Н У Х Т

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес

08 грудня 2023

Наша магістрантка – учасниця освітньо-грантової програми «Початок» від Дія. Бізнес

Магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко представила свою бізнес-ідею яку планує розвивати, успішно подолала етап відбору і стала учасницею проєкту «Початок» від Дія. Бізнес.

Освітньо-грантову програму «Початок» мережа центрів підтримки підприємців Дія. Бізнес утілює за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту за підтримки UN Women Ukraine/ООН Жінки в Україні та Уряду Японії.

Проєкт спрямований на покращення бізнес-обізнаності українських жінок, удосконалення їхніх підприємницьких навичок, фінансову підтримку в створенні або розвитку власного бренду. Програма орієнтована на активних підприємиць; жінок, які тільки хочуть створити бізнес; українок, які були змушені змінити місце проживання через активні бойові дії.

Спікерки програми – заступниця міністра цифрової трансформації України з питань євроінтеграції Валерія Іонан, директорка з партнерств та інновацій SET University Євгенія Клепа, фінансова директорка, досвідчена консультантка і тренерка для власників бізнесу та топменеджменту Оксана Андрощук, засновниця благодійного проєкту Кураж, маркетинг директорка компанії Гудфуд Вдома Альона Гудкова.

Програма триватиме з грудня 2023 року до лютого 2024 року у двох форматах – спочатку онлайн, потім офлайн. Онлайн-частина міститиме чотири бізнес-модулі – аналіз бізнес-моделі, фінансове планування та управління, створення бізнес-системи обслуговування, цифрова трансформація малого і середнього бізнесу. Далі на учасниць, які успішно пройдуть онлайн-навчання, чекатиме офлайн-частина та можливість позмагатися за отримання фінансової підтримки у вигляді гранту на розвиток власного бізнесу.

Наша учасниця вдячна організаторам програми та з нетерпінням очікує на початок навчання!

Опублікований: 08-12-2023
Читайте також:
Лекторій від представників мережі готелів Hilton

Здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» відвідали онлайн-лекторій «Стан та перспективи розвитку готельної мережі Hilton  в умовах сьогодення» від спікерки-директорки управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародний-діловий центр «Готель Hilton Kyiv» Антоніни Форостяної.  Під час заходу було презент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від представників мережі готелів Hilton 29 жовтня 2024

Обладнання технологічних ліній з професором кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування

18 листопада 2025 року відбулася відкрита лекція на тему «Технологічне обладнання для виконання основних технологічних операцій харчових виробництв» д.т.н., професора кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Валентина Олішевського з навчальної дисципліни «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обладнання технологічних ліній з професором кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування 20 листопада 2025

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада)

Колектив університету безупинно продовжує розвивати міжнародну співпрацю. Черговим кроком до розширення кола зарубіжних партнерів стало підписання меморандуму про співпрацю зі St. Lawrence College. Ініціаторами стали завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний і доцентка кафедри Оксана Топчій. St. Lawrence College (SLC)...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підписано меморандум про співпрацю з Коледжем Сент Лоуренс (Канада) 17 січня 2024