Н У Х Т

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

05 березня 2021

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття «Особливості харчування країн Північної Європи» доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Дейниченко з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів групи ГС-3-8а англомовного проєкту.

Заняття відбулось у форматі онлайн на платформі ZOOM із використанням мультимедійної презентації.

Здобувачі вищої освіти дізналися про загальні особливості харчування регіону та про харчування у Великій Британії. Людмила Дейниченко ознайомила слухачів із історією формування харчових звичок британців, характерними рисами англійської кухні, специфікою харчування регіонів (Шотландії, Північної Ірландії та Уельсу).

Наприкінці здобувачі отримали вичерпні, науково обґрунтовані відповіді викладачки на питання, що виникли у них під час заняття.

Вітаємо доцентку кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмилу Дейниченко із успішним відкритим заняттям, бажаємо легкого долання творчих сходинок до вершин успіху! 

Опублікований: 05-03-2021
Читайте також:
День Незалежності України на кафедрі маркетингу

Кафедра маркетингу провела флешмоб до Дня Незалежності України «Давайте разом покажемо, як сильно ми любимо нашу країну» серед здобувачів освіти та викладачів. Учасники ініціативи поділилися своїми фото зі символікою України (як державною, так і народною), які були опубліковані на сторінках кафедри у соціальних мережах.

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Незалежності України на кафедрі маркетингу 27 серпня 2021

Із сучасним станом провідних підприємств знайомляться студенти

Студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого разом із завідувачем кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, професором Валерієм Мирончуком здійснили поїздку на Саливонківський цукровий завод – провідне підприємство цукрової галузі України. Бакалаври на практиці познайомились із с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із сучасним станом провідних підприємств знайомляться студенти 12 січня 2018

Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

Зазвичай у середині осені в Україні відбувається досить знаменна подія – Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo». Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» нашого університету в рамках навчальної дисципліни «Мікробіологія, саніт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ 18 жовтня 2022

Конкурс чи захист дипломних проєктів?

Як конкурс на кращу упаковку виглядав захист дипломних робіт наших здобувачів бакалаврського ступеня, які навчалися за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» (спеціальність 186 «Видавництво і поліграфія») на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв. Серед представлених робіт варті уваги ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс чи захист дипломних проєктів? 20 червня 2022