Н У Х Т

Екскурсійний дубль у НУХТ учнів київської школи №92

16 травня 2019

Екскурсійний дубль у НУХТ учнів київської школи №92

16 травня 2019 року до нашого університету завітали учні 9-го класу середньої школи № 92 міста Києва.

За останній місяць університет вдруге організує екскурсію для школярів цього навчального закладу, тому що попередній клас був дуже задоволений побаченим.

Під час екскурсії наші гості ознайомилися з кафедрою екологічної безпеки та охорони праці, яку представили завідувач кафедри Олена Семенова і доцент В’ячеслав Харченко. Юнаки та дівчата подивилися фільм, знятий студентами-старшокурсниками, ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю, пройшлись науковими лабораторіями.

Доцент Анна Грищенко привітала молодь на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Учні побачили, як професор кафедри Віра Юрчак надавала інформацію про бездріжджовий хліб міському  телебаченню, побували на лабораторній роботі з виготовлення морквяних кексів.

На кафедрі консервування доцент Оксана Точкова розповіла школярам про спеціальності, за якими готує кафедра, які проводяться майстер-класи, про підприємства, з якими співпрацює колектив.

Доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Віктор Сідлецький ознайомив молодь із сучасними лабораторіями факультету автоматизації і комп’ютерних систем і продемонстрував, як функціонує робот-піаніст.

А наприкінці заходу асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Анна Пастух представила факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, який славиться своїми чудовими навчально-науковими лабораторіями та аудиторіями.

Провели і організували профорієнтаційний захід завідувач Підготовчого відділення Валентина Кудіна і методист підготовчих курсів Маргарита Панасевич.

Молоді дуже сподобалося побачене. Сподіваємося, що в майбутньому вони стануть студентами нашого університету.

Опублікований: 16-05-2019
Читайте також:
Педагогічна практика аспірантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

9 травня у межах освітньої складової підготовки докторів філософії, відповідно до програми педагогічної практики, яка розпочалася у другому семестрі 2023-2024 навчального року, аспірантка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олена Тунік провела практичне заняття на тему «Порядок розроблення, оформлення, затвердження Технічних умов України» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика аспірантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 10 травня 2024

Відкрите еко-заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

16 жовтня викладач Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Ігор Присяжний провів відкрите заняття «Забруднення та охорона атмосфери» з дисципліни «Основи екології» студентам другого курсу спеціальності «Харчові технології». Метою заняття було формування у студентів знань про склад і значення атмосфери, джерела та наслідки забруд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите еко-заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 17 жовтня 2018

«Посіви, пересіви мікроорганізмів: знаємо, можемо, вміємо!» – гасло третьокурсників-біотехнологів

Саме під таким гаслом для новоспечених студентів-третьокурсників кафедри біотехнології і мікробіології минули перші лабораторні заняття з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія». Студенти зізналися, що після двох місяців літніх канікул так незвично було повернутися у лабораторію, налаштовувати мікроскоп, взяти до рук чашки Петрі. Та, не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Посіви, пересіви мікроорганізмів: знаємо, можемо, вміємо!» – гасло третьокурсників-біотехнологів 23 вересня 2019

У поміч користувачам Науково-технічної бібліотеки університету

Розпочався новий навчальний рік, і Науково-технічна бібліотека університету підготувала низку корисних документів, які допоможуть вповні скористатися усіма ресурсами фондів бібліотеки. Зокрема, у розділі «Електронні ресурси» представлена «Інструкція по користуванню електронними ресурсами бібліотеки», у якій викладена послідовність дій при роботі з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У поміч користувачам Науково-технічної бібліотеки університету 01 вересня 2020