Н У Х Т

Зв’язок поколінь, теорії і практики

13 грудня 2018

Зв’язок поколінь, теорії і практики

Кафедра біотехнології і мікробіології продовжує традицію спадкоємності поколінь і запрошує своїх випускників поділитися зі студентами надбаним досвідом практичної роботи. Так, в рамках дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» лекцію по практичних особливостях впровадження системи НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) у виробництво прочитала випускниця кафедри, а нині – керівник з якості ТОВ «Українські хімічні технології», сертифікований аудитор систем менеджменту якості Валентина Власенко.

Інформація, якою поділилася фахівець, стала вагомим доповненням до того, що студенти опановували протягом семестру. Зокрема, досвід роботи в сфері контролю якості, як на фармацевтичному, так і на харчовому підприємствах, переданий експертом, змусив студентів більш свідомо поставитися до цієї тематики, адже методи та програми, які застосовуються при впровадженні системи НАССР, вимагають високих знань і розуміння всіх ризиків кожного з процесів на виробництві.

Впродовж лекції студенти активно вели дискусію щодо практичних аспектів впровадження даної системи, визначення і контролю критичних точок у різних виробництвах, ролі повітре- і водопідготовки, та особливо підготовки персоналу.

Колектив кафедри щиро вдячний Валентині Власенко за цікаву і змістовну інформацію та сподівається на подальшу співпрацю!

Опублікований: 13-12-2018
Читайте також:
Довгоочікувана виробнича практика на АТ «Київмедпрепарат»

За декілька сходинок до отримання омріяного диплому бакалавра четвертокурсникам-біотехнологам настав час проходження виробничої практики, де кожен зможе реалізувати свої знання й навички на реальному підприємстві. Цьогоріч, на користь фармацевтичного підприємства АТ «Київмедпрепарат», яке досі залишається національним лідером із виробництва антибак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікувана виробнича практика на АТ «Київмедпрепарат» 13 лютого 2023

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи

Для ефективного прийняття управлінського рішення необхідно проаналізувати ризик, який його супроводжує. Але це не так легко, як може здатися на перший погляд. Тому здобувачі-біотехноги 4 року навчання залюбки скористалися можливістю стати учасниками майстер-класу «Аналіз ризиків у прийнятті рішень». Досвідом із аудиторією ділилася спікерка LLC TRIG...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи варто оцінювати ризики вирішували здобувачі-біотехнологи 04 грудня 2020

Розпочалися індивідуальні співбесіди для вступників

Сьогодні в університеті стартували індивідуальні усні співбесіди з української мови, математики та історії України для вступників для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти та для вступників на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися індивідуальні співбесіди для вступників 10 серпня 2022

Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV»

На кафедрі технології консервування відбулася зйомка передачі «СТОП 5» телеканалу «ICTV». Її темою було актуальне і болюче питання сьогодення – фальсифікація продукції в супермаркетах. Доцентом Оксаною Точковою був підготовлений ґрунтовний матеріал щодо використання різних способів «покращення» товарного вигляду сировини в супермаркетах. Так, для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV» 20 лютого 2017