Н У Х Т

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ

23 січня 2024

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ

23 січня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами 181 спеціальності «Харчові технології» Вінницького фахового коледжу НУХТ.

Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у нашому університеті. Старшокурсники дізналися про підготовку фахівців за освітньою програмою, перспективи майбутнього працевлаштування, ознайомилися з перевагами навчання за скороченим терміном на цій освітній програмі, а також переліком необхідних документів для вступу.

Наприкінці Анастасія Чорна запросила здобувачів відвідати 27 січня День відкритих дверей університету та долучитися до груп кафедри у соціальних мережах.

Зустріч була організована за сприяння заступниці директора коледжу з виховної роботи Наталії Любчак.

Опублікований: 23-01-2024
Читайте також:
Підтвердження професійного зростання на міжнародному рівні

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук успішно склала іспит з англійської мови Cambridge English: Advanced (CAE) у м. Барселона (Королівство Іспанія), який підтверджує володіння англійською мовою на рівні С1. Іспит тривав близько чотирьох годин і перевіряв усі ключові мовні навички: читання, аудіювання, письмо та усн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтвердження професійного зростання на міжнародному рівні 29 серпня 2025

Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками

Початок навчання в магістратурі – особливий етап у житті кожного студента. Саме тому на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася дружня зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія», доцентки Вікторії Красінько з магістрантами першого курсу. Під час спілкування йшлося не лише про особливості навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч гаранта освітньої програми з магістрантами-першокурсниками 09 вересня 2025

Магістранти оцінили освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Здобувачі освіти першого курсу магістратури кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися й обговорили зміст освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Перше знайомство з програмою відбулося ще коли вони навчалися у бакалавраті. Тепер же студенти побачили новий, удосконалений ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти оцінили освітньо-професійну програму «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 11 січня 2022

«The King’s speech» на черговому засіданні Movie Club

Movie Club – це місце, де можна відпочити за переглядом фільму, удосконалити свої навички аудіювання і взагалі просто з користю провести час. Кожен із нас любить дивитися фільми і читати цікаві книжки. Все це можна поєднати, відвідавши Movie Club, який готують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування. Вони пропонують дивитися фільми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«The King’s speech» на черговому засіданні Movie Club 28 травня 2020