Н У Х Т

Викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів працюють у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ

12 лютого 2024

Викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів працюють у складі екзаменаційних комісій у філіях НУХТ

8-9 лютого 2024 року у Кам’янець-Подільській філії НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр», які навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології».

До складу екзаменаційної комісії увійшли доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ Наталія Фалендиш, в.о. директора Кам’янець-Подільської філії НУХТ Каріна Банзула та доцентка Тетяна Федорова.

Представлені до захисту кваліфікаційні роботи вирізнялися впровадженням інноваційних технологій, прогресивного обладнання та мали практичну цінність. Частина кваліфікаційних робіт виконувалася по технічному переоснащенню хлібопекарських підприємств Хмельницької, Чернівецької та інших областей.

Здобувачі продемонстрували необхідний рівень знань з технології і технологічного обладнання хлібопекарського, макаронного, кондитерського та харчоконцентратного виробництв. За результатами захисту усім здобувачам присвоєний освітній ступінь «Бакалавр».

Після закінчення захистів Наталія Фалендиш запросила випускників-бакалаврів до подальшого навчання в нашому університеті на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів для здобуття освітнього ступеня «Магістр».

На захисті кваліфікаційних робіт були присутні здобувачі 4 курсу Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ, серед яких було розповсюджено інформаційні матеріали та проведено бесіду щодо подальшого навчання в Національному університеті харчової промисловості для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за скороченим терміном навчання.

Опублікований: 12-02-2024
Читайте також:
Уперше ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з фізики відбувся дистанційно

Уперше в історії кафедри фізики ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з фізики відбувся дистанційно з використанням платформи відеоконференцій Zoom. Під час олімпіади школярам були запропоновані 10 завдань різного рівня складності, які оцінювались від 5 до 15 балів. Після відведеного часу на виконання завдань (80 хвилин), майбутні здобувачі вищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уперше ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з фізики відбувся дистанційно 29 травня 2020

Перші активності для стипендіатів «Завтра.UA»

Стипендіати програми «Завтра.UA» 2024 року, серед яких магістрант факультету біотехнології та екологічного контролю Ростислав Коваль, на запрошення PinchukArtCentre відвідали міжнародну групову виставку «Я з тобою», яка досліджує актуальні глобальні виклики – загрози життю, боротьбу за свободу, постійні втрати, геополітичні конфлікти та кліматичну ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші активності для стипендіатів «Завтра.UA» 19 липня 2024

День відкритих дверей у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

27 жовтня у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся День відкритих дверей, на який зібралися дев’ятикласники м. Сміли, Смілянського та Черкаського районів. Школярам та їх батькам був запропонований цікавий формат зустрічі. Директор коледжу Олександр Хоменко ознайомив присутніх з історією навчального закладу, напрямками розвитку, пла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День відкритих дверей у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 29 жовтня 2018

На «ти» з біотехнологією відтепер учасники майстер-класу кафедри біотехнології і мікробіології

30 березня дружня сім’я кафедри біотехнології і мікробіології на чолі з аспірантом кафедри Лілією Ключкою за активної участі  членів наукового гуртка «BIOTECH» Наталії Петренко, Оксани Боднар, Івана Янчука, Анастасії Царьової, Анни Зварич, Ганни Ярової зустрічала  гостей. Майже три години суботнього ранку пролетіли зовсім непомітно для 16 учнів, се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На «ти» з біотехнологією відтепер учасники майстер-класу кафедри біотехнології і мікробіології 01 квітня 2019