Н У Х Т

Правильний вибір – перший крок до успіху!

25 лютого 2019

Правильний вибір – перший крок до успіху!

23 лютого Вінницький коледж нашого університету в черговий раз відчинив двері для учнів 9-х і 11-х класів загальноосвітніх шкіл та випускників професійно-технічних навчальних закладів м. Вінниці та Вінницької області.

Директор коледжу Володимир Керницький ознайомив присутніх із особливостями освітнього процесу та можливостями подальшого працевлаштування.

Молоді та амбітні студенти разом із наставниками-викладачами демонстрували і дивували гостей набутими у коледжі знаннями і вміннями.

Зацікавлені любителі-автомобілісти відвідали тренінг «Комп’ютерна діагностика автомобілів», випробували свої сили в інтелектуальній грі «Безпечний пішохід», ознайомились із енергозберігаючими технологіями на автомобільному транспорті.

Студенти відділення технології та організації виробництва у парфумерній лабораторії влаштували майстер-клас «Арома-саше своїми руками». Справжня магія воску з ефірними маслами та квітами вабила гостей зробити для себе ароматний подарунок.

Талановиті умільці, майбутні техніки-технологи з технології харчування, запрошували присутніх до кулінарної лабораторії, де провели майстер-клас «Майстерня шоколаду», з оздоблення кондитерських виробів. Також, у гостей була можливість спробувати виготовити цукерки з різноманітними начинками.

Викладачі економічних дисциплін провели тренінг «Лайфхаки менеджера» та PLENNING «Як управляти часом?». У підсумку, усі бажаючі взяли участь у анкетуванні «Чи здатний ти бути менеджером?».

Студенти відділення автоматизації та комп’ютерної техніки, учасники науково-технічного гуртка «Винахідник» вражали своїми напрацюваннями у сфері робототехніки та голосового управління пристроями: «Електронна іграшка – твоїми руками», «Як голосом увімкнути світло?», знайомство з віртуальним гідом «ЗD-модель ВК НУХТ». Також гості побачили майстер-клас «Створення елементів доповненої реальності» та роботи з авіамоделювання.

«Чому ліфт рухається «вгору-вниз?», «За допомогою чого працює підйомний кран?», «Чи можна тримати блискавку у руках?» – на всі ці питання відповідали у лабораторії юного електрика.

Від студентів-теплотехніків можна було отримати поради: «Як побудувати теплий дім і покращити мікроклімат у вашій кімнаті?», «Як пара допомагає у виробництві харчових продуктів?».

У майстерні електромеханіка гостям розповіли про керування промисловими об’єктами за допомогою автоматизованих пристроїв.

Навчись обирати краще, майбутній вступнику!

Опублікований: 25-02-2019
Читайте також:
Наша студентка – переможець ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

10-12 квітня 2019 р. на базі кафедри біотехнології і мікробіології відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології. Цьогорічна Олімпіада мала особливий статус, оскільки її проведення було присвячено знаменній події – 135-річчю заснування нашого університету. Учасниками ІІ туру були 50 найталановитіших студентів-біотехнологів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша студентка – переможець ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 15 квітня 2019

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН

Директор Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Анатолій Палаш за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів і плідну науково-педагогічну діяльність нагороджений нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН 28 травня 2021

Про сучасні технології соєвої індустрії дізнавалися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

9-10 лютого у Президент готелі (м. Київ) відбулась ІV міжнародна конференція «Сучасні технології соєвої індустрії», організатором якої є компанія «Експерт-агро». Робота конференції відбувалась у змішаному форматі – частина доповідачів та учасників брали участь дистанційно в online-режимі. Проте, значна кількість учасників приїхала для живого спілк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні технології соєвої індустрії дізнавалися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 лютого 2022

Хімічна кінетика – основа процесів і технологій харчових виробництв

На кафедрі харчової хімії продовжується цикл надзвичайно цікавих відкритих занять. Лекція з дисципліни «Комплексна дисципліна. Хімія в харчових технологіях Модуль 1. Загальна і неорганічна хімія», яку прочитала для здобувачів груп ТІ-1-7, 8, 9 старша викладачка Христина Чебаненко 22-го жовтня, була присвячена вивченню хімічної кінетики та рівноваги...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічна кінетика – основа процесів і технологій харчових виробництв 22 жовтня 2021