Н У Х Т

Випускниця НУХТ поділилася своїм досвідом у DIGITAL-МАРКЕТИНГУ

02 листопада 2023

Випускниця НУХТ поділилася своїм досвідом у DIGITAL-МАРКЕТИНГУ

Першого листопада 2023 р. відбулася гостьова лекція для здобувачів кафедри маркетингу. Випускниця нашого університету та досвідчена digital-маркетологиня IT-компанії Fordewind.io Яна Фільченкова поділилася знаннями щодо цифрового маркетингу, набутими на посаді, та враженнями від своєї кар'єри.

Фахівчиня відкрила перед студентами та викладачами секрети успіху у сфері digital-маркетингу, наголосивши на важливості використання інноваційних підходів і стратегій у цифровій рекламі. Вона поділилася своїми унікальними інсайтами щодо ефективного використання соціальних медіа-платформ та інших онлайн-інструментів для збільшення клієнтської бази.

Неодноразово лекторка звертала увагу на постійне вдосконалення та навчання, що є необхідними умовами для роботи в цифровому маркетингу. Пані Яна розповіла про значення впровадження штучного інтелекту та автоматизованих систем у своїй роботі, що дозволяє максимізувати результативність досягнень.

Присутні були захоплені не лише знаннями, які вони отримали під час лекції, але й натхненням спікерки щодо того, яким чином вони можуть сприяти успіху в сучасному бізнесі.

Опублікований: 02-11-2023
Читайте також:
Практичні навички – запорука успіху технолога

Весняний семестр для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій на кафедрі технології оздоровчих продуктів розпочався з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв. Модуль 9. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Під час проведення лабораторної роботи викладачі кафедри, асистент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички – запорука успіху технолога 26 лютого 2019

З трендами ресторанних технологій на 2023 рік знайомилися наші викладачі

10 листопада 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і доцентки Ірина Корецька, Олена Павлюченко, Людмила Мамченко, Людмила Дейниченко відвідали міжнародний вебінар «Тренди ресторанних технологій на 2023 рік», організований Національною асоціацією ресторанів США. Спікерами заходу виступили сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З трендами ресторанних технологій на 2023 рік знайомилися наші викладачі 14 листопада 2022

НУХТ-2 перемагає та піднімається на третю сходинку Першої ліги столиці

У п’ятому турі Першої ліги столиці з футзалу серед студентських команд ЗВО в спортивному комплексі нашого університету наша збірна команда НУХТ-2 приймала колектив ІКВС. До цього матчу в чотирьох турах обидві команди здобули по сім очок, і переможець цієї зустрічі мав нагоду наблизитись до лідерів Першості. З перших хвилин гра була рівною, але в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ-2 перемагає та піднімається на третю сходинку Першої ліги столиці 05 грудня 2018

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

27 жовтня 2022 р. викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за сприяння журналу «Food Safety Magazine» відвідали міжнародний вебінар «Проєктування та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів» (Food Safety ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу 28 жовтня 2022