Н У Х Т

Вступники до закладів вищої освіти уже можуть зареєструвати свої електронні кабінети

01 липня 2021

Вступники до закладів вищої освіти уже можуть зареєструвати свої електронні кабінети

Сьогодні розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників до закладів вищої освіти.

Електронний кабінет вступника необхідний для подання заяв в електронній формі для вступу до вишів. Для реєстрації е-кабінету потрібно використовувати сторінку системи за адресою https://ez.osvitavsim.org.ua/.

Подання заяв до закладів вищої освіти триватиме з 14 до 23 липня. Цьогоріч можна подати до 5 заяв на бюджет у будь-який заклад вищої освіти без обмеження кількості спеціальностей, на які їх подають, і до 30 заяв на контракт.

Прийом заяв і документів від вступників розпочинається 14 липня (крім військових закладів (закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання), військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти) та закінчується:

  • 16 липня – для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів, творчих конкурсів;
  • 23 липня – для осіб, які вступають за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, іспитів, творчих конкурсів, складених з 1 по 13 липня.

Для відкриття електронного кабінету слід вказати адресу електронної пошти – надалі вона буде логіном для входу. Система автоматично перевірить логін на збіг із іншими. Якщо буде зафіксовано ідентичність логінів – видасть попередження. У такому разі потрібно створити новий унікальний логін. На вказану електронну адресу надійде лист для активації доступу до електронного кабінету.

Під час реєстрації електронного кабінету заборонено використовувати електронні адреси заблокованих в Україні сервісів, наприклад, mail.ru, yandex.ru.

Для реєстрації електронного кабінету потрібно також внести дані:

  • одного зі сертифікатів ЗНО – номер, пін-код і рік отримання (2018-2021); дані інших сертифікатів варто додати в особистому електронному кабінеті вступника вже після реєстрації;
  • свідоцтва про повну загальну середню освіту (атестата) – серію, номер і середній бал додатка.

Після активації електронного кабінету потрібно ввести/завантажити таку інформацію про вступника:

  • контактний номер телефону (у форматі +380): це потрібно для оперативного зв’язку закладу освіти зі вступником і його батьками, тому варто вказати кілька телефонних номерів;
  • кольорову фотокартку вступника (3х4 см);
  • фотокопію додатка до свідоцтва/атестата про повну загальну середню освіту.

Файли потрібно завантажувати у форматі JPG (JPEG, PNG), а максимальний розмір такого файлу не має перевищувати 1 Мб.

Нагадуємо, що в нашому університеті працює консультативний центр, фахівці якого допоможуть зі створенням електронного кабінету, внесенням заяв в електронній формі, завантаженням додатка до документа про освіту, на основі якого відбувається вступ тощо. Він знаходиться за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 70 (корпус Приймальної комісії).

Бажаємо успіху вступникам! 

Опублікований: 01-07-2021
Читайте також:
Про переваги навчання в нашому університеті – старшокласникам гімназії «Потенціал»

24 вересня 2024 року члени профорієнтаційного сектору студентської ради Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доценткою кафедри технології молока і молочних продуктів Оленою Онопрійчук відвідали гімназію «Потенціал», де зустрілися з учнями 11-х класів. Вони ознайомили старшокласників з навчальними підрозділами університету, ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про переваги навчання в нашому університеті – старшокласникам гімназії «Потенціал» 26 вересня 2024

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики

У межах підготовки до переддипломної практики, яка триватиме з 21 квітня по 11 травня 2025 року відповідно до навчального плану бакалаврів освітньої програми «Технології харчування», відбулася змістовна онлайн-презентація на тему «Контроль якості Fairmont Grand Hotel Kyiv». Захід організовано кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики 15 квітня 2025

Домашній кінотеатр зі смаком французької кухні

Протягом тижня аспіранти-технологи та студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Харчові технології» у рамках проекту English Movie-Club, ініційованого кафедрою іноземних мов професійного спрямування, мали можливість насолоджуватися переглядом фільму «Рататуй» англійською мовою. Отримавши завдання від доцента кафедри Галини Лук’янець,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Домашній кінотеатр зі смаком французької кухні 22 травня 2020

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів із використанням сучасних інформаційно-комунікативних технологій відбулися успішні захисти здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та перероб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний підхід до вирішення завдань обраних тематик продемонстрували магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 21 лютого 2022