3 березня 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття «Особливості харчування країн Північної Європи» доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Дейниченко з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів групи ГС-3-8а англомовного проєкту.
Заняття відбулось у форматі онлайн на платформі ZOOM із використанням мультимедійної презентації.
Здобувачі вищої освіти дізналися про загальні особливості харчування регіону та про харчування у Великій Британії. Людмила Дейниченко ознайомила слухачів із історією формування харчових звичок британців, характерними рисами англійської кухні, специфікою харчування регіонів (Шотландії, Північної Ірландії та Уельсу).
Наприкінці здобувачі отримали вичерпні, науково обґрунтовані відповіді викладачки на питання, що виникли у них під час заняття.
Вітаємо доцентку кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмилу Дейниченко із успішним відкритим заняттям, бажаємо легкого долання творчих сходинок до вершин успіху!