Н У Х Т

Зустріч доцентки кафедри технології оздоровчих продуктів зі старшокласниками Шамраївського навчально-виховного комплексу

03 травня 2024

Зустріч доцентки кафедри технології оздоровчих продуктів зі старшокласниками Шамраївського навчально-виховного комплексу

1 травня 2024 року доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Надія Івчук відвідала Шамраївський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок», де поспілкувалася з учнями 9-11-х класів.

Учні отримали інформацію про структурні підрозділи університету, спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих спеціалістів.

Також Надія Івчук розповіла про вступну кампанію нинішнього року, про те як отримувати інформацію з сайту НУХТ і запросила учнів на день відкритих дверей, який відбудеться 18 травня.

Щиро дякуємо керівництву навчально-виховного комплексу за співпрацю, а випускників навчального закладу запрошуємо на навчання до НУХТ!

Опублікований: 03-05-2024
Читайте також:
Онлайн-лекція від фахівця-практика для студентів спеціальності «Туризм»

3 квітня 2020 року за ініціативи викладачів кафедри туристичного і готельного бізнесу для студентів спеціальності «Туризм» відбулася онлайн-лекція з дисципліни «Івентивний менеджмент» за участю фахівця-практика. Запрошений практик – Уляна Медуха, директор з розвитку бізнесу в онлайн-видавництві «МС. Today», співзасновник консалтингової компанії зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція від фахівця-практика для студентів спеціальності «Туризм» 06 квітня 2020

Практичні кейси з аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів здобувачам-експертам від фахівця-практика міжнародної компанії

Кафедра експертизи харчових продуктів продовжує активно залучати зовнішніх стейкхолдерів до проведення аудиторних занять для здобувачів вищої освіти. 4 березня 2024 р. за ініціативи гарантки бакалаврської освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», доцентки кафедри і лекторки навчальної дисципліни Світлани Усатюк ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні кейси з аудиту системи управління безпечністю харчових продуктів здобувачам-експертам від фахівця-практика міжнародної компанії 04 березня 2024

В університеті триває переведення вступників на вакантні місця бюджету

Переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів вступників, зарахованих на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб, триватиме до 19 серпня. Це будуть ті місця у рейтингових списках, правом вступу на які не скористалися рекомендовані на них вступники. За всіма спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті триває переведення вступників на вакантні місця бюджету 10 серпня 2021

Викладачам університету присвоєні вчені звання професора і доцента

Наказом Міністерства освіти і науки України № 735 від 29 червня 2021 року затверджене рішення вчених рад закладів вищої освіти про присвоєння вченого звання. По нашому університету присвоєні вчені звання: Олександрі Нєміріч і Наталії Фроловій - професорок кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукціїВірі Зуйко та Ірині Силці – доценток к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачам університету присвоєні вчені звання професора і доцента 08 липня 2021