Н У Х Т

Двоє молодих науковців нашого університету – лауреати Премії Верховної Ради України!

05 december 2025

Двоє молодих науковців нашого університету – лауреати Премії Верховної Ради України!

Премія присуджується за визначні наукові роботи, інноваційні дослідження та вагомий внесок у розвиток української науки за пріоритетними напрямами.

Робота «Інновації у створенні харчових продуктів в контексті світової продовольчої безпеки та стратегії сталого розвитку» співавторства докторки технічних наук, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасії Шевченко та кандидата технічних наук, доцента кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олега Галенка, подана у 2023 році, після багатьох та тривалих етапів оцінювання отримала високе схвалення експертів, а її автори удостоєні однієї з найпрестижніших державних нагород для молодих дослідників. Отримати таку відзнаку – це не лише персональна честь, а й свідчення високої наукової культури та потужного інтелектуального потенціалу нашого університету.

Вітаємо наших лауреатів, молодих учених, які щодня працюють над важливими науковими завданнями, впроваджують нові ідеї, досліджують актуальні проблеми й роблять свій внесок у зміцнення наукового авторитету України, зокрема, на міжнародній арені. Такі відзнаки спонукають молодих учених втілювати амбіційні мрії і доводять, що наполегливість здатна приносити неймовірні результати.

Докладніше про церемонію нагородження та зустріч лауреатів з головою Верховної Ради за посиланням.

Published on: 05-12-2025
Read also:
Новорічний подарунок – акредитовано магістерську освітню програму «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»!

26 грудня 2023 року відбулося чергове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому було прийнято рішення про акредитацію ще однієї освітньо-професійної програми нашого університету – «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові т...

READ YOURSELF

Новорічний подарунок – акредитовано магістерську освітню програму «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»! 28 december 2023

На десять позицій вгору: репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ досягає нових висот у світовому рейтингу

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 122-те місце (у січні 2019-го – 132-е) у світі серед 2664 учасників і 7 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проекту ROAR за п...

READ YOURSELF

На десять позицій вгору: репозитарій Науково-технічної бібліотеки НУХТ досягає нових висот у світовому рейтингу 08 august 2019

Професійне зростання в дії: викладачі НУХТ – серед учасників тренінгу «ESG 2015 та їх імплементація в Україні»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, провідна фахівчиня відділу супроводу експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Марія Омельченко успішно пройшла тренінг «ESG 2015 та їх імплементація в Україні», організований для керівництва Агентства, його членів, керівного складу та працівників Секрета...

READ YOURSELF

Професійне зростання в дії: викладачі НУХТ – серед учасників тренінгу «ESG 2015 та їх імплементація в Україні» 01 august 2025

Вчена рада університету зібралася на чергове планове засідання

30 травня 2024 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Традиційно привітавши колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями, члени вченої ради приступили до розгляду питань порядку денного. Про розподіл видатків споживання державного бюджету згідно з формулою фінансування в університеті на 2024 рік допов...

READ YOURSELF

Вчена рада університету зібралася на чергове планове засідання 30 may 2024