Н У Х Т

Розпочато додатковий набір до бакалаврату і магістратури НУХТ

10 вересня 2024

Розпочато додатковий набір до бакалаврату і магістратури НУХТ

Гей, вступники! Пропустили вступну кампанію? Не біда!

Маємо для вас крутезну новину! Сьогодні розпочався додатковий набір на навчання у нашому університеті!

Нагадуємо важливі дати:

Реєстрація електронних кабінетів вступників відкрита до 31 жовтня 2024 року.

Вступникам на освітній ступінь БАКАЛАВР:

• приймання заяв і документів від вступників, які мають складати співбесіди та/або творчі конкурси – з 10 вересня до 17:00 16 вересня
• проведення співбесід – 17 вересня
приймання заяв і документів для участі у конкурсному відборі триватиме з 10 вересня до 17:00 19 вересня
• виконання вимог до зарахування – не пізніше 26 вересня
• зарахування на навчання – 27 вересня

Вступникам на освітній ступінь МАГІСТР:

• приймання заяв і документів на участь у вступних випробуваннях – з 10 вересня до 17:00 16 вересня
• проведення вступних випробувань – 17-19 вересня
приймання заяв і документів для участі у конкурсному відборі – з 18 до 23 вересня
• оприлюднення рейтингових списків вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на навчання – не пізніше 24 вересня
• виконання вимог до зарахування – не пізніше 27 вересня
• зарахування вступників на навчання – 30 вересня

Наша Приймальна комісія працює з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:00 без обідньої перерви за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 70

Консультацію можна отримати:

за телефонами:
(+38044) 287-96-36
(+38044) 289-64-00
електронною поштою: pk_nuft@ukr.net
у Телеграм-каналах:
https://t.me/vstup_nuft
https://t.me/vstup_nuft2024

Бажаємо успіху!

Опублікований: 10-09-2024
Читайте також:
Заочники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вступили у «бій» за здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

20 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся єдиний державний кваліфікаційний іспит серед студентів заочної форми навчання спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». У останню навчальну битву за здобуття освітнього ступеня майбутніх бакалаврів супроводжувала Екзаменаційна комісія у складі заві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вступили у «бій» за здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 21 лютого 2019

Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021»

19 жовтня здобувачі освіти групи ЕЛ-2-3 і викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту, доцентка Юлія Куєвда та асистент Петро Зінькевич відвідали ХІХ міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021» – головну консолідуючу подію для конструктивного діалогу бізнесу і влади, виробничої кооперації промисловців і підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-електрики відвідали міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості-2021» 21 жовтня 2021

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії

Студенти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, які опановують спеціальність «Видавництво та поліграфія» скористалися чудовою нагодою послухати лекцію «Технології виготовлення гнучкої упаковки та можливості компанії «Immer Group» від випускника НУХТ, а нині – начальника сектора департаменту R&D компанії «Immer Ukrplasti...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від випускника, а нині – провідного фахівця міжнародної компанії 03 березня 2020

Вражаючі дослідження у підсекції «Хімічні технології»

У рамках секції «Хімія і хімічні технології» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів працювала підсекція «Хімічні технології», учасниками я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючі дослідження у підсекції «Хімічні технології» 12 квітня 2023