Н У Х Т

Високий фаховий рівень наших здобувачів засвідчують перемоги на конкурсах наукових робіт

26 червня 2020

Високий фаховий рівень наших здобувачів засвідчують перемоги на конкурсах наукових робіт

На базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2019/2020 н.р. зі спеціальності «Економіка та управління у сфері торгівлі», на який були подані 74 роботи від 86 учасників.

Через карантинні обмеження, відповідно до листа ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» «Щодо проведення інтелектуальних заходів» від 31.03.2020 р. №22.1/10-778 підсумкова науково-практична конференція конкурсу не проводилася. Підсумки конкурсу були підведені за результатами першого етапу (рецензування) ІІ туру. На підставі рецензій галузева конкурсна комісія визначила переможців конкурсу.

Серед найкращих із кращих наша здобувачка спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Тетяна Полуда, яка виборола друге місце і нагороджена  Дипломом ІІ-го ступеня. Подякою за високий рівень підготовки студента відзначена науковий керівник здобувачки, доцент кафедри маркетингу Вікторія Стеценко.

Вітаємо студентку та її наукового керівника з високим результатом!

Опублікований: 26-06-2020
Читайте також:
Біотехнологічні студії продовжують роботу: день другий

16 травня 2023 року «Біотехнологічні студії» кафедри біотехнології і мікробіології для майбутніх вступників на спеціальність «Біотехнологія та біоінженерія» продовжили свою роботу. Учні та ліцеїсти 10-11-их класів, що взяли участь у цьому заході, відвідали лабораторії кафедри під керівництвом деканки факультету біотехнології та екологічного контро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії продовжують роботу: день другий 18 травня 2023

День Гідності і Свободи на кафедрі гуманітарних дисциплін

Кафедра гуманітарних дисциплін відзначила День Гідності та Свободи, вшановуючи річницю початку Євромайдану, що визначив європейський вибір України. Ця дата символізує незламне прагнення українців до демократії, свободи та захисту національних інтересів. Викладачі та студенти згадали події 2013-2014 рр., які кардинально змінили напрямок розвитку де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Гідності і Свободи на кафедрі гуманітарних дисциплін 24 листопада 2025

Другокурсники-технологи на найбільшому пивоварному підприємстві України

У межах вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 6. Технології продуктів бродіння і виноробства» здобувачі другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», побували на ПрАТ «Оболонь». Студенти вперше відвідали найбільше пивоварне підприємство України, де ознайомилися ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-технологи на найбільшому пивоварному підприємстві України 12 квітня 2024