Н У Х Т

Все про НУХТ дізналися старшокласники Вінниччини

31 січня 2018

Все про НУХТ дізналися старшокласники Вінниччини

Використовуючи можливості, які надає період дистанційного навчання, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять профорієнтаційну роботу далеко за межами м. Києва. В.о. завідувача кафедри Олена Галинська представила наш навчальний заклад старшокласникам Альтернативної СЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім. А.С.Макаренка розвитку здібностей дитини у м. Гнівань на Вінниччині.

За сприяння директора школи Ганни Бондарчук, класні керівники випускних класів Вікторія Дмитрієнко й Алла Пасічник надали змогу тривалого спілкування зі школярами, забезпечили проектором для перегляду презентаційних матеріалів. Старшокласникам були представлені структура університету, спеціальності, перелік конкурсних предметів, умови проживання студентів у гуртожитках, можливості для розвитку в спорті, самодіяльності, а також перспективи подальшого успішного працевлаштування. Для ознайомлення зі спеціальностями та освітніми програмами НУХТ Оленою Галинською були роздані рекламні матеріали, надані Центром доуніверситетської освіти.

Необхідно зазначити, що м. Гнівань має давні традиції харчового виробництва. На території містечка довгий час працював цукровий завод, два хлібоприймальних переробних підприємства, молокопереробний завод. Родини багатьох школярів працювали на цих підприємствах. Сьогодні розвивається ресторанний бізнес із використанням перлини Поділля – річки Південний Буг, на березі якої розташоване місто. На сучасному етапі відроджуються історичні пам’ятки і традиції.

Маємо надію, що гніваньчани, майбутні випускники НУХТ, відродять харчове виробництво та розвинуть готельно-туристичний бізнес у регіоні.

Опублікований: 31-01-2018
Читайте також:
Захищати – означає бути з Україною!

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого провів урочистий онлайн-захід, присвячений Дню захисників і захисниць України, який щорічно відзначається 14 жовтня на свято Покрови. Свято відкрив директор інституту Сергій Блаженко, який зазначив, що воно було започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищати – означає бути з Україною! 18 жовтня 2021

Здобувачі третього курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства знайомляться з технологіями

Харчовий технолог повинен мати не тільки теоретичні знання, а і побачити виробництво різних типів продуктів на практиці. Таку можливість отримали здобувачі групи ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом. Майбутні фахівці відвідали підприємство по виробництву комбучі «Еat easy», яке знаходиться...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі третього курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства знайомляться з технологіями 23 вересня 2022

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами» аспірантки Анастасії Шевченко. Керівник – професор Віра Дробот. У зв’язку зі значним збільшенням захворюванн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 червня 2018

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій, під час якого підвели підсумки локального моніторингу реалізації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм, за якими здійснюють підготовку фахівців в інституті. Навчально-методичною комісією здійснено аналіз забезпечення якості надання освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій 20 лютого 2023