Н У Х Т

Двоє молодих науковців нашого університету – лауреати Премії Верховної Ради України!

05 грудня 2025

Двоє молодих науковців нашого університету – лауреати Премії Верховної Ради України!

Премія присуджується за визначні наукові роботи, інноваційні дослідження та вагомий внесок у розвиток української науки за пріоритетними напрямами.

Робота «Інновації у створенні харчових продуктів в контексті світової продовольчої безпеки та стратегії сталого розвитку» співавторства докторки технічних наук, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасії Шевченко та кандидата технічних наук, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олега Галенка, подана у 2023 році, після багатьох та тривалих етапів оцінювання отримала високе схвалення експертів, а її автори удостоєні однієї з найпрестижніших державних нагород для молодих дослідників. Отримати таку відзнаку – це не лише персональна честь, а й свідчення високої наукової культури та потужного інтелектуального потенціалу нашого університету.

Вітаємо наших лауреатів, молодих учених, які щодня працюють над важливими науковими завданнями, впроваджують нові ідеї, досліджують актуальні проблеми й роблять свій внесок у зміцнення наукового авторитету України, зокрема, на міжнародній арені. Такі відзнаки спонукають молодих учених втілювати амбіційні мрії і доводять, що наполегливість здатна приносити неймовірні результати.

Докладніше про церемонію нагородження та зустріч лауреатів з головою Верховної Ради за посиланням.

Опублікований: 05-12-2025
Читайте також:
Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси»

У рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулися засідання секції «Фінанси». Здобувачі представили результати своїх наукових пошуків, висвітливши у доповідях актуальні питання фінансової теорії та практики: евол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси» 10 квітня 2023

Навчальна практика обліковців

Здобувачі освіти, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Диджитал облік і оподаткування» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ успішно пройшли навчальну практику з дисципліни «Фінансовий облік». У сучасному світі, де технології змінюються зі швидкістю світла, а світ фінансів стає все більш цифровим, прос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальна практика обліковців 09 липня 2025

Практичні аспекти харчових технологій у виробничих умовах опановують першокурсники

23 жовтня в рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: теоретичні і практичні аспекти» здобувачі першого курсу групи ТІ-1-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали сучасну крафтову пивоварню «BeerMaster», що знаходиться у ТРЦ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти харчових технологій у виробничих умовах опановують першокурсники 24 жовтня 2024

Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

2 березня відбулася зустріч студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із представниками громадської організації «Гроно». На заході йшлося про актуальну тему профілактики торгівлі людьми. Організатори показали студентам театральні постановки, у яких представили життєві ситуації, через які людина попадає в рабство. Учасники заходу отр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 03 березня 2020