Н У Х Т

Правильний вибір – перший крок до успіху!

25 лютого 2019

Правильний вибір – перший крок до успіху!

23 лютого Вінницький коледж нашого університету в черговий раз відчинив двері для учнів 9-х і 11-х класів загальноосвітніх шкіл та випускників професійно-технічних навчальних закладів м. Вінниці та Вінницької області.

Директор коледжу Володимир Керницький ознайомив присутніх із особливостями освітнього процесу та можливостями подальшого працевлаштування.

Молоді та амбітні студенти разом із наставниками-викладачами демонстрували і дивували гостей набутими у коледжі знаннями і вміннями.

Зацікавлені любителі-автомобілісти відвідали тренінг «Комп’ютерна діагностика автомобілів», випробували свої сили в інтелектуальній грі «Безпечний пішохід», ознайомились із енергозберігаючими технологіями на автомобільному транспорті.

Студенти відділення технології та організації виробництва у парфумерній лабораторії влаштували майстер-клас «Арома-саше своїми руками». Справжня магія воску з ефірними маслами та квітами вабила гостей зробити для себе ароматний подарунок.

Талановиті умільці, майбутні техніки-технологи з технології харчування, запрошували присутніх до кулінарної лабораторії, де провели майстер-клас «Майстерня шоколаду», з оздоблення кондитерських виробів. Також, у гостей була можливість спробувати виготовити цукерки з різноманітними начинками.

Викладачі економічних дисциплін провели тренінг «Лайфхаки менеджера» та PLENNING «Як управляти часом?». У підсумку, усі бажаючі взяли участь у анкетуванні «Чи здатний ти бути менеджером?».

Студенти відділення автоматизації та комп’ютерної техніки, учасники науково-технічного гуртка «Винахідник» вражали своїми напрацюваннями у сфері робототехніки та голосового управління пристроями: «Електронна іграшка – твоїми руками», «Як голосом увімкнути світло?», знайомство з віртуальним гідом «ЗD-модель ВК НУХТ». Також гості побачили майстер-клас «Створення елементів доповненої реальності» та роботи з авіамоделювання.

«Чому ліфт рухається «вгору-вниз?», «За допомогою чого працює підйомний кран?», «Чи можна тримати блискавку у руках?» – на всі ці питання відповідали у лабораторії юного електрика.

Від студентів-теплотехніків можна було отримати поради: «Як побудувати теплий дім і покращити мікроклімат у вашій кімнаті?», «Як пара допомагає у виробництві харчових продуктів?».

У майстерні електромеханіка гостям розповіли про керування промисловими об’єктами за допомогою автоматизованих пристроїв.

Навчись обирати краще, майбутній вступнику!

Опублікований: 25-02-2019
Читайте також:
З класикою німецького кінематографу мовою оригіналу знайомляться здобувачі освіти

24 травня 2023 року за ініціативи доцентки кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольги Неживої третьокурсники спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка, які вивчають німецьку мову приєдналися до проєкту Goethe-Institut в Україні, який у співпраці з Міжнародним кінофестивалем «Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З класикою німецького кінематографу мовою оригіналу знайомляться здобувачі освіти 26 травня 2023

Як колектив Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ державні свята відзначав

Студентська громада та викладачі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ долучилися до святкування у місті Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. 23 серпня святковий день розпочався з внесення до центру міста 100-метрового прапора України, який став рекордним за своїми розмірами. Також студенти нашого коледжу взяли активну участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як колектив Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ державні свята відзначав 28 серпня 2018

Студенти-винороби відвідали Музей історії НУХТ

Студенти групи ТБ-4-11 разом із викладачем кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Миколою Бондарем відвідали Музей історії НУХТ, про який чули  багато позитивних відгуків. Працівники Музею відмінно попрацювали для того, щоб показати студентам і викладачам, що історія нашого університету дуже цікава і має глибоке коріння, а також ва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-винороби відвідали Музей історії НУХТ 04 квітня 2018

Засідання кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Успішно, у очно-дистанційному форматі відбулося чергове засідання кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ. Таким чином, викладачі випробували можливості штатного обладнання ноутбуків для проведення занять зі здобувачами. Крім того, відбулося жваве обговорення пром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засідання кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 04 жовтня 2022