Н У Х Т

Вступні випробування до університету тривають

22 липня 2021

Вступні випробування до університету тривають

В університеті тривають вступні випробування для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» денної і заочної форм навчання.

20, 22, 26 і 28 липня вступники до усіх навчально-наукових підрозділів університету складають фахове вступне випробування. 29 липня на тих, хто вступає на основі ступеня «магістр» (освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст») на не бюджетні конкурсні пропозиції й обрав складання іспиту в університеті, чекає іноземна мова. Крім того, 30 липня фахове вступне випробування складатимуть вступники до Навчально-наукового інституту харчових технологій на міждисциплінарну освітньо-наукову програму «Lean-виробництво харчової продукції». Це абсолютно нова, унікальна для України програма, набір на яку здійснюється вперше. Вона поєднує навчання відразу за трьома спеціальностями і здобуття кваліфікації «магістр з харчових технологій, автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, галузевого машинобудування».

27-28 липня вступні випробування передбачені для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання для іноземців та осіб без громадянства.

Нагадаємо, що 20, 21 і 23 липня відбулися вступні іспити до аспірантури для здобуття наукового ступеня доктора філософії денної та заочної форм навчання. Вступники складали додаткове вступне випробування (для тих, хто вступає на навчання до аспірантури з іншої галузі знань (спеціальності) ніж та, яка зазначена в їх дипломі магістра (спеціаліста), іспити з іноземної мови та зі спеціальності. Всі вони успішно пройшли ці випробування.

Зауважимо, що всі вступні випробування відбуваються з дотриманням протиепідемічних вимог.

Бажаємо успіху всім вступникам нашого університету! Нехай здобуття якісної вищої освіти сприяє кар’єрному зростанню!

Опублікований: 22-07-2021
Читайте також:
Підсумки наукової роботи аспіранта

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки заслухали і затвердили звіт аспіранта четвертого року заочної форми навчання Володимира Гери щодо виконання індивідуального плану підготовки здобувача наукового ступеня доктора філософії за 2019-2023 рр. Тема дисертації – «Інноваційні підходи синтезу систем керування трубопровідною арматурою олійно-жир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки наукової роботи аспіранта 19 червня 2023

Алгоритм дій вступників, що потрапляють під весняний призов цього року

Серед питань, що турбують вступників на вищі рівні освіти, одне з чільних місць займає процедура весняного призову цього року, який був відтермінований через карантин. Зазвичай, ті, хто завершував навчання в поточному навчальному році не потрапляли під весняний призов, а якщо продовжували навчання (вступали на вищі рівні освіти), то не потрапляли ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм дій вступників, що потрапляють під весняний призов цього року 04 серпня 2020

«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ

Напередодні новорічних свят і сесійних днів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за підтримки деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вперше відбувся практично-технологічний конкурс «Ресторатор-майбутнього» для здобувачів освіти з відокремлених структурних підрозділів нашого університету, що навчаються...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ 13 грудня 2021

Неформальна освіта магістрантів

Здобувачі-магістранти освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Єлизавета Шеліна, Марія Забрудська, Аліса Козакова, Олександр Гудков, Віталій Шестопал, Максим Парубець, Ілля Кукарцев, Арсен Таран та Юрій Монджиєвський успішно завершили онлайн-курс «Ресурсоефективне та чисте виробництво» й отримали не лише актуальні для май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неформальна освіта магістрантів 17 червня 2025