Н У Х Т

Інноваційна платформа сучасного виробництва та взаємодії

10 жовтня 2019

Інноваційна платформа сучасного виробництва та взаємодії

9-10 жовтня представники Навчально-наукового Інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Сергій Блаженко та Юрій Вересоцький взяли участь у щорічній конференції «ЗМІНИ. ІННОВАЦІЇ. УСПІХ», присвяченій питанням модернізації технологій в сфері машинобудівного проектування та виробництва, освіти, впровадження компонентів Індустрії 4.0 в машинобудівній галузі України.

Тематика доповідей під загальною назвою «Колекція простих рішень складних завдань в проектуванні і виготовленні виробів» була орієнтована на демонстрацію рішень Autodesk для аналізу виробничих процесів, проектування, розрахунків, виготовлення виробів, як стандартними методами, так і з використанням «хмарних» сервісів.

Своїм досвідом використання технологій Autodesk в області машинобудування,  систем розроблення і промислового виробництва виробів Product Design&Manufacturing Collection поділилися представники провідних українських підприємств ДКБ «Південне» (Дніпропетровськ), ДП «Іскра» (Запоріжжя), ТОВ ПТКІ «Укркраненерго» (Харків).

Найважливішим аспектом впровадження нових технологій є підготовка фахівців, що володіють знаннями сучасних 3d САПР. Тож у своїх доповідях «Програмна продукція Autodesk в університетській освіті» та «Системи інженерного аналізу від компанії Autodesk - Simulation CFD, Nastran» директор Навчально-наукового Інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого Сергій Блаженко поділився двадцятирічним досвідом підготовки інженерів по системах AutoCAD, Inventor, Simulation CFD, Nastran.

Відбулося жваве обговорення аспектів освітнього процесу, актуальності якісної підготовки сучасних кадрів для всіх галузей промисловості та перспектив впровадження сучасних адитивних технологій генеративного дизайну, візуалізації і віртуальної реальності.

Результатом зустрічі Сергія Блаженка з директором розвитку бізнесу в Східній Європі Геннадієм Молодецьким стало досягнення домовленості з розвитку існуючих та започаткування нових освітніх програм на базі програмних продуктів фірми Autodesk.

Опублікований: 10-10-2019
Читайте також:
Вітаємо учасників секції «Біотехнології та біоінженерія»

9 квітня 2025 р. відбулося засідання секції «Біотехнології та біоінженерія» 91 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У роботі секції взяли участь 38 науковців, серед яких викладачі і здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології – уч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо учасників секції «Біотехнології та біоінженерія» 11 квітня 2025

Провідні компанії запрошують наших випускників до працевлаштування

У Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету уже традиційно відбулася чергова зустріч майбутніх випускників із представниками провідного підприємства, метою якої була пропозиція ефективного працевлаштування та реалізація потенціалу молодих спеціалістів коледжу. На зустрічі були присутні студенти 4-го курсу спеціальності «Обслугов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні компанії запрошують наших випускників до працевлаштування 27 січня 2017

НУХТ у світовому рейтингу представленості у веб-просторі

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 19 років поспіль у січні та липні. Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ у світовому рейтингу представленості у веб-просторі 11 серпня 2022

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів 15 лютого 2022