Н У Х Т

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності

10 жовтня 2022

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів відвідали Форум академічної доброчесності

До Форуму академічної доброчесності, організованого командою Unicheck Україна та Національним агентством із забезпечення якості освіти, долучилася понад 1000 учасників і серед них викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів нашого університету. Головна тема заходу – академічна доброчесність у вищій освіті в умовах кризи.

Спікери – заступник голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Іван Назаров описав роль і завдання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти у просторі академічної доброчесності; член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Артем Артюхов розповів про систему забезпечення академічної доброчесності у закладах вищої освіти та її зовнішнє оцінювання на шляху до світових стандартів; експерт із академічної доброчесності, комерційний директор Unicheck Україна Андрій Сідляренко виступив із доповіддю «Академічна доброчесність і застосування інформаційних технологій»; проректорка з навчальної роботи Університету Назарбаєва (Казахстан) Loretta O'Donnell поділилася досвідом університету по впровадженню академічної доброчесності; секретарка Комітету освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Наталія Піпа повідомила про зміни в законодавстві для підвищення академічної доброчесності. Наприкінці заходу спікери дали відповіді на запитання слухачів.

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів вдячні компанії Unicheck за актуальні кейси та практичні поради, адже це дасть змогу формувати повноцінну академічну доброчесність серед усіх учасників навчального процесу.

Опублікований: 10-10-2022
Читайте також:
Профорієнтація для учасників семінару фінської фірми «Лейпурін»

Тривала і плідна співпраця єднає кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів і фінську фірму «Лейпурін», за сприяння якої вже кілька років на кафедрі діє лабораторія, оснащена новітнім хлібопекарським і кондитерським обладнанням. Ця лабораторія слугує не лише для проведення навчальних занять для студентів різних курсів, але й стала т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація для учасників семінару фінської фірми «Лейпурін» 12 листопада 2018

Нове поповнення магістрів-теплоенергетиків

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Магістр» здобувачами денної форми навчання зі спеціальності 144 «Теплоенергетика», освітньо-професійної програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології». Екзаменаційна комісія, яку очолила старша наукова співробітниця Інс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення магістрів-теплоенергетиків 20 лютого 2023

Важливі дати для візиту до університету

Напередодні Дня вступника НУХТ старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко відвідала гімназію №178 м. Києва. Під час зустрічі із учнями 11-х класів викладачка запросила всіх на корисний захід, що відбудеться офлайн 20 квітня, і де майбутні вступники матимуть можливість отримати індивідуальні консульт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі дати для візиту до університету 16 квітня 2024

Стартував активний профорієнтаційний марафон від викладачів НУХТ

5 та 6 лютого 2024 року викладачі університету: доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв, доцентка Юлія Запорожець та асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський провели виїзні профорієнтаційні івен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартував активний профорієнтаційний марафон від викладачів НУХТ 07 лютого 2024