Н У Х Т

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес

08 грудня 2023

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес

Магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко представила свою бізнес-ідею яку планує розвивати, успішно подолала етап відбору і стала учасницею проєкту «Початок» від Дія. Бізнес.

Освітньо-грантову програму «Початок» мережа центрів підтримки підприємців Дія. Бізнес утілює за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту за підтримки UN Women Ukraine/ООН Жінки в Україні та Уряду Японії.

Проєкт спрямований на покращення бізнес-обізнаності українських жінок, удосконалення їхніх підприємницьких навичок, фінансову підтримку в створенні або розвитку власного бренду. Програма орієнтована на активних підприємиць; жінок, які тільки хочуть створити бізнес; українок, які були змушені змінити місце проживання через активні бойові дії.

Спікерки програми – заступниця міністра цифрової трансформації України з питань євроінтеграції Валерія Іонан, директорка з партнерств та інновацій SET University Євгенія Клепа, фінансова директорка, досвідчена консультантка і тренерка для власників бізнесу та топменеджменту Оксана Андрощук, засновниця благодійного проєкту Кураж, маркетинг директорка компанії Гудфуд Вдома Альона Гудкова.

Програма триватиме з грудня 2023 року до лютого 2024 року у двох форматах – спочатку онлайн, потім офлайн. Онлайн-частина міститиме чотири бізнес-модулі – аналіз бізнес-моделі, фінансове планування та управління, створення бізнес-системи обслуговування, цифрова трансформація малого і середнього бізнесу. Далі на учасниць, які успішно пройдуть онлайн-навчання, чекатиме офлайн-частина та можливість позмагатися за отримання фінансової підтримки у вигляді гранту на розвиток власного бізнесу.

Наша учасниця вдячна організаторам програми та з нетерпінням очікує на початок навчання!

Опублікований: 08-12-2023
Читайте також:
Врученням сертифікатів міжнародного стажування завершилась закордонна практика

Для вручення сертифікатів міжнародного стажування здобувачам освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» до університету завітали директор компанії ЕООД «ТУРАЛ C» та ЕООД «Т Хотелс» Гешо Любенов і фахівчиня компанії Яна Бербенчук. У ході зустрічі у дружній родині факуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Врученням сертифікатів міжнародного стажування завершилась закордонна практика 26 листопада 2024

Засідання маркетологів-інтелектуалів в умовах пандемії

На кафедрі маркетингу відбулося засідання наукового гуртка «Інтелектуал», присвячене секретам успішного копірайтингу. Зустріч відбувалася у форматі відеоконференції, тож навіть в умовах пандемії здобувачі змогли зібратися та обговорити цікаву інформацію. Із першою доповіддю «Копірайтинг як професійна і творча діяльність» виступила Віка Грунська, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання маркетологів-інтелектуалів в умовах пандемії 18 вересня 2020

Наші студенти – у числі переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

20-22 травня 2019 року делегація учасників від кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління нашого університету взяла участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Цей важливий захід відбувся від базі Одеської національної академії харчових техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – у числі переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 28 травня 2019

Останні тенденції у сфері органічного тваринництва на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

14 жовтня 2024 р. відбулася відкрита лекція «Основні принципи та вимоги до органічного тваринництва» к.т.н., доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інни Бобель з навчальної дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів» для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останні тенденції у сфері органічного тваринництва на відкритій лекції доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 жовтня 2024