Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опанували hard skills на курсі «Гігієна і санітарія для працівників сфери громадського харчування і підприємств харчової промисловості», що вела директорка навчального центру PROFI CLUB та зовнішня стейкхолдерка освітньо-професійної програми «Технології харчування» Ольга Михайлова.
Здобувачі взяли участь у шестигодинному навчанні, присвяченому створенню системи управління безпечністю харчової продукції з урахуванням вимог чинного законодавства України за умов належної санітарної та гігієнічної практики в умовах закладів ресторанного господарства і підприємств харчової промисловості.
Вітаємо здобувачів-бакалаврів четвертого курсу Маліку Ходжаєву, Богдана Михайленка, Марію Саміленко та магістрантку Марію Омельченко з успішним опануванням курсу.
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячна зовнішнім стейкхолдерам освітньо-професійної програми «Технології харчування» освітнього ступеня «Бакалавр», директорці PROFI CLUB Ользі Михайловій та директору ГО «Ресторанна гільдія» Богдану Михайлову за професійний захід.