Н У Х Т

Сертифікати слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручені!

11 february 2021

Сертифікати слухачам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручені!

Успішно завершилася сертифікатна освітньо-професійна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є кафедра готельно-ресторанної справи і кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Упродовж 10 тижнів відповідно до програми курсу лекції, практичні та лабораторні заняття відбувалися з дотриманням всіх протиепідемічних заходів і карантинних обмежень.

Лекторами програми стали компетентні викладачі кафедр, які мають великий досвід практичної, наукової роботи, консультування підприємств готельно-ресторанного господарства, а також стейкхолдери індустрії гостинності.

Слухачі курсу успішно пройшли навчання за модулями:

  • Інноваційні аюрведичні ресторанні технології;
  • Сироваріння в сучасних закладах ресторанного господарства і технологія сиру «Камамбер»;
  • Організація роботи сомельє і науково-практичні основи дегустації міцних алкогольних напоїв;
  • Особливості пивоваріння в сучасному ресторані і оцінювання якості пива;
  • Практичні основи управління готельно-ресторанним комплексом.

Авторський курс, координований менеджеркою програми, професоркою Тетяною Сильчук, був розроблений для розширення професійних компетентностей слухачів.

Сподіваємося, отримані знання сприятимуть успішному працевлаштуванню і кар’єрному зростанню у кращих закладах готельно-ресторанного бізнесу. Бажаємо випускникам сертифікатної програми підкорення нових професійних вершин! 

Published on: 11-02-2021
Read also:
Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Розпочинає свою роботу 91 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Конференція працюватиме 7-11 квітня у 43 секціях, які охоплюють всі напрямки харчової науки, техніки і технології, а також економіку і управління, екологію і сталий розвито...

READ YOURSELF

Стартує 91 наукова конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 04 april 2025

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму!

Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти акредитована ще одна магістерська освітньо-професійна програма нашого університету – «Туризм і рекреація» (гарантка – доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник) спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Експертне оцінювання освітньої програми щодо можливості її акред...

READ YOURSELF

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму! 20 december 2024

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва

У нашому університеті навчаються студенти не тільки з Києва, а і з інших населених пунктів. А наша столиця дуже гарна й мальовнича, особливо в чудову пору – осінь, яка наразі у самому розпалі. Тож, студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю запропонувала всім охочим черговий челендж, який показав всю красу Києва. Маршрути б...

READ YOURSELF

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва 18 october 2023

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяла участь у зустрічі з фахівцями Національного бюро коньяків (Франція)

17 серпня вперше в Україні, з ініціативи корпорації «Укрвинпром», відбулась офіційна онлайн-зустріч вітчизняних спеціалістів із фахівцями Національного бюро коньяків (BNIC, Франція), у якій взяла участь професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марна Білько. Ткож від української сторони долучилися представники підприємств г...

READ YOURSELF

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяла участь у зустрічі з фахівцями Національного бюро коньяків (Франція) 18 august 2021