Н У Х Т

Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

13 червня 2018

Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів на здобуття  освітнього рівня бакалавр. На захист були представлені 10 дипломних проектів.

Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань.

Всі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї дипломної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на питання.

Теми дипломних проектів присвячені реконструкції та удосконаленню основних цехів і відділень пивоварного, солодового, а також переобладнанню виноробних підприємств галузі.

Цікавими були проекти зі впровадження технології  безглютенового пива Оксани Харьковської, використання рас пивоварних дріжджів низового та верхового бродіння одночасно, що суттєво вплине на якість і стійкість готового напою Анастасії Пшеничної, удосконалення  технології виробництва концентрату квасного сусла  Євгенія Іванова  .

Серед самих сміливих студентів, що вправно фінішували сьогодні – Анастасія Пшенична – відмінниця, яка виправдала прагнення отримати диплом із відзнакою . Комісія рекомендувала Анастасію до вступу в магістратуру.

До складу ЕК увійшли: завідувач кафедри Анатолій Куц (голова), професори Віталій Прибильський та Валентина Кошова, доцент Роман Мукоїд і секретар Людмила Бондаренко.

Всі присутні відзначили, що захисти відбулися на високому рівні і як підтвердження всі студенти отримали відмінні оцінки, вищі за 90 балів.

Бажаємо бакалаврам успішного вступу до магістратури! А всім студентам, хто захищатиметься у наступні дні, зичимо успіхів!

Опублікований: 13-06-2018
Читайте також:
Як стати здобувачем вищої освіти в НУХТ дізналися гості Дня відкритих дверей університету

16 травня відбувся черговий День відкритих дверей НУХТ. Уже зовсім скоро випускникам шкіл, гімназій, ліцеїв і коледжів доведеться зробити дуже важливий і відповідальний вибір свого подальшого життєвого шляху. Тож вони раді були приєднатися до відеоконференцій й скористатися нагодою якомога більше дізнатися про можливість стати студентами нашого уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як стати здобувачем вищої освіти в НУХТ дізналися гості Дня відкритих дверей університету 17 травня 2021

Розширює горизонти співпраці факультет біотехнології та екологічного контролю

Незважаючи на карантинні обмеження та решту викликів сучасності, профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) в цьому навчальному році ефективно стартувала ще у вересні і, не збавляючи обертів, провела у минулому семестрі справжній марафон різноманітних заходів щодо підвищення інформованості майбутніх абітурієнт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширює горизонти співпраці факультет біотехнології та екологічного контролю 02 лютого 2022

Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень

30 серпня 2023 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційних робіт здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії». До засідання долучились фахівці Інституту продовольчих ресурсів – завідувачка відділу технологій хліба та біотрансформації зернових продуктів, докторка технічних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень 31 серпня 2023

Найефективніші і новітні технології навчання опановують фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування

У пошуку найбільш ефективних і новітніх технологій навчання іноземній мові в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська взяла участь у програмі тренінгів для викладачів англійської мови, яку започаткував Американський Дім у Києві. Однією із ефективних сучасних технологій навчання, зорієнтованих на створення умов д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найефективніші і новітні технології навчання опановують фахівці кафедри іноземних мов професійного спрямування 20 лютого 2019