Н У Х Т

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

14 листопада 2019

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа».

Бренд-шеф розповів про приправи, які використовують у грузинській кухні, надав рекомендації щодо їхнього купажування і кулінарного використання, а також запропонував присутнім оцінити ароматність прянощів, які створюють смак справжніх грузинських страв.

Під час практичної частини майстер-класу у технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи студенти під керівництвом шефа вчилися готувати найулюбленіші грузинські страви: суп харчо і декілька варіацій хачапурі – по-аджарські, по-мегрельськи, по-імеретинськи. Бренд-шеф розповів, як обрати найякіснішу сировину, приготувати тісто, познайомив із автентичними й адаптованими рецептурами яскравих, оригінальних, незабутніх страв грузинської кухні.

Всі учасники майстер-класу не могли втриматися від неймовірних ароматів і негайно приступили до дегустації готових страв. Тепер кожний учасник майстер-класу може констатувати, що куштував справжні грузинські хачапурі.

Декан факультету ГРТБ подякував Володимиру Єманову за патріотизм і відданість рідному факультету, високий професіоналізм і особистий внесок у підготовку фахівців для ресторанного господарства.

Опублікований: 14-11-2019
Читайте також:
Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками – пріоритет діяльності колективів кафедр університету. Зокрема, кафедра біотехнології і мікробіології упродовж багат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум» 28 вересня 2021

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили переможців І туру Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся I тур  Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації. Ці інтелектуальні змагання відбуваються у три етапи: I-й етап  проходить на рівні навчального закладу, II-й етап відбувається серед переможців I етапу (обласний рівень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили переможців І туру Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки 14 лютого 2017

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик

На кафедрі технології консервування 1 грудня відбулася гостьова лекція «Вдосконалення методів проведення маркетингового дослідження ринку ТОВ «ЕКО сфера», яку прочитала спеціалістка з концентрованих соків Дарина Присяжна. Лекція була організована для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології» та освітнього сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Увесь спектр сучасного технологічного процесу підприємства представила здобувачам кафедри технології консервування фахівчиня-практик 02 грудня 2021

Вебінар від випускниці НУХТ: про практичні сторони виробництва почули викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, Юлія Камбулова, Олена Кохан і Лариса Михонік взяли участь у вебінарі, що був організований ТОВ «Лесаффр Україна» і присвячений технології дріжджових листкових виробів. Керівник технологічного відділу ТОВ «Лесаффр Україна», випускниця НУХТ, к.т.н. Світлана Паливод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від випускниці НУХТ: про практичні сторони виробництва почули викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 01 червня 2020