Н У Х Т

Збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – володар Кубка міста з футболу

18 жовтня 2018

Збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – володар Кубка міста з футболу

Із рахунком 8:1 збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ здобула впевнену перемогу в фіналі змагань на Кубок міста з футболу, присвячених 110-й річниці смілянського футболу. На стадіоні «Авангард» у фінальному матчі юнаки грали зі збірною СПЕК ЧДТУ, яка у півфіналі з рахунком 1:0 перемогла команду «Юніор» (збірна шкіл міста).

Слід відзначити роботу тренерів збірної, керівників фізвиховання коледжу Миколи Могилевського та Віктора Береговенка. Дійсно, командна гра, виконання усіх настанов тренерів, велика підготовча робота збірної, підтримка вболівальників – складові перемоги нашої команди.

Найкращими гравцями у матчі були Дмитро Клименко, Владислав Дімідов, Валерій Жалкий, Євген Павленко, Олег Хамаза. Вміло керували грою команди на полі центральні захисники - капітан команди Євген Барановський і Сергій Киян. Окрема гордість - воротар Олександр Тимошенко, який відбивав усі удари гравців команди промислового коледжу, і лише з пенальті пропустив єдиний гол. Професійна гра воротаря надихнула команду на яскраву перемогу.

Кращі гравці збірної продовжують підготовку до турнірів із міні-футболу та до обласного чемпіонату серед коледжів, який відбудеться у травні 2019 року у м. Черкаси. Тож бажаємо успіхів спортсменам!

Опублікований: 18-10-2018
Читайте також:
Солодкий день франківських кухариків

Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ уже кілька років поспіль є активним учасником проєкту «Літня школа лідерського росту «Я МОЖУ...», організованого Службою дітей Івано-Франківська. 3 липня кулінарна лабораторія нашого коледжу перетворилася на чарівну майстерню десертів. Під керівництвом майстрів виробничого навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Солодкий день франківських кухариків 04 липня 2025

Кольори мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася низка майстер-класів для талановитих вступників за участю викладачів кафедри, а також студентів. Впевнену ходу цього чародійства завершила старший викладач кафедри Христина Берегова з відкритим заняттям та майстер-класом «Катаболізм білків». Подивитися та взяти у ньому участь прийшли школярі з НВК ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольори мікробіології 14 листопада 2018

Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відкриває нові горизонти для слухачів

З 19 вересня 2024 року на кафедрі готельно ресторанної справи тривають заняття для чергового набору слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Її модераторка, професорка Тетяна Сильчук кожного разу актуалізує програму для слухачів, залучає нових професіоналів-практиків, розширює співпрацю з освітніми партнерами дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відкриває нові горизонти для слухачів 21 жовтня 2024

Проєктна група освітньо-наукової програми «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» готується до акредитації

У рамках підготовки до акредитації освітньо-наукової програми за третім рівнем (доктор філософії) вищої освіти «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» відбулася зустріч здобувачів із гарантом програми, професором кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Вячеславом Іващуком.  Зустріч відкрив експерт Національ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєктна група освітньо-наукової програми «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» готується до акредитації 24 квітня 2023