Н У Х Т

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020

18 травня 2020

Неізольовані можливості студентів-маркетологів: тренди інтернет-маркетингу 2020

Студенти кафедри маркетингу – творча та цілеспрямована молодь, яка в курсі усіх подій, а особливо тих, що стосуються інтернет-трендів. Кажуть, тільки обмеж студента, як він почне навчатися. Може, самоізоляція – це такі ж рамки? Так чому ж не присвятити цей час саморозвитку?

Аби уникнути освітнього голоду – найгіршої з дієт, багато освітніх компаній, таких як «Бітрікс24», «MaEd», «Setters» зробили доступними курси, подкасти та відеотрансляції.

На час самоізоляції студенти обрали віртуальний майстер-клас «Тренди інтернет-маркетингу 2020», спікером якого виступила Анастасія Можаєва – головний директор «MediaGuru». Майбутні маркетологи дізналися багато нового про концепцію воронки продажів, відкрили для себе інноваційні прийоми взаємодії з клієнтами та сучасний інструментарій контент-маркетингу. Студенти зрозуміли, що досить складно робити вибір між якісним відеоконтентом і експертними лонгрідами, якщо не усвідомлювати головного: відео не витісняє тексти, вони працюють у комплексі і разом набирають обертів. Цікавість викликало і те, що на реальних прикладах можна було вільно зрозуміти основні інсайти, які стосувалися розвитку компаній в умовах сучасних трендів.

Студенти із захопленням слухали спікера та дистанційно отримували додаткову освіту у галузі маркетингу, а також підвищували власний кваліфікаційний рівень, який сміливо зможуть використовувати у майбутньому. Головне пам’ятати, що можливості для розвитку є завжди, головне – бажання!

Опублікований: 18-05-2020
Читайте також:
Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України

Кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України проведений науково-практичний онлайн-круглий стіл «Перспективи використання фітосировини у технологіях ресторанного господарства». Науковий захід відбувся завдяки співпраці кафедри, зокрема завідувачки кафедри, професорки Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 07 грудня 2020

Професіоналізм і педагогічну майстерність демонструють викладачі кафедри фізики

11 березня старша викладачка кафедри фізики Інна Гуцало прочитала відкриту лекцію «Молекулярно-кінетична теорія ідеальних газів» з дисципліни «Фізика для харчових технологій» для груп ХЕ-1-7 та ХЕ-1-8 спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Лекція, враховуючи епідеміологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіоналізм і педагогічну майстерність демонструють викладачі кафедри фізики 12 березня 2021

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style»

Компанія «Leko Style» є провідною із надання  косметичних інгредієнтів на ринку України. Окрім постачання сировини, компанія проводить різноманітні тренінги, майстер-класи, консультації, а також розробляє інноваційні косметичні засоби. Цього року компанія започаткувала серію семінарів, які проводила у різних регіонах України. Завершальний семінар ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style» 12 листопада 2018

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускових кваліфікаційних робіт магістрів у онлайн-форматі

10 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся неймовірно цікавий захист магістерських робіт здобувачів освітнього рівня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». Карантинні заходи, спричинені пандемією COVID-19, – не перешкода для с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший в історії кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів захист випускових кваліфікаційних робіт магістрів у онлайн-форматі 11 лютого 2021