Н У Х Т

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології

17 грудня 2018

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології викладачі Тетяна Сулейко та Віктор Удимович провели показове лабораторне заняття «Дезінфекція у виробництві харчових продуктів» для студентів групи ОП-3-7.

Перед заняттям студенти мали змогу засвоїти матеріал на лекційному курсі з використанням мультемедійного забезпечення від доцента, кандидата технічних наук, декана факультету біотехнологій та екологічного контролю Наталії Грегірчак.

Викладачі кафедри за допомогою теоретичної та практичної основи змогли пояснити студентам ефективність використання різних методів дезінфекції у харчовому виробництві, що знадобиться їм у подальшій роботі на посаді харчового технолога.

 

 

Опублікований: 17-12-2018
Читайте також:
Про значення математики для фахівців з інжинірингу

Тривають профорієнтаційні зустрічі наших викладачів зі старшокласниками закладів загальної середньої освіти. Днями цікава розмова з одинадцятикласниками Димерського ліцею №1 відбулася у команди кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв. Поштовхом до її початку стало знайомство, що припало на урок математики. Слово за словом, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про значення математики для фахівців з інжинірингу 09 лютого 2024

Благодійна акція з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ провели щорічну благодійну акцію у Сумському геріатричному пансіонаті для ветеранів війни і праці. Захід був організований з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, що в усьому світі відзначають 3 грудня. З нетерпінням чекали мешканці пансіонату на традиційну зустріч зі студентами, з як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благодійна акція з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю 04 грудня 2018

Магістрант і начальник відділу провідної компанії – наші здобувачі освіти можуть усе!

Що ще нового на кафедрі фінансів? – Вивчають практику страхування життя разом із лідерами ринку. Як стати успішним фінансистом-практиком і які можливості страхування життя. Саме такі питання стали предметом професійно-орієнтованої лекції студента-магістранта кафедри і за сумісництвом начальника відділу по роботі зі страховими посередниками та парт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант і начальник відділу провідної компанії – наші здобувачі освіти можуть усе! 15 грудня 2020

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук. Молоді науковці, викладачі кафедри В’ячеслав Губеня і Олена Кобець успішно захистили свої дисертаційні дослідження у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування». Старший викладач В'ячеслав Губеня зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ряди кафедри готельно-ресторанної справи поповнилися одразу двома кандидатами технічних наук 23 березня 2018