Н У Х Т

Із новаціями менеджменту охорони праці та промислової безпеки познайомилися наші викладачі

26 листопада 2018

Із новаціями менеджменту охорони праці та промислової безпеки познайомилися наші викладачі

Щорічно у Києвіпроводиться Міжнародний промисловий форум – найбільша промислова виставка в Україні. Форум включає в себе спеціалізовані виставки у галузі метало-оброблення, машинобудування та суміжних областей, а також насичену програму науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму.

Цьогоріч особливу увагу учасники виставки приділили питанням безпеки, тому в рамках форуму проводилися майстер-класи та семінари, що організовували журнал «Промислова безпека» та виробничо-практичний журнал «Охорона праці»

Викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Романенко, Наталія Володченкова та Олена Накемпій були запрошені до участі у майстер-класі «Управління ризиками в системах менеджменту охорони праці та промислової безпеки. Вимоги стандарту 45001:2018» та семінарі «Міфи про розслідування нещасних випадків. Топ-5 помилок».

Метою даних заходів було формування свідомої позиції працюючих щодо створення і забезпеченняздорових і безпечних умов праці,сприяння дотриманню норм охорони праці, профілактики виробничого травматизму, формування високої культури безпеки праці та оцінювання ризиків, що супроводжують трудову діяльність, привернення уваги всіх роботодавців до охорони праці та промислової безпеки і формування превентивної культури охорони праці.

Наші викладачі щиро вдячні організаторам та учасникам за отримані знання й обмін досвідом.

Опублікований: 26-11-2018
Читайте також:
Вступники за скороченим терміном навчання спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» дізналися все про вступ до НУХТ

22 червня 2020 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулися онлайн-зустрічі з майбутніми студентами за скороченим терміном навчання спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». За допомогою платформи Zoom завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч і за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники за скороченим терміном навчання спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» дізналися все про вступ до НУХТ 23 червня 2020

Перемоги магістрантів на науковому фронті

Завершився  Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт на кращу роботу серед студентів, магістрантів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації з галузі знань «Прикладна механіка. Мехатронiка», що проводився відповідно до наказу МОН №1179 від 5 листопада 2021 року. На жаль, цього року переможців вимушено визначали за результатами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемоги магістрантів на науковому фронті 27 червня 2022

Про впровадження Єдиної міжвідомчої інформаційної системи щодо набору іноземних вступників дізнавалися наші фахівці

Днями фахівці нашої Приймальної комісії долучилися до презентації Міністерством освіти і науки України візії та плану дій зі впровадження Єдиної міжвідомчої інформаційної системи (Єдина система) щодо набору іноземних вступників до закладів вищої освіти. Новацію презентували заступник міністра з питань європейської інтеграції Андрій Вітренко, засту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про впровадження Єдиної міжвідомчої інформаційної системи щодо набору іноземних вступників дізнавалися наші фахівці 28 липня 2021

Практична спрямованість – пріоритет кваліфікаційних робіт магістрантів

На кафедрі технології консервування відбулося перше засідання екзаменаційної комісії із захисту магістерських робіт здобувачів освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». Роботу екзаменаційної коміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична спрямованість – пріоритет кваліфікаційних робіт магістрантів 13 грудня 2024