Н У Х Т

Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»

26 січня 2024

Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»

Нові горизонти практичних знань підкорюють магістранти другого курсу освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» денної форми навчання. З 15 січня до 11 лютого 2024 року триває їх переддипломна практика згідно з укладеними угодами між університетом та підприємствами галузі.

Варто зазначити, що в цьому році географія баз практики значно розширена й її проходження організовано на підприємствах, що охоплюють широке коло видів діяльності.

Наші практиканти цього разу мають можливість відточити свої практичні навички на підприємствах, серед яких лідери галузі:

- ТОВ «Фудреформ» (Чернігівська обл.), науково-виробничою базою якого є компанія «Дім спецій» – сучасний завод із виробництва компонентів для харчової промисловості, устаткований лабораторним комплексом, сертифікований відповідно до міжнародних стандартів, із нетрадиційним підходом до розв'язання задач галузі.  «Фудреформ» – це не просто компанія, це справжнє місце народження унікальних і неперевершених смакових вражень, де прогресивна команда фахівців створює новинки для світу харчової промисловості й пропонує готові рішення в галузі м’ясопереробної, молочної, хлібної, борошномельної рибопереробної промисловості, перероблення та консервування плодів та овочів, HoReCa, а також агропромислового комплексу.

- ТОВ «Савин Продукт» (Чернігівська обл.) – крафтовий виробник здорових натуральних ковбасних виробів без консервантів, замінників м'яса, підсилювачів смаку та аромату.

- ПрАТ «Нові інжинірингові технології», Готель Hyatt Regency Kyiv – п'ятизірковий готель, розташований в самому центрі Києва.

- ДП «Готельний комплекс «Київ» управління справами апарату ВР України», що знаходиться в історичному центрі столиці на мальовничих печерських пагорбах.

- ТОВ «Бараново» (Закарпатська область) – автентична закарпатська сироварня з власною еко-фермою, локація історичних мотивів, смачної кухні та виробництва локального продукту. Підприємство працює над тим, щоб неймовірний Закарпатський край був цікавим для туриста, щоб кожний відвідувач зміг відчути атмосферу та автентичність, спробувати крафтовий продукт регіону та бути дотичним до історії. Завітавши на підприємство, можна на власні очі побачити як живуть тамтешні кудлаті мешканці та спостерігати процес виготовлення овечих сирів за найкращими традиціями закарпатського сироваріння.

Практична підготовка наших здобувачів є надзвичайно актуальною та важливою, адже це, в першу чергу, неоціненний досвід роботи на виробництві, детальне ознайомлення з усіма технологічними процесами та новітнім обладнанням, а також завдаток для подальшого успішного працевлаштування випускників!

Нагадаємо, в межах магістерської освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» здійснюється підготовка фахівців одразу за двома спеціальностями – 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій та 242 «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені професора  В.Ф. Доценка.

Бажаємо практикантам цікавого й успішного проходження практики!

Опублікований: 26-01-2024
Читайте також:
Перевіреність – значить надійність: гостьова лекція від успішної випускниці

Ми живемо в час технічного прогресу і високих технологій, коли наукові відкриття відбуваються чи не щодня і постійно змінюють світ на краще. Але як визначити, чи безпечний той чи інший винахід, чи нововинайдена машина не зламається під час експлуатації, чи нововинайдений матеріал витримає вплив тієї чи іншої речовини? Відповідь на всі питання щодо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перевіреність – значить надійність: гостьова лекція від успішної випускниці 03 квітня 2023

Підсумки технологічної практики підводять у навчально-науковому комплексі НУХТ

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ за підсумками технологічної практики відбулася науково-практична конференція «Збагачення хлібобулочних і кондитерських виробів нетрадиційною сировиною». У заході взяли участь студенти групи ХМК-4 та викладачі циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки технологічної практики підводять у навчально-науковому комплексі НУХТ 25 жовтня 2018

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам

1 березня у актовій залі університету дружна родина факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами. 112 магістрів денної і заочної форми навчання спеціалізацій «Технології в ресторанному господарстві», «Технології харчування», «Готельна і ресторанна справа» і вперше «Туризмознавств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося вручення дипломів магістрам 01 березня 2017

Своїми пропозиціями щодо організації навчального процесу поділилися здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю

Думка студентів стосовно організації навчального процесу завжди є важливою для фахівців факультету біотехнології та екологічного контролю. Другий тиждень навчання на факультеті розпочався з анонімного опитування здобувачів. Після нелегкого семестру дистанційного навчання студенти змогли, нарешті сидячи в аудиторії, поділитися з представниками декан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми пропозиціями щодо організації навчального процесу поділилися здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю 09 вересня 2021