Н У Х Т

Насичений день на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

29 грудня 2021

Насичений день на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Насиченим був день 28 грудня 2021 року на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки.

Кафедра готується до акредитації освітньої програми «Прикладна механіка» освітнього ступеня «Бакалавр», під час якої освітня програма оцінюватиметься на предмет її відповідності стандарту освіти, а також спроможності університету забезпечити досягнення здобувачами освіти передбачених в освітній програмі результатів навчання.

У рамках підготовки до акредитації гарант освітньої програми «Прикладна механіка» освітнього ступеня «Магістр», яка нещодавно успішно пройшла процес акредитації, доцент Костянтин Васильківський провів методичний семінар «Особливості проведення акредитації освітньої програми «Прикладна механіка», де детально розповів про основні етапи проходження кафедрою цієї процедури та особливості формування акредитаційної справи.

Цього ж дня здобувачі освіти долучилися до цікавого та пізнавального міжнародного семінару «Young Luxembourg – the students hub» зі стейкхолдером Євгеном Перегудою про потенційні можливості програми мобільності та продовження здобування вищої освіти за кордоном.

Опублікований: 29-12-2021
Читайте також:
Перспективи для майбутніх студентів

За ініціативи в.о. завідувача кафедри технології консервування Віталія Шутюка були організовані профорієнтаційні зустрічі з фахівцями університету для школярів 10-11 класів у місті Обухів. Доцентка кафедри технології консервування Катерина Рубанка, старший викладач цієї ж кафедри Максим Писарєв, старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективи для майбутніх студентів 11 жовтня 2024

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами

9 квітня на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції у рамках дисципліни «Барна справа і робота сомельє» для студентів груп ХЧ-4-1 і ХЧ-4-2ск відбувся майстер-клас із практичних основ роботи бартендера. Його для своїх молодших товаришів проводив магістр групи АЮ-1-2М, бармен закладу «Pink Freud» та бар-менеджер закладу «Дімъ Трибеля»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістр кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції ділиться професійним досвідом з молодшими колегами 10 квітня 2019

Визначено переможницю конкурсу в рамках програми ЕRАSМUS+

22 листопада 2023 року відбулося засідання конкурсної комісії в рамках програми ЕРАЗМУС+ 2023/2024 н. р. Мобільність має відбуватися в Щецинському університеті (Польща). До складу конкурсної комісії увійшли: проректор з наукової роботи Сергій Токарчук, директор Навчально-наукового інституту економіки i управління Олег Шеремет, його заступниця з на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначено переможницю конкурсу в рамках програми ЕRАSМUS+ 22 листопада 2023

Patriotism in Ukraine during the war

У цей непростий для українців час наші студенти та викладачі об’єднуються, щоб підтримати одне одного й патріотичний дух, який наразі є дуже важливим чинником національної свідомості та єдності українського народу. Нещодавно викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем зі США Stuart ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Patriotism in Ukraine during the war 13 травня 2022