Н У Х Т

Зв’язок поколінь, теорії і практики

13 грудня 2018

Зв’язок поколінь, теорії і практики

Кафедра біотехнології і мікробіології продовжує традицію спадкоємності поколінь і запрошує своїх випускників поділитися зі студентами надбаним досвідом практичної роботи. Так, в рамках дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» лекцію по практичних особливостях впровадження системи НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) у виробництво прочитала випускниця кафедри, а нині – керівник з якості ТОВ «Українські хімічні технології», сертифікований аудитор систем менеджменту якості Валентина Власенко.

Інформація, якою поділилася фахівець, стала вагомим доповненням до того, що студенти опановували протягом семестру. Зокрема, досвід роботи в сфері контролю якості, як на фармацевтичному, так і на харчовому підприємствах, переданий експертом, змусив студентів більш свідомо поставитися до цієї тематики, адже методи та програми, які застосовуються при впровадженні системи НАССР, вимагають високих знань і розуміння всіх ризиків кожного з процесів на виробництві.

Впродовж лекції студенти активно вели дискусію щодо практичних аспектів впровадження даної системи, визначення і контролю критичних точок у різних виробництвах, ролі повітре- і водопідготовки, та особливо підготовки персоналу.

Колектив кафедри щиро вдячний Валентині Власенко за цікаву і змістовну інформацію та сподівається на подальшу співпрацю!

Опублікований: 13-12-2018
Читайте також:
Як святкували Хелловін на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Хелловін – одне з найдавніших свят у світі та друге за популярністю (після Різдва) свято у США, Канаді, Великій Британії та Ірландії. Його історія налічує тисячоліття, починаючи від кельтського фестивалю Самайн, і воно дивним чином поєднує кельтську традицію вшанування злих духів і християнську поклоніння всім святим. Хелловін завжди святкують у н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як святкували Хелловін на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 01 листопада 2022

Спільний захист випускників кафедр ТОКТП і МАХФВ на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

На спільному засіданні екзаменаційної комісії кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування (ТОКТП) і машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв (МАХФВ) відбулися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньо-професійної програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільний захист випускників кафедр ТОКТП і МАХФВ на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» 20 червня 2023

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

Щоб реалізувати себе у професійній сфері та досягнути бажаного успіху, необхідно сумлінно та наполегливо працювати, вчитися поєднувати дозвілля і працю, навчання та наукову роботу. А, як відомо, результати наукової діяльності необхідно оприлюднювати, адже саме апробація стимулює студента на переосмислення своїх наукових досліджень і більш глибоке ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології 28 січня 2019

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття

У реальних виробничих умовах мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики-кухні компанії Moderza м. Києва свої практичні навички набували здобувачі 3-го курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час проведення виїзного лабораторного заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології». З особливостями роботи фабрики-кухні та техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід мережі ресторанів Argentina Grill у контексті виїзного лабораторного заняття 07 травня 2025