Н У Х Т

Вступні випробування до університету тривають

22 липня 2021

Вступні випробування до університету тривають

В університеті тривають вступні випробування для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» денної і заочної форм навчання.

20, 22, 26 і 28 липня вступники до усіх навчально-наукових підрозділів університету складають фахове вступне випробування. 29 липня на тих, хто вступає на основі ступеня «магістр» (освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст») на не бюджетні конкурсні пропозиції й обрав складання іспиту в університеті, чекає іноземна мова. Крім того, 30 липня фахове вступне випробування складатимуть вступники до Навчально-наукового інституту харчових технологій на міждисциплінарну освітньо-наукову програму «Lean-виробництво харчової продукції». Це абсолютно нова, унікальна для України програма, набір на яку здійснюється вперше. Вона поєднує навчання відразу за трьома спеціальностями і здобуття кваліфікації «магістр з харчових технологій, автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, галузевого машинобудування».

27-28 липня вступні випробування передбачені для вступників на навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання для іноземців та осіб без громадянства.

Нагадаємо, що 20, 21 і 23 липня відбулися вступні іспити до аспірантури для здобуття наукового ступеня доктора філософії денної та заочної форм навчання. Вступники складали додаткове вступне випробування (для тих, хто вступає на навчання до аспірантури з іншої галузі знань (спеціальності) ніж та, яка зазначена в їх дипломі магістра (спеціаліста), іспити з іноземної мови та зі спеціальності. Всі вони успішно пройшли ці випробування.

Зауважимо, що всі вступні випробування відбуваються з дотриманням протиепідемічних вимог.

Бажаємо успіху всім вступникам нашого університету! Нехай здобуття якісної вищої освіти сприяє кар’єрному зростанню!

Опублікований: 22-07-2021
Читайте також:
Дайджест виробничих питань харчовиків-2023: відбулася науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

9-10 листопада 2023 року в університеті відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів». Співорганізаторами цьогорічної конференції виступали Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Національний орган стандартизації ДП «Український науково-дослідний і навчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дайджест виробничих питань харчовиків-2023: відбулася науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів» 14 листопада 2023

Мандрівка українськими містами на парі іноземної мови

На одному з нещодавніх занять з англійської мови, яке провела викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук, здобувачі  групи ТІ-1-6 перетворили звичайну пару на справжній культурний тур. Темою заняття стали українські міста – їхня історія, архітектура, традиції та унікальна атмосфера. Кожний студент підготував презентацію ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка українськими містами на парі іноземної мови 28 травня 2025

Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською

Вперше на кафедрі економіки праці та менеджменту відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт англійською мовою здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент», спеціальності 073 «Менеджмент», освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі професорки, завідувачки кафедри Тамари Березянко (голова), проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською 29 червня 2021

НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока

27 травня 2025 року за ініціативи кафедри технології молока і молочних продуктів відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція у форматі форуму «Молочна промисловість від виробника до споживача: Сучасні тренди та орієнтири». До заходу долучилися понад 150 учасників – керівники асоціацій і спілок, керівники і працівники молокопереробних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока 28 травня 2025