Н У Х Т

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології

17 грудня 2018

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології викладачі Тетяна Сулейко та Віктор Удимович провели показове лабораторне заняття «Дезінфекція у виробництві харчових продуктів» для студентів групи ОП-3-7.

Перед заняттям студенти мали змогу засвоїти матеріал на лекційному курсі з використанням мультемедійного забезпечення від доцента, кандидата технічних наук, декана факультету біотехнологій та екологічного контролю Наталії Грегірчак.

Викладачі кафедри за допомогою теоретичної та практичної основи змогли пояснити студентам ефективність використання різних методів дезінфекції у харчовому виробництві, що знадобиться їм у подальшій роботі на посаді харчового технолога.

 

 

Опублікований: 17-12-2018
Читайте також:
Особливості сфери страхування життя опановували четвертокурсники на відкритій лекції доцентки кафедри фінансів

18 жовтня доцентка кафедри фінансів, к.е.н. Катерина Третяк прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Страхові послуги» для здобувачів-фінансистів 4 курсу. Під час лекції на тему «Страхування життя» здобувачі ознайомилися з особливостями сфери страхування життя, вивчили наявні програми страхування життя, розглянули практичні приклади діяльності комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості сфери страхування життя опановували четвертокурсники на відкритій лекції доцентки кафедри фінансів 20 жовтня 2021

До університету завітав віце-президент університету Патанжалі (Харідвар, Індія)

На запрошення ректора університету, професора Анатолія Українця до НУХТ завітав віце-президент університету Патанжалі (Харідвар, Індія), президент Духовного Ведичного Центру Даянанд, Навчального і благодійного товариства (Нью Делі), попечитель Фонду Пілот Баба Гуан Сангам, голова Центру дитячої освіти (Делі), доктор Вачаспати Кульвант. Шановний гі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До університету завітав віце-президент університету Патанжалі (Харідвар, Індія) 11 травня 2018

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися зустрічі гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна, кураторів груп і викладачів кафедри – доценток Людмили Мамченко, Ірини Корецької і Наталії Стукальської зі здобувачами 1-3 курсів, присвячені обговоренню питань академічної доброчесності. Здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності 12 вересня 2024

Можливість зазирнути у професійне майбутнє дає переддипломна практика

Практика закріплює теорію. З такими напутніми словами підійшли студенти-магістранти 2-го року навчання кафедри біотехнології і мікробіології до проходження практики на ПрАТ «Індар». ПрАТ «Індар» – одне з найбільших фармацевтичних підприємств України, що отримало «Національний сертифікат GMP», а це в свою чергу свідчить про високу якість виготовлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливість зазирнути у професійне майбутнє дає переддипломна практика 19 жовтня 2020