Н У Х Т

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020

18 травня 2020

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020

Студенти кафедри маркетингу – творча та цілеспрямована молодь, яка в курсі усіх подій, а особливо тих, що стосуються інтернет-трендів. Кажуть, тільки обмеж студента, як він почне навчатися. Може, самоізоляція – це такі ж рамки? Так чому ж не присвятити цей час саморозвитку?

Аби уникнути освітнього голоду – найгіршої з дієт, багато освітніх компаній, таких як «Бітрікс24», «MaEd», «Setters» зробили доступними курси, подкасти та відеотрансляції.

На час самоізоляції студенти обрали віртуальний майстер-клас «Тренди інтернет-маркетингу 2020», спікером якого виступила Анастасія Можаєва – головний директор «MediaGuru». Майбутні маркетологи дізналися багато нового про концепцію воронки продажів, відкрили для себе інноваційні прийоми взаємодії з клієнтами та сучасний інструментарій контент-маркетингу. Студенти зрозуміли, що досить складно робити вибір між якісним відеоконтентом і експертними лонгрідами, якщо не усвідомлювати головного: відео не витісняє тексти, вони працюють у комплексі і разом набирають обертів. Цікавість викликало і те, що на реальних прикладах можна було вільно зрозуміти основні інсайти, які стосувалися розвитку компаній в умовах сучасних трендів.

Студенти із захопленням слухали спікера та дистанційно отримували додаткову освіту у галузі маркетингу, а також підвищували власний кваліфікаційний рівень, який сміливо зможуть використовувати у майбутньому. Головне пам’ятати, що можливості для розвитку є завжди, головне – бажання!

Опублікований: 18-05-2020
Читайте також:
Захоплююча ДНК-генеалогія англійською мовою

Досить продуктивною видалася субота у студентів груп БТ-1-1 та БТ-1-2, бо вони не тільки мали змогу зануритися у цікавий світ вивчення ДНК, а й вдосконалити навички з професійної англійської мови. Разом із викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування Інною Форостюк та Надією Шерстюк майбутні мікробіологи подивилися навчальний фільм  ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплююча ДНК-генеалогія англійською мовою 06 квітня 2019

На базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

23-24 квітня 2018 року на базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України. Другий тур Конкурсу проводився у два етапи: 1 етап - заочний (рецен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 24 квітня 2018

Перші результати успішної реалізації проєкту з національної кредитної мобільності для здобувачів освітньої програми «Харчові технології та інженерія»

З метою реалізації права здобувача вищої освіти на індивідуальну освітню траєкторію в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ надається можливість скористатися освітніми пропозиціями вітчизняних закладах вищої освіти (ЗВО). Здобувачі мають право протягом окремого семестру здобувати освіту або вивчати із застосуванням дистанційних те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші результати успішної реалізації проєкту з національної кредитної мобільності для здобувачів освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 15 квітня 2024

Про культуру і традиції у День вишиванки говорили на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Щороку в Україні в третій четвер травня святкується День вишиванки. У кожній області України склалися самобутні традиції пошиву сорочок та їх вишивання, а вишита певним орнаментом сорочка часто ставала справжньою берегинею, символом роду. В наші дні оригінальні вишиванки часто можуть прикрасити навіть діловий костюм. Уже другий рік поспіль на кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про культуру і традиції у День вишиванки говорили на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 травня 2021