Успішно завершилася сертифікатна освітньо-професійна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є кафедра готельно-ресторанної справи і кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Упродовж 10 тижнів відповідно до програми курсу лекції, практичні та лабораторні заняття відбувалися з дотриманням всіх протиепідемічних заходів і карантинних обмежень.
Лекторами програми стали компетентні викладачі кафедр, які мають великий досвід практичної, наукової роботи, консультування підприємств готельно-ресторанного господарства, а також стейкхолдери індустрії гостинності.
Слухачі курсу успішно пройшли навчання за модулями:
- Інноваційні аюрведичні ресторанні технології;
- Сироваріння в сучасних закладах ресторанного господарства і технологія сиру «Камамбер»;
- Організація роботи сомельє і науково-практичні основи дегустації міцних алкогольних напоїв;
- Особливості пивоваріння в сучасному ресторані і оцінювання якості пива;
- Практичні основи управління готельно-ресторанним комплексом.
Авторський курс, координований менеджеркою програми, професоркою Тетяною Сильчук, був розроблений для розширення професійних компетентностей слухачів.
Сподіваємося, отримані знання сприятимуть успішному працевлаштуванню і кар’єрному зростанню у кращих закладах готельно-ресторанного бізнесу. Бажаємо випускникам сертифікатної програми підкорення нових професійних вершин!