Н У Х Т

Високий фаховий рівень наших здобувачів засвідчують перемоги на конкурсах наукових робіт

26 червня 2020

Високий фаховий рівень наших здобувачів засвідчують перемоги на конкурсах наукових робіт

На базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 н.р. зі спеціальності «Економіка та управління у сфері торгівлі», на який були подані 74 роботи від 86 учасників.

Через карантинні обмеження, відповідно до листа ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» «Щодо проведення інтелектуальних заходів» від 31.03.2020 р. №22.1/10-778 підсумкова науково-практична конференція конкурсу не проводилася. Підсумки конкурсу були підведені за результатами першого етапу (рецензування) ІІ туру. На підставі рецензій галузева конкурсна комісія визначила переможців конкурсу.

Серед найкращих із кращих наша здобувачка спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Тетяна Полуда, яка виборола друге місце і нагороджена  Дипломом ІІ-го ступеня. Подякою за високий рівень підготовки студента відзначена науковий керівник здобувачки, доцент кафедри маркетингу Вікторія Стеценко.

Вітаємо студентку та її наукового керівника з високим результатом!

Опублікований: 26-06-2020
Читайте також:
Бібліографічні покажчики – помічники у науковому та освітньому процесах

Для забезпечення інформаційних потреб і запитів користувачів, а також на допомогу науковому та освітньому процесам фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували власні інформаційні продукти – науково-бібліографічні покажчики. Їх перелік представлено у розділі «Видання НТБ» на сайті бібліотеки. Головна мета покажчика – сприяти спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліографічні покажчики – помічники у науковому та освітньому процесах 14 серпня 2023

Студентами на один день стали київські школярі, побувавши на Дні гостинності кафедри біотехнології і мікробіології

«А що далі?» - питання, яке завжди турбує тих, хто уже одною ногою стоїть на порозі самостійного життя – абітурієнтів. Вибір майбутнього ЗВО – важливий і відповідальний етап у житті кожного з них. «Де вчитись?», «Яку спеціальність обрати?». Так багато запитань і так мало відповідей. За умов нестачі інформації зробити свідомий вибір дуже важко. Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентами на один день стали київські школярі, побувавши на Дні гостинності кафедри біотехнології і мікробіології 01 листопада 2019

Сезон виноробства розпочався у Свалявському технічному коледжі нашого університету

У виноградарів та виноробів сезон у розпалі. Не винятком є і Свалявський технічний коледж нашого університету, де вже майже півсторіччя готують фахівців-технологів за спеціальністю «Бродильне виробництво і виноробство». Традиційно у цей період студенти разом із викладачами виїжджають на ділянку, розташовану в смт. Середнє Ужгородського району, для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон виноробства розпочався у Свалявському технічному коледжі нашого університету 04 жовтня 2019

Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва

7-8 червня здобувачі групи ХЕ-1-9 разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали в онлайн-форматі хлібопекарське виробництво і міжнародну компанію з виробництва харчових продуктів Danonе. 7 червня знайомилися як із безперервним виробництвом, так і періодичними способами виробництва; виготовл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва 09 червня 2023