Н У Х Т

Правильний вибір – перший крок до успіху!

25 лютого 2019

Правильний вибір – перший крок до успіху!

23 лютого Вінницький коледж нашого університету в черговий раз відчинив двері для учнів 9-х і 11-х класів загальноосвітніх шкіл та випускників професійно-технічних навчальних закладів м. Вінниці та Вінницької області.

Директор коледжу Володимир Керницький ознайомив присутніх із особливостями освітнього процесу та можливостями подальшого працевлаштування.

Молоді та амбітні студенти разом із наставниками-викладачами демонстрували і дивували гостей набутими у коледжі знаннями і вміннями.

Зацікавлені любителі-автомобілісти відвідали тренінг «Комп’ютерна діагностика автомобілів», випробували свої сили в інтелектуальній грі «Безпечний пішохід», ознайомились із енергозберігаючими технологіями на автомобільному транспорті.

Студенти відділення технології та організації виробництва у парфумерній лабораторії влаштували майстер-клас «Арома-саше своїми руками». Справжня магія воску з ефірними маслами та квітами вабила гостей зробити для себе ароматний подарунок.

Талановиті умільці, майбутні техніки-технологи з технології харчування, запрошували присутніх до кулінарної лабораторії, де провели майстер-клас «Майстерня шоколаду», з оздоблення кондитерських виробів. Також, у гостей була можливість спробувати виготовити цукерки з різноманітними начинками.

Викладачі економічних дисциплін провели тренінг «Лайфхаки менеджера» та PLENNING «Як управляти часом?». У підсумку, усі бажаючі взяли участь у анкетуванні «Чи здатний ти бути менеджером?».

Студенти відділення автоматизації та комп’ютерної техніки, учасники науково-технічного гуртка «Винахідник» вражали своїми напрацюваннями у сфері робототехніки та голосового управління пристроями: «Електронна іграшка – твоїми руками», «Як голосом увімкнути світло?», знайомство з віртуальним гідом «ЗD-модель ВК НУХТ». Також гості побачили майстер-клас «Створення елементів доповненої реальності» та роботи з авіамоделювання.

«Чому ліфт рухається «вгору-вниз?», «За допомогою чого працює підйомний кран?», «Чи можна тримати блискавку у руках?» – на всі ці питання відповідали у лабораторії юного електрика.

Від студентів-теплотехніків можна було отримати поради: «Як побудувати теплий дім і покращити мікроклімат у вашій кімнаті?», «Як пара допомагає у виробництві харчових продуктів?».

У майстерні електромеханіка гостям розповіли про керування промисловими об’єктами за допомогою автоматизованих пристроїв.

Навчись обирати краще, майбутній вступнику!

Опублікований: 25-02-2019
Читайте також:
Благоустрій закладу – вимога сьогодення

Не зважаючи на сучасні виклики, що постають перед суспільством та економікою через пандемію COVID-19, відокремлений структурний підрозділ «Полтавський фаховий коледж НУХТ» продовжує роботу щодо покращення благоустрою закладу. Зокрема, до початку нового навчального року на сьомому поверсі гуртожитку був зроблений поточний ремонт на кухні, у житлових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Благоустрій закладу – вимога сьогодення 01 вересня 2020

Стартувала вступна кампанія до аспірантури

Сьогодні відбіркова комісія університету розпочала приймання документів до вступу в аспірантуру. Воно триватиме до 6 вересня 2024 року включно. У нашому університеті ступінь доктора філософії можна здобути за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 122 «Комп’ютерні науки», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала вступна кампанія до аспірантури 19 серпня 2024

Біотехнологічні студії: пригодницький квест коридорами знань

Другий день Біотехнологічних студій був не менш насиченим, ніж перший. Спочатку учасники проєкту завітали до Корпорації «Артеріум». А у другій половині дня повернулись до університету, де у навчальній лабораторії кафедри біотехнології і мікробіології досліджували ферментативну активність пресованих дріжджів із використанням мікрогазометру, а також ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії: пригодницький квест коридорами знань 28 березня 2024

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено

24 січня 2025 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулося розширене засідання робочої групи з перегляду освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр». Засідання, на якому поряд із членами робочої групи були присутні завідувачі кафедр інституту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вектор на удосконалення освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – визначено 24 січня 2025