Н У Х Т

Викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів працюють у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ

12 лютого 2024

Викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів працюють у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ

8-9 лютого 2024 року у Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр», які навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології».

До складу екзаменаційної комісії увійшли доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш, в.о. директора Кам’янець-Подільської філії НУХТ Каріна Банзула та доцентка Тетяна Федорова.

Представлені до захисту кваліфікаційні роботи вирізнялися впровадженням інноваційних технологій, прогресивного обладнання та мали практичну цінність. Частина кваліфікаційних робіт виконувалася по технічному переоснащенню хлібопекарських підприємств Хмельницької, Чернівецької та інших областей.

Здобувачі продемонстрували необхідний рівень знань з технології і технологічного обладнання хлібопекарського, макаронного, кондитерського та харчоконцентратного виробництв. За результатами захисту усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Бакалавр».

Після закінчення захистів Наталія Фалендиш запросила випускників-бакалаврів до подальшого навчання в нашому університеті на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для здобуття освітнього ступеня «Магістр».

На захисті кваліфікаційних робіт були присутні здобувачі 4 курсу Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ, серед яких було розповсюджено інформаційні матеріали та проведено бесіду щодо подальшого навчання в Національному університеті харчової промисловості для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за скороченим терміном навчання.

Опублікований: 12-02-2024
Читайте також:
Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів навчальний рік для здобувачів освітнього ступеню «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», розпочався з гостьової лекції з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів». Із особливостями органічного виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша гостьова лекція в новому навчальному році для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 вересня 2021

Гостьова лекція «Оцінка загроз і вразливостей. Плани VАССР та TACCP»

Традиційно корисною для набуття додаткових фахових компетенцій здобувачами освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» стала гостьова лекція, прочитана начальницею сектору оцінювання відповідності підприємств харчової галузі науково-те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Оцінка загроз і вразливостей. Плани VАССР та TACCP» 22 грудня 2022

Світові тенденції у сфері безпеки та здоров’я на роботі інтегруватимуть в освітній процес викладачі кафедри фізики та професійної безпеки

Нещодавно у Дюссельдорфі (Німеччина) відбувся найбільший міжнародний безпековий форум А+А 2025. Це головна світова подія у сфері безпеки, охорони здоров’я та організації робочого місця. У виставці взяли участь близько 2000 експонентів із 58 країн, а відвідали приблизно 62 тис. фахівців із 140 країн світу. Було представлено дві основні тенденції – ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світові тенденції у сфері безпеки та здоров’я на роботі інтегруватимуть в освітній процес викладачі кафедри фізики та професійної безпеки 24 листопада 2025

Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На кафедрі вже не перший рік здійснюється підготовка фахівців за цією програмою. Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистилися магістри освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» 15 лютого 2021