Н У Х Т

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності

10 жовтня 2022

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності

До Форуму академічної доброчесності, організованого командою Unicheck Україна та Національним агентством із забезпечення якості освіти, долучилася понад 1000 учасників і серед них викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів нашого університету. Головна тема заходу – академічна доброчесність у вищій освіті в умовах кризи.

Спікери – заступник голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Іван Назаров описав роль і завдання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти у просторі академічної доброчесності; член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Артем Артюхов розповів про систему забезпечення академічної доброчесності у закладах вищої освіти та її зовнішнє оцінювання на шляху до світових стандартів; експерт із академічної доброчесності, комерційний директор Unicheck Україна Андрій Сідляренко виступив із доповіддю «Академічна доброчесність і застосування інформаційних технологій»; проректорка з навчальної роботи Університету Назарбаєва (Казахстан) Loretta O'Donnell поділилася досвідом університету по впровадженню академічної доброчесності; секретарка Комітету освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Наталія Піпа повідомила про зміни в законодавстві для підвищення академічної доброчесності. Наприкінці заходу спікери дали відповіді на запитання слухачів.

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів вдячні компанії Unicheck за актуальні кейси та практичні поради, адже це дасть змогу формувати повноцінну академічну доброчесність серед усіх учасників навчального процесу.

Опублікований: 10-10-2022
Читайте також:
Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка згідно зі стратегічним планом кафедри на 2022 рік впроваджують «зони елітарної освіти» з організацією для здобувачів-відмінників індивідуального підходу щодо виконання науково-дослідної роботи у рамках с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс 15 грудня 2022

Заклади вищої освіти отримають рекомендації з акредитації освітніх програм

Усі українські заклади вищої освіти отримають мінімальний пакет нормативних актів, рекомендацій і роз’яснень стосовно всіх процедур акредитації освітніх програм. Про це повідомили в Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти. Також у агентстві зазначили, що Положення про акредитацію освітніх програм, за якими здійснюватиметься під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заклади вищої освіти отримають рекомендації з акредитації освітніх програм 23 серпня 2019

Особливості організації змішаного та дистанційного навчання

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася інструктивно-методична нарада, де одним із основних питань була організація змішаного та дистанційного навчання. Заступник директора Олеся Стахів детально зупинилася на особливостях такого навчання, зокрема синхронному та асинхронному режимі, на алг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості організації змішаного та дистанційного навчання 30 вересня 2020

Незабутні враження здобувачів на унікальному заході Goethe-Institut в Україні

З нагоди 30-річчя Goethe-Institut в Україні, були організовані унікальні покази культових німецьких фільмів під назвою «Кіно поза екраном: знакові німецькі фільми у місті». До цього визначного заходу долучилася доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива із здобувачами вищої освіти факультету готельно-ресторанного та турист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутні враження здобувачів на унікальному заході Goethe-Institut в Україні 14 листопада 2024