Н У Х Т

На шляху до омріяного вступу: День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

22 березня 2021

На шляху до омріяного вступу: День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася тепла профорієнтаційна зустріч зі вступниками.

Відповідальна за профорієнтаційну роботу Віра Зуйко разом із завідувачками випускових кафедр Олександрою Нєміріч, Ларисою Шаран та Іриною Мельник розказала гостям по освітні програми факультету, відповідність їх трендам у сучасній сфері гостинності, що підтверджує успішність випускників. Акцентували вони також увагу на безпосередніх викликах готельного, ресторанного і туристичного бізнесу та на тому, які саме аспекти професійної підготовки здобувачів зможуть допомогти подолати ці виклики успішно та компетентно.

Заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко розказала про активне життя здобувачів за умов онлайн та оффлайн-навчання. На незліченні питання майбутніх здобувачів освіти компетентно відповідала в.о. декана факультету Віта Цирульнікова.

Гостей познайомили з амбасадорами від студентства, які охоче будуть допомагати їм у майбутньому стати частиною сім’ї факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. 

Опублікований: 22-03-2021
Читайте також:
Славетну традицію перемог продовжують здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого знову підтвердила свій високий рівень і наукову активність, продовжуючи славетну традицію перемог. Цьогоріч здобувачі кафедри успішно виступили на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science», який проводиться...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Славетну традицію перемог продовжують здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 30 квітня 2025

Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже склалася добра традиція – презентація магістрантами результатів дослідження, отриманих у межах навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум». Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» уперше пробують свої сили щодо самостійного дослідження – літературний пошук, постановка та реалізація експеримен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 23 травня 2025

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес

 «Програма «Горизонт 2020» дає шанс нашим науковцям розкрити свій науковий потенціал саме в Україні. Що стосується впливу на економіку, суспільство та формування політики, то Європейська дослідницька рада встановила, що близько половини проектів уже вплинули на сфери науки та бізнесу. Більш того, майже три чверті з них мають середньостроковий та до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові проекти в межах програми «Горизонт 2020» дали значний науковий прогрес 18 липня 2018

Спортивні висоти: наш здобувач посів І командне місце у Всеукраїнській першості з фехтування

20-21 січня у Києві відбувся юніорський чемпіонат України з фехтування на шаблях, учасниками якого були майже 70 спортсменів із шести областей. 21 січня у межах чемпіонату відбувся командний турнір, у якому на найвищу сходинку п’єдесталу піднялася збірна «Київ-1», яка у фінальному поєдинку за «золото» виграла у команди Миколаєва з рахунком 45:42. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивні висоти: наш здобувач посів І командне місце у Всеукраїнській першості з фехтування 26 січня 2024