Н У Х Т

Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ

06 квітня 2018

Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ Олександра Довбуш, Мирослава Сагайдак і Леся Ющак зі студентами груп БВ-2 і БВ-3 відвідали пізнавальний захід «Львівярня для студентів».

Під час екскурсії музейним комплексом пивоваріння студенти ознайомилися з історією приготування бурштинового напою та за допомогою інтерактивних екранів спробували створити пиво за власною рецептурою.

У рамках заходу відбулася зустріч із менеджером «Карлсбег Україна» Антоном Панасенком, який розповів про перспективи працевлаштування та кар’єрне зростання у компанії.

Опублікований: 06-04-2018
Читайте також:
Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Крафтова випічка у фокусі нових можливостей для закладів ресторанного господарства» від технологині компанії «Lesaffre Ukraine», кандидатки технічних наук Тетяни Голікової. Фахівчиня розповіла про діяльність компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, дала визн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика 19 листопада 2021

Диво народжується, де всі – разом!

4 грудня Студентський клуб НУХТ перетворився на справжню українську оселю, де оживали традиції, а поруч звучали сміх, народні пісні, ворожіння та добрі побажання. Андріївські вечорниці знову довели – традиції живуть там, де є люди, здатні їх відчути. І цього року учасники створили простір, де минуле перепліталося зі сучасністю, а серця розквітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диво народжується, де всі – разом! 05 грудня 2025

Складати CV на грантові програми навчилися дослідники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

20 вересня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Ольга Коваль і старший викладач Володимир Польовик долучилися до вебінару Швейцарського національного наукового фонду (SNSF) «Ваше резюме – усе про формат CV». Цей вебінар мав на меті пояснити обґрунтуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Складати CV на грантові програми навчилися дослідники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 вересня 2022

Майстер-клас від міжнародних інструкторів з йоги

Наприкінці навчального року практичне заняття з дисципліни «Оздоровче харчування» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» відбулося у форматі майстер-класу на тему «Управління стресом на основі релаксації та медитації». Спікери заходу – міжнародні сер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від міжнародних інструкторів з йоги 13 червня 2024