Н У Х Т

Високий фаховий рівень наших здобувачів засвідчують перемоги на конкурсах наукових робіт

26 червня 2020

Високий фаховий рівень наших здобувачів засвідчують перемоги на конкурсах наукових робіт

На базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 н.р. зі спеціальності «Економіка та управління у сфері торгівлі», на який були подані 74 роботи від 86 учасників.

Через карантинні обмеження, відповідно до листа ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» «Щодо проведення інтелектуальних заходів» від 31.03.2020 р. №22.1/10-778 підсумкова науково-практична конференція конкурсу не проводилася. Підсумки конкурсу були підведені за результатами першого етапу (рецензування) ІІ туру. На підставі рецензій галузева конкурсна комісія визначила переможців конкурсу.

Серед найкращих із кращих наша здобувачка спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Тетяна Полуда, яка виборола друге місце і нагороджена  Дипломом ІІ-го ступеня. Подякою за високий рівень підготовки студента відзначена науковий керівник здобувачки, доцент кафедри маркетингу Вікторія Стеценко.

Вітаємо студентку та її наукового керівника з високим результатом!

Опублікований: 26-06-2020
Читайте також:
Аспірант кафедри технології консервування здобув науковий ступінь «Доктор філософії»

Науковий навчальний рік в університеті завершився успішним захистом ще одного дисертаційного дослідження на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертацію «Розроблення технології розчинних напоїв на основі солодових екстрактів», виконану під науковим керівництво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології консервування здобув науковий ступінь «Доктор філософії» 19 червня 2024

Майбутнє зернопереробної галузі в надійних руках!

17-18 лютого 2021 р. на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» усіх форм навчання та освітнього ступеню «Бакалавр» заочної форми навчання. До захисту були представлені 13 кваліфікаційних робіт. Здобувачі гідно презентували свої дослідження, які їм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутнє зернопереробної галузі в надійних руках! 22 лютого 2021

На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві

10 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 135-річчю заснування нашого університету та 70-річчю кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Відкрив конференцію проректор нашого університету з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві 11 вересня 2019

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»-2024

Традиційно навесні кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів проводить конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв». Цього навчального року конкурс відбувся у травні серед здобувачів денної форми навчання 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»-2024 17 травня 2024