Н У Х Т

Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління

08 вересня 2023

Захоплюючі квести першокурсників Навчально-наукового інституту економіки і управління

Наш університет продовжує традицію незабутніх посвят у студенти, але цього разу студентська рада вирішила зробити для першачків щось особливе. Їх посвятна подія була організована у формі захопливого квесту, де студенти виконували завдання, спрямовані на підтримку Української армії та розвиток згуртованості вступників цього року.

На початку квесту студентам поставили завдання зібрати кошти на допомогу нашим Захисникам. Молодь активно долучилася до цієї ініціативи, зібравши значну суму – понад  7000 гривен, які підуть на допомогу ЗСУ. Цей івент не тільки дозволив їм виказати підтримку Захисникам України, але й виявив активну громадянську позицію студентства.

Другим завданням квесту було обміняти п’ять різних предметів між собою. Ця активність сприяла підвищенню комунікабельності та розвитку навичок колективної роботи. Студенти виявилися винахідливими та дружніми, що сприяло утворенню міцних зв'язків серед новачків університетської родини.

Третє завдання полягало в створенні реклами для певного предмету. Учасники квесту показали свою готовність взяти відповідальність за якість інформації, що доходить до споживачів. Це завдання особливо актуальне для студентів інституту Економіки і управління, які розвивають свої навички у сфері маркетингу та реклами.

Останнє завдання полягало в підписанні прапорів для наших Захисників. Студенти засвідчили глибоку повагу військовослужбовцям і висловили їм свою підтримку, підписуючи пропори, які будуть надіслані в зону бойових дій.

Цей захопливий квест став для першокурсників НУХТ найкращим способом розпочати свою університетську подорож. Вони продемонстрували відданість, творчість і готовність приносити користь суспільству.

Колектив університету пишається своїми студентами і вітає їх на новому етапі навчання. Нехай ця енергія та відданість супроводжують наших здобувачів у всіх навчальних і громадських починаннях.

Опублікований: 08-09-2023
Читайте також:
Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва

Авторитетне міжнародне видавництво наукової літератури CRC Press Taylor&Francis group (Великобританія) видало книгу «Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet» (Біозбагачення харчових продуктів для оздоровчого раціону), співавторами якої є провідні вчені, представники потужних наукових шкіл нашого університету. Книга присвяч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доробок наших науковців оприлюднюють провідні світові видавництва 15 вересня 2022

Student’s Day від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Студенти - одна із найпрогресивніших верств суспільства в усі часи. Їх ініціативність, сміливість, бажання втілювати нові ідеї, а також потяг до справжніх ідеалів свободи не раз ставали взірцем до загального наслідування, надихаючи й інших бути прикладом для майбутніх поколінь. Міжнародний день студента, який відзначається у світі щорічно 17-го ли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Student’s Day від кафедри іноземних мов професійного спрямування 19 листопада 2018

Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію по захисту магістерських кваліфікаційних робіт очолив генеральний директор об’єднання підприємств хлібопекарної промисловості «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, а комісію по захисту бакала...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-заочники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів успішно захистили кваліфікаційні роботи 18 лютого 2021

Інноваційні підходи американської та європейської готельної школи порівнювали наші викладачі й здобувачі освіти

31 березня 2023 року викладачі і здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка у рамках договору про співробітництво між Національним університетом харчових технологій і Донецьким національним університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні підходи американської та європейської готельної школи порівнювали наші викладачі й здобувачі освіти 31 березня 2023