Н У Х Т

Екскурсійний дубль у НУХТ учнів київської школи №92

16 травня 2019

Екскурсійний дубль у НУХТ учнів київської школи №92

16 травня 2019 року до нашого університету завітали учні 9-го класу середньої школи № 92 міста Києва.

За останній місяць університет вдруге організує екскурсію для школярів цього навчального закладу, тому що попередній клас був дуже задоволений побаченим.

Під час екскурсії наші гості ознайомилися з кафедрою екологічної безпеки та охорони праці, яку представили завідувач кафедри Олена Семенова і доцент В’ячеслав Харченко. Юнаки та дівчата подивилися фільм, знятий студентами-старшокурсниками, ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю, пройшлись науковими лабораторіями.

Доцент Анна Грищенко привітала молодь на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Учні побачили, як професор кафедри Віра Юрчак надавала інформацію про бездріжджовий хліб міському  телебаченню, побували на лабораторній роботі з виготовлення морквяних кексів.

На кафедрі консервування доцент Оксана Точкова розповіла школярам про спеціальності, за якими готує кафедра, які проводяться майстер-класи, про підприємства, з якими співпрацює колектив.

Доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Віктор Сідлецький ознайомив молодь із сучасними лабораторіями факультету автоматизації і комп’ютерних систем і продемонстрував, як функціонує робот-піаніст.

А наприкінці заходу асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Анна Пастух представила факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, який славиться своїми чудовими навчально-науковими лабораторіями та аудиторіями.

Провели і організували профорієнтаційний захід завідувач Підготовчого відділення Валентина Кудіна і методист підготовчих курсів Маргарита Панасевич.

Молоді дуже сподобалося побачене. Сподіваємося, що в майбутньому вони стануть студентами нашого університету.

Опублікований: 16-05-2019
Читайте також:
Немає меж викладацькій досконалості: відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Технології харчових концентартів» для здобувачів вищої освіти третього року навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми 181 «Харчові технології». Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Немає меж викладацькій досконалості: відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 грудня 2023

Фахівець фінської компанії «Fazer» прочитав лекцію для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася гостьова лекція головного менеджера фінської компанії «Fazer» Юркі Копонена для магістрантів, що навчаються за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних   харчових продуктів». На лекції були присутні представники компанії «Leipurin», завідувач кафедри технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівець фінської компанії «Fazer» прочитав лекцію для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 березня 2020

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління

21 листопада відбувся довгоочікуваний вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ (ННІ ЕіУ). Чому довгоочікуваний? Все просто – вечори цього структурного підрозділу нашого університету – це завжди інтрига, цікавий сюжет, до дрібниць виважена постановка, відмінна режисура, бездоганний смак, креатив і гумор, харизматична акторська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пригоди сімейки Адамс у НУХТ: відбувся вечір Навчально-наукового інституту економіки і управління 21 листопада 2019

Консультації з підготовки до вступу у НУХТ київським ліцеїстам від фахівців кафедри харчової хімії

Кафедра харчової хімії завжди активно підтримує всі профорієнтаційні заходи нашого університету. Як демонструє багаторічний досвід, найбільш ефективними виявляються зустрічі наших викладачів зі школярами, під час яких детально обговорюються всі нюанси вступної компанії, правила й умови вступу та навчання у НУХТ. Доцент кафедри Лариса Мазур 29 січн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Консультації з підготовки до вступу у НУХТ київським ліцеїстам від фахівців кафедри харчової хімії 29 січня 2019