Н У Х Т

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції

22 грудня 2023

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опанували hard skills у межах курсу «Внутрішній аудитор системи менеджменту безпечності харчової продукції» та підвищили кваліфікацію в Інституті післядипломної освіти НУХТ у межах 72 годин (2,4 кредити).

Захід відбувався за ініціативи директорки навчального центру PROFI CLUB та зовнішньої стейкхолдерки освітньо-професійної програми «Технології харчування» Ольги Михайлової та директора Інституту післядипломної освіти НУХТ Володимира Баранова.

Здобувачі вивчали основи безпечності харчової продукції, законодавчі вимоги щодо впровадження системи безпечності харчування, програми-передумови та супутні програми системи НАССР, етапи впровадження і принципи системи НАССР, розроблення і ведення документації відносно всіх процедур.

Опанування курсу «Внутрішній аудитор системи менеджменту безпечності харчової продукції» здобувачами-бакалаврами четвертого курсу Малікою Ходжаєвою, Богданом Михайленком і Марією Саміленко відбувалося у межах поглибленого вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор Олег Кузьмін), а магістранткою Марією Омельченко – у ході підготовки кваліфікаційної роботи.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх здобувачів із успішним підвищенням їх компетенцій!

Опублікований: 22-12-2023
Читайте також:
Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються

Для магістрантів першого року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову випала чудова можливість дізнатися про ринок фармацевтичних компаній, а за тим і про можливість працевлаштування. Адже як не як, а у магістрантів-біотехнологів попереду новий щабель життя – пошук і влаштування на роботу за спеціальністю. Отож на цей раз н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пропозиції працевлаштування від фармацевтичних виробників не закінчуються 13 травня 2019

Здобувач-біотехнолог на вершині п’єдесталу міжнародних змагання зі спортивного орієнтування Wyspa O-Cup 2024

9-10 березня 2024 року неподалік від польського міста Гданську у селищі Мікошево відбулися міжнародні змагання Wyspa O-Cup 2024, у яких взяли участь більше 60 клубів із 447 спортсменів з України, Польщі, Фінляндії, Швеції, Норвегії, Німеччини, Литви, Великобританії та Естонії. Організатором змагань виступив клуб поморського орієнтування «Harpagan»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувач-біотехнолог на вершині п’єдесталу міжнародних змагання зі спортивного орієнтування Wyspa O-Cup 2024 15 березня 2024

Інфографіка від МОН щодо державних грантів для вступників

Міністерство освіти і науки попросило нагадати вступникам про неймовірну можливість для них отримати державний грант, що частково покриє витрати на навчання контрактників. Наш університет уже підписав відповідну угоду. Тож знайомимо з алгоритмом дій!      

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інфографіка від МОН щодо державних грантів для вступників 19 серпня 2024

Завершення. Початок…

19 лютого кафедра технології оздоровчих продуктів востаннє зустрілася офіційно з магістрантами для розгляду, обговорення та оцінювання їхніх магістерських робіт на засіданні екзаменаційної комісії у складі: д. т. н., головної наукової співробітниці Інституту продовольчих ресурсів НААН України Ірини Гриненко (голова), д. т. н., завідувачки кафедри Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершення. Початок… 21 лютого 2024