Н У Х Т

Все про НУХТ дізналися старшокласники Вінниччини

31 січня 2018

Все про НУХТ дізналися старшокласники Вінниччини

Використовуючи можливості, які надає період дистанційного навчання, викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування проводять профорієнтаційну роботу далеко за межами м. Києва. В.о. завідувача кафедри Олена Галинська представила наш навчальний заклад старшокласникам Альтернативної СЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім. А.С.Макаренка розвитку здібностей дитини у м. Гнівань на Вінниччині.

За сприяння директора школи Ганни Бондарчук, класні керівники випускних класів Вікторія Дмитрієнко й Алла Пасічник надали змогу тривалого спілкування зі школярами, забезпечили проектором для перегляду презентаційних матеріалів. Старшокласникам були представлені структура університету, спеціальності, перелік конкурсних предметів, умови проживання студентів у гуртожитках, можливості для розвитку в спорті, самодіяльності, а також перспективи подальшого успішного працевлаштування. Для ознайомлення зі спеціальностями та освітніми програмами НУХТ Оленою Галинською були роздані рекламні матеріали, надані Центром доуніверситетської освіти.

Необхідно зазначити, що м. Гнівань має давні традиції харчового виробництва. На території містечка довгий час працював цукровий завод, два хлібоприймальних переробних підприємства, молокопереробний завод. Родини багатьох школярів працювали на цих підприємствах. Сьогодні розвивається ресторанний бізнес із використанням перлини Поділля – річки Південний Буг, на березі якої розташоване місто. На сучасному етапі відроджуються історичні пам’ятки і традиції.

Маємо надію, що гніваньчани, майбутні випускники НУХТ, відродять харчове виробництво та розвинуть готельно-туристичний бізнес у регіоні.

Опублікований: 31-01-2018
Читайте також:
Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

18 травня у рамках святкування Дня науки в Міністерстві освіти і науки України міністр Лілія Гриневич вручила премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій. Цього року з 17 поданих заявок конкурсний Комітет відібрав 5 найкращих робіт, авторські колективи яких отримали Премії. Надзвичайно приємно, що серед ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету – лауреати премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій 21 травня 2018

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування»

Здобувачка четвертого курсу освітньої програми «Технології харчування» Олександра Пазюк взяла участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Технології та бізнес: інтеграція, перспективи, можливості», що відбулася на факультеті технологій та бізнесу Державного торговельно-економічного університету й об’єднала здобувачів вищої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги здобувачів освітньої програми «Технології харчування» 08 травня 2025

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів в режимі онлайн відбувся науковий семінар «Практичні засади реалізації ДСТУ ISO 17025:2017 у випробувальних лабораторіях». Захід був проведений спільно з фахівцями Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс» у рамках договору про співпрацю Із презентаційною доповіддю виступила завіду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищуємо кваліфікацію в режимі онлайн 17 березня 2021

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів розширюють свої знання з питань безпечності харчових продуктів. Відповідно до нової редакції стандарту ISO 22000 алергени є небезпечним фактором виробництва харчових продуктів. Тому наших фахівців і студентів зацікавила онлайн-конференція «Харчові алергії – все, що хотіли знати, але боял...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо безпечності харчових продуктів розширюють свої знання викладачі та здобувачі кафедри експертизи харчових продуктів 17 березня 2021