Н У Х Т

Вступникам на замітку: біотехнологічна освіта – універсальність, креатив, інноваційність

30 липня 2024

Вступникам на замітку: біотехнологічна освіта – універсальність, креатив, інноваційність

Привіт, вступники!

Чи відомо вам, що біотехнологічна освіта – універсальна й поєднує одразу три – біологічну, біохімічну та біоінженерну? А чи знали ви, що готувати біотехнологів першими в Україні почали саме в нашому університеті ще в середині минулого століття?

Наразі ми входимо до трійки лідерів з підготовки бакалаврів за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія».

Сьогодні біотехнологія є другим після ІТ пріоритетним напрямом розвитку перших економік світу – США, Німеччини, Франції, Китаю, Японії: створюються транснаціональні біотехнологічні компанії, стрімко зростає ринок продукції харчового, медичного, сільськогосподарського, енергетичного та промислового призначення.

І у вас є унікальний шанс поповнити ряди висококласних фахівців-біотехнологів, вступивши на навчання за освітньою програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» до нашого університету!

Обираючи своє неймовірно цікаве й успішне майбутнє, пам’ятайте:

- у нас багаторічний успішний досвід підготовки фахівців
- ми маємо потужну підтримку роботодавців-стейкхолдерів
- ви опановуватимете фах за гнучкою індивідуальною освітньою траєкторією
- наші викладачі застосовують інноваційні технології навчання і викладання
- ми навчаємо професіоналів високого ґатунку й плекаємо лідерів
- ваше студентське життя буде яскравим, насиченим і незабутнім
- Національний університет харчових технологій – це велика дружна родина, і ставши її частинкою, ви назавжди матимете підтримку в будь-якій ситуації

Тож, уперед – віддайте серце біотехнологіям і, можливо, саме вам судилося знайти в майбутньому ліки чи розробити технології, що врятують людство від хвороб, забруднень або голоду! 

Алгоритм простий – мерщій заходьте до свого е-кабінету, знаходьте спеціальність 162«Біотехнології та біоінженерія», обирайте Національний університет харчових технологій та присвоюйте своїй заяві ПЕРШИЙ пріоритет.

Консультації – у групі вступників 

До зустрічі у НУХТ, наші вступники!

Опублікований: 30-07-2024
Читайте також:
Відбулася зустріч кандидатки на посаду ректора Вікторії Романенко зі співробітниками університету

Підготовка до виборів ректора університету виходить на фінішну пряму. Списки виборців уже передані Організаційним комітетом до Головної виборчої комісії і регіональних виборчих комісій. Не раніше, як за 20 і не пізніше, як за 12 годин до початку виборів будуть виготовлені бюлетені для голосування у кількості, що відповідає кількості осіб, які мають...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася зустріч кандидатки на посаду ректора Вікторії Романенко зі співробітниками університету 04 листопада 2020

Фахівці Domino's Pizza відкривають здобувачам таємниці успішного бізнесу

4 листопада 2024 р. у розрізі дисциплін «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» та «Технологія продукції ресторанного господарства» здобувачі освітнього ступеня «Магістр» та освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали у форматі онлайн цікавий лекторій від представників мережі закладів D...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Domino's Pizza відкривають здобувачам таємниці успішного бізнесу 06 листопада 2024

Принцип міжнародної інтеграції у сфері вищої освіти для забезпечення якісної підготовки фахівців реалізовує кафедра готельно-ресторанної справи

Студентство і колектив кафедри готельно-ресторанної справи з нетерпінням чекали на чергову зустріч з директором з маркетингу та розвитку Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у Східній Європі, паном Гораном Йордановим. Гостьовий лекторій від представника іноземного партнера кафедри був запланований у рамках ІХ Всеукраїнської науково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принцип міжнародної інтеграції у сфері вищої освіти для забезпечення якісної підготовки фахівців реалізовує кафедра готельно-ресторанної справи 21 травня 2020

Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт

20 лютого 2018 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри технології молока і молочних продуктів вразили екзаменаційну комісію рівнем кваліфікаційних робіт 21 лютого 2018