Н У Х Т

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

14 листопада 2019

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа».

Бренд-шеф розповів про приправи, які використовують у грузинській кухні, надав рекомендації щодо їхнього купажування і кулінарного використання, а також запропонував присутнім оцінити ароматність прянощів, які створюють смак справжніх грузинських страв.

Під час практичної частини майстер-класу у технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи студенти під керівництвом шефа вчилися готувати найулюбленіші грузинські страви: суп харчо і декілька варіацій хачапурі – по-аджарські, по-мегрельськи, по-імеретинськи. Бренд-шеф розповів, як обрати найякіснішу сировину, приготувати тісто, познайомив із автентичними й адаптованими рецептурами яскравих, оригінальних, незабутніх страв грузинської кухні.

Всі учасники майстер-класу не могли втриматися від неймовірних ароматів і негайно приступили до дегустації готових страв. Тепер кожний учасник майстер-класу може констатувати, що куштував справжні грузинські хачапурі.

Декан факультету ГРТБ подякував Володимиру Єманову за патріотизм і відданість рідному факультету, високий професіоналізм і особистий внесок у підготовку фахівців для ресторанного господарства.

Опублікований: 14-11-2019
Читайте також:
Фінансисти дізнавалися про витоки історії заощаджень

Здобувачі спеціальності «Фінанси», завідувачка кафедри фінансів Лада Шірінян і доцентки Світлана Бойко та Юлія Даниленко 28 жовтня взяли участь у віртуальній екскурсії, яку провів доктор історичних наук, старший зберігач фондів відділу «Музей грошей» НБУ Андрій Бойко-Гагарін. Тема екскурсії «Таємниці давніх скарбів: витоки історії заощаджень» вияв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінансисти дізнавалися про витоки історії заощаджень 28 жовтня 2025

Про Digital у професії HR дізнавалися студенти під час онлайн-форуму

Вересень – місяць підприємців і управлінців із HR-функцією в компанії. У рамках навчальної дисципліни «HR-менеджмент підприємств туристичного та готельного бізнесу» студенти спеціальності «Туризм» освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання разом із викладачем Тетяною Мірзодаєвою були слухачами онлайн-форуму «LIGA HR BAR», який іні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про Digital у професії HR дізнавалися студенти під час онлайн-форуму 24 вересня 2020

До навчання шляхом лабораторних практик

На кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління продовжується цикл профорієнтаційних лабораторних занять з дисципліни «Технологічні вимірювання» зі здобувачами Київського коледжу міського господарства, що навчаються за спорідненою для харчових виробництв спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища». Професо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До навчання шляхом лабораторних практик 26 лютого 2020

Студенти університету – переможці міжнародного спортивного фестивалю INTERSPORT FEST UA

Нещодавно у м. Києві відбувся масштабний міжнародний спортивний фестиваль INTERSPORT FEST UA. Спортивне свято проводилося вже вчетверте, і цього року зібрало близько 6000 бігунів із 12 країн світу. Центральною подією фестивалю став забіг «Intersport Ukraine Run 2018». Особливу пропозицію організатори підготували для студентів – окремий забіг Studen...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти університету – переможці міжнародного спортивного фестивалю INTERSPORT FEST UA 13 вересня 2018