Н У Х Т

У навчально-науковому комплексі університету шанують народні традиції

20 лютого 2019

У навчально-науковому комплексі університету шанують народні традиції

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій викладач спецдисциплін Людмила Косовська разом зі студентами групи МРО-17 організували та провели Розколяду.

Розколяда, насамперед, дарує людям духовне і душевне просвітлення, а з таким настроєм значно легше йти у роздуми і Великий піст.

Розколяда важлива тим, що її святкують громадою, в колі друзів і родини, ось як і в залі нашого коледжу серед студентства та педагогічного колективу.

Феномен української коляди в її масовості, розмаїтті мелодій, поєднаннями з танцями, вертепом, колядками для юнаків і дівчат. От і колектив коледжу порадував своїми колядками, жартами та Маланкою, поділився своїм теплом, добром та радістю і провів коляду, попрощавшись з нею до нових новорічних свят.

Опублікований: 20-02-2019
Читайте також:
Здобувачі переймають практичний досвід від фахівців провідного підприємства

ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова – багатопрофільне машинобудівне підприємство, яке нині випускає продукцію для авіації, метрологічне обладнання, машини і апарати для хімічної, харчової та суміжних галузей і побутові вироби. Підприємство є базою практики для студентів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.  Фахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі переймають практичний досвід від фахівців провідного підприємства 05 лютого 2022

Весняний марафон профорієнтацій

Триває просвітницько-профорієнтаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології. Цього разу команда кафедри у складі асистентки Ірини Ковшар і другокурсниці Анастасії Бондарук відвідала київську школу №127. Хто краще розповість про спеціальність, як не її випускник? Тож Ірина Ковшар, що тільки-но закінчила магістратуру за спеціальністю 162 «Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняний марафон профорієнтацій 20 березня 2024

Асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна успішно захистила дисертацію

Спеціалізована вчена рада Д 26.058.06 Національного університету харчових технологій прийняла рішення щодо присудження наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.02  – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур асистенту кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяні Тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна успішно захистила дисертацію 13 квітня 2018

Працедавці України визнають НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців

Працедавці України визнали НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців за технічними та економічними спеціальностями. Шанси випускника зайняти вакансію в престижній компанії дослідив журнал «Гроші». Укладачі «зарплатного» рейтингу зазначають, що компанії, що брали участь у дванадцятому рейтингу вишів «Грошей», неохоче оціню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Працедавці України визнають НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців 19 серпня 2019