Н У Х Т

Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління

08 вересня 2023

Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління

Наш університет продовжує традицію незабутніх посвят у студенти, але цього разу студентська рада вирішила зробити для першачків щось особливе. Їх посвятна подія була організована у формі захопливого квесту, де студенти виконували завдання, спрямовані на підтримку Української армії та розвиток згуртованості вступників цього року.

На початку квесту студентам поставили завдання зібрати кошти на допомогу нашим Захисникам. Молодь активно долучилася до цієї ініціативи, зібравши значну суму – понад  7000 гривен, які підуть на допомогу ЗСУ. Цей івент не тільки дозволив їм виказати підтримку Захисникам України, але й виявив активну громадянську позицію студентства.

Другим завданням квесту було обміняти п’ять різних предметів між собою. Ця активність сприяла підвищенню комунікабельності та розвитку навичок колективної роботи. Студенти виявилися винахідливими та дружніми, що сприяло утворенню міцних зв'язків серед новачків університетської родини.

Третє завдання полягало в створенні реклами для певного предмету. Учасники квесту показали свою готовність взяти відповідальність за якість інформації, що доходить до споживачів. Це завдання особливо актуальне для студентів інституту Економіки і управління, які розвивають свої навички у сфері маркетингу та реклами.

Останнє завдання полягало в підписанні прапорів для наших Захисників. Студенти засвідчили глибоку повагу військовослужбовцям і висловили їм свою підтримку, підписуючи пропори, які будуть надіслані в зону бойових дій.

Цей захопливий квест став для першокурсників НУХТ найкращим способом розпочати свою університетську подорож. Вони продемонстрували відданість, творчість і готовність приносити користь суспільству.

Колектив університету пишається своїми студентами і вітає їх на новому етапі навчання. Нехай ця енергія та відданість супроводжують наших здобувачів у всіх навчальних і громадських починаннях.

Опублікований: 08-09-2023
Читайте також:
Насичений тиждень перед Днем відкритих дверей НУХТ кафедри туристичного та готельного бізнесу

Тиждень перед Днем відкритих дверей НУХТ видався дуже активним у плані проведення профорієнтаційних заходів викладачами кафедри туристичного та готельного бізнесу. 26 листопада доцент кафедри Олена Харченко відвідала Опорний навчальний заклад Щасливського навчально-виховного комплексу «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок». Нас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений тиждень перед Днем відкритих дверей НУХТ кафедри туристичного та готельного бізнесу 28 листопада 2019

Розширюємо межі профорієнтаційної географії

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти факультету біотехнології та екологічного контролю. Студентка групи БТ-1-1 Владислава Ропай провела профорієнтаційну зустріч з учнями 9, 10 та 11 класів у Черкаській області в Шполянському ліцеї №1. Зустріч почалася з ознайомлення ліцеїстів з університетом та факультетом. Зокрема учні були проінформо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо межі профорієнтаційної географії 13 жовтня 2023

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Наші викладачі відвідали заклади загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та фахової вищої освіти, випускники яких навчаються в нашому університеті, щоб взяти участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року і виконати приємну місію – вручити колективам цих закладів подяки ректора. Зокрема, Подяка ректора НУХТ була вруче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 06 вересня 2021

Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували

Наприкінці травня студенти групи ТІ-2-6 під керівництвом доцента кафедри біотехнології і мікробіології Світлани Тетеріної у рамках вивчення дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій» розпочали дослідження мікробіологічної забрудненості об’єктів навколишнього середовища. Вони зробили посіви повітря лекційних аудиторій, холу, підвалу, туалету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували 20 червня 2019