Н У Х Т

Магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» підсумували проходження переддипломної практики

18 жовтня 2021

Магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» підсумували проходження переддипломної практики

Згідно з навчальним планом з 29 вересня по 12 жовтня 2021 року здобувачі другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання проходили переддипломну практику у провідних закладах столиці та України.

Переддипломна практика здобувачів вищої освіти є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців у сфері гостинності. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Під час переддипломної практики здобувачі удосконалили свій рівень загальної, теоретичної і спеціальної практичної підготовки, виявили знання загальнотеоретичних, загальноекономічних, професійно орієнтованих і спеціальних дисциплін, які розкривають теоретичні основи та практичні питання ресторанного господарства; аналізували процеси та явища у сфері ресторанного бізнесу, встановлювали значимі фактори та причинно-наслідкові зв’язки при виявленні проблем конкретного підприємства, формулювали конкретні пропозиції щодо вдосконалення управління реальним досліджуваним об’єктом; готували управлінські рішення та брали участь у їх реалізації.

Етапом завершення практики є звітування здобувачами щодо набутих умінь, підтверджених теоретичних знань, закріплених на практиці.

Захист переддипломної практики відбувся за участю керівників від кафедри у складі комісій в онлайн-режимі.

За результатами захистів звітів усі здобувачі другого рівня вищої освіти отримали позитивні оцінки.

Проходження переддипломної практики було важливою складовою удосконалення професійної підготовки, підвищення рівня професійних знань, умінь і навичок здобувачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та підготовкою до написання кваліфікаційних робіт.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх здобувачів із успішним проходженням і захистом переддипломної практики! За організацію практики та її захист щиро дякує асистентці Ганні Березовій. 

Опублікований: 18-10-2021
Читайте також:
Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько провела профорієнтаційний захід у Васильківському ліцеї № 6 (м. Васильків, Київської обл). Під час зустрічі з учнями 11 класу викладачка надала загальну інформацію про наш університет і більш детально ознайомила зі спеціальністю 181 «Харчові технології».  Крім тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї 13 вересня 2023

НУХТ – на Фестивалі морозива

Кафедра технології молока і молочних продуктів взяла активну участь у відкритті та проведенні свята солодощів і розваг «Фестиваль морозива» у межах Дня знань. Організатор заходу, що відбувся в Українському домі на Європейській площі, - Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти». У святкуванні брала участь академічна група с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – на Фестивалі морозива 03 вересня 2019

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила

Незважаючи на навчання оnline, наші магістранти все одно виконують лабораторні роботи своїми руками. Наприклад магістранти-біотехнологи удосконалюючи свої знання з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів», випробовували технології приготування мила. Завдяки асистентці кафедри біотехнології і мікробіології Валерії Потапенко здобувачі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторні роботи оnline: практичні навички приготування антибактеріального мила 09 грудня 2021

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». Щоб досягнути поставленої мети і захистити дипломні проекти вчасно студенти наполегливо працювали, застосув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної та заочної скороченої форми навчання 20 лютого 2017