Н У Х Т

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції

22 грудня 2023

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опанували hard skills у межах курсу «Внутрішній аудитор системи менеджменту безпечності харчової продукції» та підвищили кваліфікацію в Інституті післядипломної освіти НУХТ у межах 72 годин (2,4 кредити).

Захід відбувався за ініціативи директорки навчального центру PROFI CLUB та зовнішньої стейкхолдерки освітньо-професійної програми «Технології харчування» Ольги Михайлової та директора Інституту післядипломної освіти НУХТ Володимира Баранова.

Здобувачі вивчали основи безпечності харчової продукції, законодавчі вимоги щодо впровадження системи безпечності харчування, програми-передумови та супутні програми системи НАССР, етапи впровадження і принципи системи НАССР, розроблення і ведення документації відносно всіх процедур.

Опанування курсу «Внутрішній аудитор системи менеджменту безпечності харчової продукції» здобувачами-бакалаврами четвертого курсу Малікою Ходжаєвою, Богданом Михайленком і Марією Саміленко відбувалося у межах поглибленого вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор Олег Кузьмін), а магістранткою Марією Омельченко – у ході підготовки кваліфікаційної роботи.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх здобувачів із успішним підвищенням їх компетенцій!

Опублікований: 22-12-2023
Читайте також:
Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Уже шостий рік поспіль Смілянський коледж харчових технологій нашого університету узяв активну участь у зборі волонтерської допомоги для наших захисників. По різному всі ці роки називалися передноворічні акції в коледжі: «Зігрій теплом солдата», «Даруємо воїну свято», «Миколайчики для бійців», «Сміливим з любов'ю зі Сміли», «Новорічний кошик для б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 10 січня 2020

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшов з друку навчальний посібник із дисципліни «Електронні системи в галузі», співавторами якого є викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олег Кузьмін та асистент Тетяна Роман. Посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». У навчальному посібнику викладені науково-теорет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 травня 2020

Студенти-фінансисти долучилися до наукового семінару фахівчині Дослідницького центру Банку Нідерландів

Студенти-фінансисти використали можливості zoom-платформи та взяли участь у зустрічі з Анною Самаріною, організованій Національним банком України. 12 березня 2021 року здобувачі другого та третього курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки Світлани Бойко відвідали відкритий науковий семінар співробітни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-фінансисти долучилися до наукового семінару фахівчині Дослідницького центру Банку Нідерландів 15 березня 2021

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук

5 грудня 2019 року кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук. Подвійне свято у цей день і у їх наукового керівника, доктора сільськогосподарських наук, професора Людмили Пешук, яка очолювала кафедру 17 років, – захистилися старший викладач кафедри Оксана Москалюк (тема дисертаційної роботи – «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук 06 грудня 2019