які розкривають теоретичні основи та практичні питання ресторанного господарства; аналізували процеси та явища у сфері ресторанного бізнесу, встановлювали значимі фактори та причинно-наслідкові зв’язки при виявленні проблем конкретного підприємства, формулювали конкретні пропозиції щодо вдосконалення управління реальним досліджуваним об’єктом; готували управлінські рішення та брали участь у їх реалізації.

Етапом завершення практики є звітування здобувачами щодо набутих умінь, підтверджених теоретичних знань, закріплених на практиці.

Захист переддипломної практики відбувся за участю керівників від кафедри у складі комісій в онлайн-режимі.

За результатами захистів звітів усі здобувачі другого рівня вищої освіти отримали позитивні оцінки.

Проходження переддипломної практики було важливою складовою удосконалення професійної підготовки, підвищення рівня професійних знань, умінь і навичок здобувачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та підготовкою до написання кваліфікаційних робіт.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх здобувачів із успішним проходженням і захистом переддипломної практики! За організацію практики та її захист щиро дякує асистентці Ганні Березовій. 

Опублікований: 18-10-2021
Читайте також:
Дбаємо і про довкілля

15 квітня у Луцьку стартувала традиційна екологічна толока «Чисте довкілля», що проводиться відповідно до розпорядження Луцького міського голови та дня благоустрою територій населених пунктів із метою поліпшення стану довкілля. У Волинському фаховому коледжі нашого університету акція відбулася під гаслом «Зустрінемо Перемогу у чистому місті!». Кол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дбаємо і про довкілля 21 квітня 2022

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ презентувала університет школярам Білої Церкви і Борисполя

Профорієнтаційна робота – один із головних пріоритетів діяльності нашого колективу. Їй приділяється велика увага й надається всебічна підтримка у її здійсненні ректоратом та керівництвом усіх структурних підрозділів НУХТ. 14-15 березня під особистим патронатом ректора Анатолія Українця фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої дія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ презентувала університет школярам Білої Церкви і Борисполя 16 березня 2018

Зробіть крок до успішного майбутнього разом із NUFT Career Chance 2025!

NUFT Career Chance 2025 – це шанс отримати практичний досвід роботи в найкращих українських і міжнародних компаніях, знайти своє професійне покликання та розпочати успішну кар’єру. З 3 по 6 листопада, відділ працевлаштування НУХТ запрошує на Ярмарок вакансій у форматах офлайн/онлайн! Мисліть масштабно – встановіть чіткі кар'єрні цілі, постійно вд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зробіть крок до успішного майбутнього разом із NUFT Career Chance 2025! 21 жовтня 2025

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм

19 січня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», доцента Романа Якобчука, членів робочої групи освітньої програми, завідувачів і викладачів кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування та машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв зі здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм 20 січня 2023