Н У Х Т

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ

23 січня 2024

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ

23 січня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами 181 спеціальності «Харчові технології» Вінницького фахового коледжу НУХТ.

Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у нашому університеті. Старшокурсники дізналися про підготовку фахівців за освітньою програмою, перспективи майбутнього працевлаштування, ознайомилися з перевагами навчання за скороченим терміном на цій освітній програмі, а також переліком необхідних документів для вступу.

Наприкінці Анастасія Чорна запросила здобувачів відвідати 27 січня День відкритих дверей університету та долучитися до груп кафедри у соціальних мережах.

Зустріч була організована за сприяння заступниці директора коледжу з виховної роботи Наталії Любчак.

Опублікований: 23-01-2024
Читайте також:
Безпечність і якість продукції підприємств пиво-безалкогольної галузі за принципами НАССР обговорюють в університеті

4 грудня 2019 року у нашому університеті розпочався інформаційно-консультаційний практикум «Законодавство України щодо безпечності та якості продукції підприємств пиво-безалкогольної галузі за принципами НАССР. Сучасні підходи до експертизи та контролю якості». У заході беруть участь представники підприємств пиво-безалкогольної галузі України, віт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпечність і якість продукції підприємств пиво-безалкогольної галузі за принципами НАССР обговорюють в університеті 05 грудня 2019

Виникнення та традиції святкування Хелловіну – здобувачі знайомляться з культурами англомовних країн

Вивчення англійської мови безпосередньо пов’язане із знайомством з культурами англомовних країн. Обговорення історії виникнення та традицій святкування Хелловіну – одна із багатьох можливостей прокачати свої мовні навички. Сьогодні студенти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у цікавій дискусії, організованій доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виникнення та традиції святкування Хелловіну – здобувачі знайомляться з культурами англомовних країн 28 жовтня 2021

Блискуче склали кваліфікаційний іспит здобувачі освіти Полтавського фахового коледжу НУХТ

Традиційно підсумком навчальної практики студентів у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» є кваліфікаційні пробні роботи. Успіху досягають тільки найбільш наполегливі та працелюбні. І це блискуче підтвердили студенти групи 31-ТХ спеціальності «Харчові технології», які на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуче склали кваліфікаційний іспит здобувачі освіти Полтавського фахового коледжу НУХТ 10 лютого 2021

Горизонти міжнародної співпраці розширює кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління

20 грудня 2021 р. на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління відбулася лекція, яку прочитав закордонний фахівець, провідний інженер інтелектуального оброблення даних компанії «Alian» (м. Дублін, Ірландія) Сергій Вовкодав. Захід був організований завідувачем кафедри Ярославом Смітюхом і доцентом  Олександром Пупеною. Лекц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Горизонти міжнародної співпраці розширює кафедра автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління 22 грудня 2021