Н У Х Т

Синергія освіти і виробництва

26 травня 2025

Синергія освіти і виробництва

Викладачі кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відвідали фармацевтичну компанію «Лекхім-Обухів», яка виробляє ін'єкційні лікарські засоби, де ознайомилися з виробництвом і обговорили перспективи подальшої співпраці.

Директор підприємства Дмитро Дейнека підтримав освітні ініціативи університету у підготовці фахівців із інжинірингу фармацевтичних виробництв і запрошує студентів для проходження практики, а викладачів – для підвищення кваліфікації у цехах з інноваційним обладнанням для водопідготовки, приготування сумішей ін’єкційних лікарських форм, їх фасування та контролю якості, а також у складських і лабораторних комплексах.

Зауважимо, до Групи компаній «Лекхім» також входять потужні фармацевтичні заводи у Харкові, Умані, а також у Вільнюсі та Ташкентській області Узбекистану, які виробляють практично всі види лікарських форм. Підприємство планує розширювати асортимент та об’єми виробництва і запрошує до свого професійного колективу наших випускників. Цінуємо увагу фахівців Лекхіму й радимо нашим студентам і випускникам скористатися пропозиціями підприємства та реалізувати свої вміння і таланти у його дружному колективі.

Опублікований: 26-05-2025
Читайте також:
Репозитарій університету зміцнює свої позиції у міжнародному рейтингу веб-репозитаріїв

Станом на липень 2017 року університетський репозитарій eNUFTIR (Electronic National University of Food Technologies Institutional Repository) посідає 11 позицію із 59 українських електронних архівів і 769 місце серед 2283 інституційних репозитаріїв світу (у січні 2017-го – 13-е з 54 і 854-е з 2275 відповідно). Такі дані наводить міжнародний рейтин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Репозитарій університету зміцнює свої позиції у міжнародному рейтингу веб-репозитаріїв 01 серпня 2017

Здобувачі поліпшують свої hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП»

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опановують hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП». Курс проводиться з 2 по 23 листопада 2023 р. компанією PROF...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі поліпшують свої hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП» 14 листопада 2023

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ

Колектив випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів активно розширює базу підприємств-партнерів, невпинно залучаючи до співпраці провідні компанії не лише України, але й близького та дальнього зарубіжжя. У січні 2020 року фахівці кафедри, професор Василь Пасічний і доцент Олег Галенко побували у польському відділенні групи компаній «Go...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Goodvalley» запрошує на практику студентів НУХТ 17 лютого 2020

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

5-та Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»  – відбулася! Оздоровче харчування – пріоритетний напрям у харчових технологіях. Воно розглядається сьогодні як філософія життя, адже дає життя, продовжує життя, поліпшує життя, впливаючи на стан здоров’я людини. Тому нині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 14 листопада 2018